2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
yok heralde.bizde muhabbet kuşları var 5 tane.2 tanesi yavru.bi zararı olurmu.yavrular büyüyünce vericez birilerinede diger 3 tanesi kalıcı ama

canım bakımını başkası yaparsa bence sorun olmaz
sen baKacaksan da elini hep temiz tutarsan bişey olmaz
bebeğin eşyalarına yaklaştırmazsın bi de hava temizleyici olursa evde iyi olur diye biliyorum

culii hoşgeldinalkisalkisalkis
amma gezmişin ha ben iki dk. yürüyom nenem gibim tısılamaya başlıyom-tatlicadiarzu-
neler aldın bakem
:ecrin_bebek:

Slm kızlar ben geldım
nasılsınız
benım evde 1 tane muhabbet kusum var
yavru ıken aldık
2 3 kelıme konusuyor
kımsecıklere vermem vallahı

Hosgeldın julı
masallah ıyı gezmıssın
butun gun evdeydım ben
soguk dıye cıkarmadı kocıŞ
evdede cnmız sıkıldı ama napalım

hoyacarnosa canım namaz kılarken zorlandıgını yazmışsın halklı olarak sandalyeye oturarak masaya secde etsen olmazmı bacaklarında problem olan yaşlıları görmüştüm

canım bakımını başkası yaparsa bence sorun olmaz
sen baKacaksan da elini hep temiz tutarsan bişey olmaz
bebeğin eşyalarına yaklaştırmazsın bi de hava temizleyici olursa evde iyi olur diye biliyorum

bakımı eşime ait doktora sordum bişi olmaz dedi.ama insanın aklına takılıyo yinede ve maşallah kuşta kuluçka makinesi gibi yavrular büyümeden bida yumurtladı

hoyacarnosa canım namaz kılarken zorlandıgını yazmışsın halklı olarak sandalyeye oturarak masaya secde etsen olmazmı bacaklarında problem olan yaşlıları görmüştüm

bak onu hiç düşünmemiştimvereliniortak
bakımı eşime ait doktora sordum bişi olmaz dedi.ama insanın aklına takılıyo yinede ve maşallah kuşta kuluçka makinesi gibi yavrular büyümeden bida yumurtladı

takma canım eskiden dikkat edilir miymiş
bak taş gibi eskiler

sizin ev maşallah bereketli desene bizim eltiyi de yollayayım size delikafadulden

evet oturarak kılabilirsin hoyacarnosa ben şimdiye kadar normal
kılabildim kendimi kötü hisettiğimde sadece farzları kılıyorum ama
hamilelik ilerlerdiğinde oturarak kılarım herhalde

Slm kızlar ben geldım
nasılsınız
benım evde 1 tane muhabbet kusum var
yavru ıken aldık
2 3 kelıme konusuyor
kımsecıklere vermem vallahı

slm h.g bizimkilerden 1 tanesi de konuşuyo ona kıyamıyoruz.digerleride yavruluyo eşim onları bulana kadar ne kadar çaba sarf etti anlatamam kuş delisi.atamıyorum başımdan.iki tanede kablumbagam vardı onları hamile old. ögrenir ögrenmez baksın diye eltime verdim ama birini kaçırmışşşş:mymeka:Çok üzgünüm çoook:kızgın::eek:klava:

evet oturarak kılabilirsin hoyacarnosa ben şimdiye kadar normal
kılabildim kendimi kötü hisettiğimde sadece farzları kılıyorum ama
hamilelik ilerlerdiğinde oturarak kılarım herhalde

teşekkürler merve
sonuçta dinde zorlama yok değil mikaydirigubbakcemile5

kızlar merhabalar biz bugün doktor amcamıza gittik Kuzey'im 2600 gr ve 44 cm olmuş.herşey yolundaymış ben sezeryan olacağım için günümüzüde söyledi.kısmetse 12 ocakta kavuşacağız oğlumla.tam bir ay kaldı yani.birde şu hastane fiyatlarını araştırdım bugün henüz bir bilgi vermiyorlar 1 ocaktan sonra netleşirmiş ama ne oranda zam olacağı belli değil bu nedenle galiba hastane değiştirmek zorunda kalabilirim biraz ona moralim bozuldu çünkü zaten benim hastanem normalde biraz piyasaya göre fazla ücret alıyordu.geçmişi çok okuyamadım umarum herkes çok çok iyidir.

