demetcim evde su almaya bile takatim yok
ama konu gezmek olunca herkesten önce kosarım delikafadulden
kızlar evinde hayvan besleyen var mı?
yok heralde.bizde muhabbet kuşları var 5 tane.2 tanesi yavru.bi zararı olurmu.yavrular büyüyünce vericez birilerinede diger 3 tanesi kalıcı ama
canım bakımını başkası yaparsa bence sorun olmaz
sen baKacaksan da elini hep temiz tutarsan bişey olmaz
bebeğin eşyalarına yaklaştırmazsın bi de hava temizleyici olursa evde iyi olur diye biliyorum
hoyacarnosa canım namaz kılarken zorlandıgını yazmışsın halklı olarak sandalyeye oturarak masaya secde etsen olmazmı bacaklarında problem olan yaşlıları görmüştüm
bakımı eşime ait doktora sordum bişi olmaz dedi.ama insanın aklına takılıyo yinede ve maşallah kuşta kuluçka makinesi gibi yavrular büyümeden bida yumurtladı
hoyacarnosa canım namaz kılarken zorlandıgını yazmışsın halklı olarak sandalyeye oturarak masaya secde etsen olmazmı bacaklarında problem olan yaşlıları görmüştüm
Slm kızlar ben geldım
nasılsınız
benım evde 1 tane muhabbet kusum var
yavru ıken aldık
2 3 kelıme konusuyor
kımsecıklere vermem vallahı
evet oturarak kılabilirsin hoyacarnosa ben şimdiye kadar normal
kılabildim kendimi kötü hisettiğimde sadece farzları kılıyorum ama
hamilelik ilerlerdiğinde oturarak kılarım herhalde
bak onu hiç düşünmemiştimvereliniortak
takma canım eskiden dikkat edilir miymiş
bak taş gibi eskiler
sizin ev maşallah bereketli desene bizim eltiyi de yollayayım size delikafadulden
slm h.g bizimkilerden 1 tanesi de konuşuyo ona kıyamıyoruz.digerleride yavruluyo eşim onları bulana kadar ne kadar çaba sarf etti anlatamam kuş delisi.atamıyorum başımdan.iki tanede kablumbagam vardı onları hamile old. ögrenir ögrenmez baksın diye eltime verdim ama birini kaçırmışşşş:mymeka:Çok üzgünüm çoookklava:
kızlar merhabalar biz bugün doktor amcamıza gittik Kuzey'im 2600 gr ve 44 cm olmuş.herşey yolundaymış ben sezeryan olacağım için günümüzüde söyledi.kısmetse 12 ocakta kavuşacağız oğlumla.tam bir ay kaldı yani.birde şu hastane fiyatlarını araştırdım bugün henüz bir bilgi vermiyorlar 1 ocaktan sonra netleşirmiş ama ne oranda zam olacağı belli değil bu nedenle galiba hastane değiştirmek zorunda kalabilirim biraz ona moralim bozuldu çünkü zaten benim hastanem normalde biraz piyasaya göre fazla ücret alıyordu.geçmişi çok okuyamadım umarum herkes çok çok iyidir.
niye kız odamı kuluçka makinesi gibi öle bi baglantı kurdum:teytey:
hergün 1 tane içiyorum ben dr bana yeşil çay iç dediKızlar canım cok yesıl cay ıstedı ıcsem ne olur kı?bı tane
demetciğim selam canım sen nasılsınslm kızlar nasılsınız
sedoş gece çok kaynatıyo bu hatunlar:bbo: kızlar ne çok kaynatmışsınız oku oku bitmiyor valla yarıda bıraktım...
zaten bütün zaman okumakla geçiyor bitirince bi bakıyorum yemek hazırlama saati gelmiş yazamadan çıkıyorumkaydirigubbakcemile3
canım öncelikle oğluna maşallahMerhaba kizlar
Doktordaydim 2325 gr olmus benim bebek.Agrilarimi sordum dün gece hic uyumadim agridan dedim alsaydin bi agri kesici dedi doktorda.Ne bilim öyle ilac alamamki bilip bilmeden. Bebegin durumu iyi sende dogumdan sonra eski haline dönersin sabret kalici bisey yok dedi bana.2hafta sonraya gün verdi nts de kaldim 25 dakika koltugu öyle güzelki uyumusum :)) Mantar gecmemisdinlensin bi daha geldiginde gene ilaca veririm dogumda bisey kalmaz dedi.
hayır bizde yok canımkızlar evinde hayvan besleyen var mı?
kanka çok alemsin vede çok tatlısınselam kızlar napıyorsunuz bakem
biz sabahtan beri kaynanamla geziyoz
son alsverişleri yaptım bi iki parca bişi aldım
yarın sabah doktora gidicem
hayırlısıyla belli olacak
bakalım melisa hanım ne halde
sabah bir ağrıyla kalktım sanki adet olacakmısım gibi
ayy ödüm koptu yaa
dedim gelii galiba
neyseki gecti
kızlar merhabalar biz bugün doktor amcamıza gittik Kuzey'im 2600 gr ve 44 cm olmuş.herşey yolundaymış ben sezeryan olacağım için günümüzüde söyledi.kısmetse 12 ocakta kavuşacağız oğlumla.tam bir ay kaldı yani.birde şu hastane fiyatlarını araştırdım bugün henüz bir bilgi vermiyorlar 1 ocaktan sonra netleşirmiş ama ne oranda zam olacağı belli değil bu nedenle galiba hastane değiştirmek zorunda kalabilirim biraz ona moralim bozuldu çünkü zaten benim hastanem normalde biraz piyasaya göre fazla ücret alıyordu.geçmişi çok okuyamadım umarum herkes çok çok iyidir.