kızlar merhabalar biz bugün doktor amcamıza gittik Kuzey'im 2600 gr ve 44 cm olmuş.herşey yolundaymış ben sezeryan olacağım için günümüzüde söyledi.kısmetse 12 ocakta kavuşacağız oğlumla.tam bir ay kaldı yani.birde şu hastane fiyatlarını araştırdım bugün henüz bir bilgi vermiyorlar 1 ocaktan sonra netleşirmiş ama ne oranda zam olacağı belli değil bu nedenle galiba hastane değiştirmek zorunda kalabilirim biraz ona moralim bozuldu çünkü zaten benim hastanem normalde biraz piyasaya göre fazla ücret alıyordu.geçmişi çok okuyamadım umarum herkes çok çok iyidir.
kızlar merhabalar biz bugün doktor amcamıza gittik Kuzey'im 2600 gr ve 44 cm olmuş.herşey yolundaymış ben sezeryan olacağım için günümüzüde söyledi.kısmetse 12 ocakta kavuşacağız oğlumla.tam bir ay kaldı yani.birde şu hastane fiyatlarını araştırdım bugün henüz bir bilgi vermiyorlar 1 ocaktan sonra netleşirmiş ama ne oranda zam olacağı belli değil bu nedenle galiba hastane değiştirmek zorunda kalabilirim biraz ona moralim bozuldu çünkü zaten benim hastanem normalde biraz piyasaya göre fazla ücret alıyordu.geçmişi çok okuyamadım umarum herkes çok çok iyidir.
teşekkürler merve
sonuçta dinde zorlama yok değil mikaydirigubbakcemile5
amin canım inşallahhholacak artık değil mi smhsmh
göbek aldı başını gidiyo
Allah kabul etsin inşallah hepimizinkini:Saruboceq:
Oferta
masallah ogluna
demet cnm
bızde 1 tane var o da erkek
2 aylıkken almıŞtı esım cok sever muhabbet kusunu
konusuyor cok tatlı masallah
kımseye vermeye kıyamam
Hoya ve dıger kızlar
rabbım bana da nasıp eder ınsallah namazı
bu aralar bosladım
arada kuran okuyorum ama
namazın yerı ayrı
amin canım inşallahhh
ay kuşlarınız var demek ne güzel
benim de tosbam vardı çok iyidik ana oğul gibiydik
ama tatile giderken aldığım yere emanet etmiştim baksın diye
gelince almaya gittim satmışklava::mymeka:
şimdi yine almak istiyom ama eşim istemiyo
balıklarımı da sattırdı
ama bebem büyüsün accık yine alacam
yok yok tam tersi 6 senedir bebesi olmuyo da
olsun diye bizim orada bi kadın var c.ncihocalardan bakımcı emine ona bile gittiler
size de gelirler yani ondan didiydim
maşallah canım bebişine.zamda hastanenin kalitesine göre olacakmış .saçma bence.
eşimde bende çok seviyoruz hayvanları ama bazen bakması zor oluyo.elimizden kaç tane balık geçti öldüler hep akvaryumu temizledikten sonra ölüyolardı beceremedik anlıyacagın.şimdi fanusa 1 tane bile aldırmıyorum ama yine alcakmış.ben çok yalnızdım evde o yüzden civciv bile aldım . büyüyünce verdik
allah seni.inş. onlarında olur. herkesin olsun bebişi inş tüm isteyenlerin
[
demetciğim selam canım sen nasılsın
slm ben iyiyim sen nasılsın
hayır bizde yok canım
[
Sagol hoyacım
bıde meryem suresının cok yararı varmıs
buaralar okumaya baslıcam
bıde hamım suresınde bır yer
sende duydunmu bunu?
evet cnm o kadar tatlılar kı