slm h.g bizimkilerden 1 tanesi de konuşuyo ona kıyamıyoruz.digerleride yavruluyo eşim onları bulana kadar ne kadar çaba sarf etti anlatamam kuş delisi.atamıyorum başımdan.iki tanede kablumbagam vardı onları hamile old. ögrenir ögrenmez baksın diye eltime verdim ama birini kaçırmışşşş:mymeka:Çok üzgünüm çoook:kızgın::eek:klava:

benim de tosbam vardı çok iyidik ana oğul gibiydik
ama tatile giderken aldığım yere emanet etmiştim baksın diye
gelince almaya gittim satmış:eek:klava::mymeka:

şimdi yine almak istiyom ama eşim istemiyo

balıklarımı da sattırdı

ama bebem büyüsün accık yine alacam

kızlar merhabalar biz bugün doktor amcamıza gittik Kuzey'im 2600 gr ve 44 cm olmuş.herşey yolundaymış ben sezeryan olacağım için günümüzüde söyledi.kısmetse 12 ocakta kavuşacağız oğlumla.tam bir ay kaldı yani.birde şu hastane fiyatlarını araştırdım bugün henüz bir bilgi vermiyorlar 1 ocaktan sonra netleşirmiş ama ne oranda zam olacağı belli değil bu nedenle galiba hastane değiştirmek zorunda kalabilirim biraz ona moralim bozuldu çünkü zaten benim hastanem normalde biraz piyasaya göre fazla ücret alıyordu.geçmişi çok okuyamadım umarum herkes çok çok iyidir.

maşallah canım bebişine

niye kız odamı kuluçka makinesi gibi öle bi baglantı kurdum:teytey:

yok yok tam tersi 6 senedir bebesi olmuyo da
olsun diye bizim orada bi kadın var c.ncihocalardan bakımcı emine ona bile gittiler
size de gelirler yani ondan didiydim

Kızlar canım cok yesıl cay ıstedı ıcsem ne olur kı?bı tane
hergün 1 tane içiyorum ben dr bana yeşil çay iç dedi
bitki çaylarının hepsi değil bazıları zararlı

slm kızlar nasılsınız
demetciğim selam canım sen nasılsın
:bbo: kızlar ne çok kaynatmışsınız oku oku bitmiyor valla yarıda bıraktım...
zaten bütün zaman okumakla geçiyor bitirince bi bakıyorum yemek hazırlama saati gelmiş yazamadan çıkıyorumkaydirigubbakcemile3
sedoş gece çok kaynatıyo bu hatunlar
sorma benimde yemek yapmam lazım şimdi

Merhaba kizlar
Doktordaydim 2325 gr olmus benim bebek.Agrilarimi sordum dün gece hic uyumadim agridan dedim alsaydin bi agri kesici dedi doktorda.Ne bilim öyle ilac alamamki bilip bilmeden. Bebegin durumu iyi sende dogumdan sonra eski haline dönersin sabret kalici bisey yok dedi bana.2hafta sonraya gün verdi nts de kaldim 25 dakika koltugu öyle güzelki uyumusum :)) Mantar gecmemis :KK43: dinlensin bi daha geldiginde gene ilaca veririm dogumda bisey kalmaz dedi.
canım öncelikle oğluna maşallah
doğumdan sonra ağrıların bitecekmiş çok şükür
mantarının geçmemside kötü olmuş ama zor geçen bişey duyduğum kadarıyla mantar
yalnız nasıl uyuyosunuz ki ben hiç uyuyamam yaa
kalp atışlarını falan izliyorum ekranda opuyorumnanaktan

kızlar evinde hayvan besleyen var mı?
hayır bizde yok canım
selam kızlar napıyorsunuz bakem
biz sabahtan beri kaynanamla geziyoz
son alsverişleri yaptım bi iki parca bişi aldım
yarın sabah doktora gidicem
hayırlısıyla belli olacak
bakalım melisa hanım ne halde

sabah bir ağrıyla kalktım sanki adet olacakmısım gibi
ayy ödüm koptu yaa
dedim gelii galiba
neyseki gecti
kanka çok alemsin vede çok tatlısın
bende gezmeyi çook seviyorum
sormaki sorma ama şu sıralar çok komik oluyo yaa habire çiş yok karnın acıktı yemek saati
yok yürürken ağrı derken
ne aldın gene
hadi bakalım yarın ne belli olacak belki haftaya sezeryana alır seni neme lazım
aman yaa normla doğur ne olur

demetcim evde su almaya bile takatim yok
ama konu gezmek olunca herkesten önce kosarım delikafadulden

aynı ben kaydirigubbakcemile

canım maşallah maşallah oğluna
gıcıklar demek belli değilmiş fiyatlar
ee az kaldı kuşum sağlıcakla inşallah

X