maşallah maşallah
canım bende 34 haftalıkken bebeğim 2600 grdı aynı yanı..
ben 11 ocak olarak planlıyorum ama (tabı bebeğimin durumuna gore)sana drunmu dedi 38+4 oluyosun galıba ben 39+3 olucam o zaman ayy gecmı kalıyorum zaten panık yapıyorum ya sancım gelırse dıyemafoldumben
Kızlar yasasınnnnn
malum partı kapatılıyormus
cok sevındım acıkcası bennnn
Tek kişilik özel oda ilk gün için 300tl sonraki günler için 100tl sanırım.Ama büyük ihtimal ilk geceden sonra çıkarıyorlar.Ben operasyona doçent girmesini istediğim için hocaya da özel ödeyeceğim 1.500tl kadar.Onun dışında ödeme yapmayacağım.
hoya bizim eşimle hayalimiz bahçe içinde ev veeee bi dolu hayvan.ördeginden güvercinine kadar seviyoruz hayvanları.hem bebegin duygusal gelişimi içinde çok iyiymiş öle duymuştum ama saglıkta bi zararı olmasından endişeliyim.
bende boşladım namazı içim vicdanım o kadar rahatsız kiii.dua ediyorum içimden hep allah ım bana huzuruna çıkmayı nasip et diyorum yani namaz kılmayı.kendimeklava:
Tek kişilik özel oda ilk gün için 300tl sonraki günler için 100tl sanırım.Ama büyük ihtimal ilk geceden sonra çıkarıyorlar.Ben operasyona doçent girmesini istediğim için hocaya da özel ödeyeceğim 1.500tl kadar.Onun dışında ödeme yapmayacağım.
Kızlar yasasınnnnn
malum partı kapatılıyormus
cok sevındım acıkcası bennnn
dogru diyosunyani demetciğim aşk olsun sen hep bizim hayallerimizi çalmışsın
aşk olsun:umursamaz:
oh çaldım işte banane bananekaydirigubbakcemile3
anacım o vicdan azabını çekmek kılmaktan daha zor
kıldın mı iş biter
kılmadın mı vi,cdan azabı bitmez
kılın kurtulun hadi bakem
dtp kapatılmış kızlar, içime az da olsa su serpildi...2 kişinin milletvekilliği düşürülmüş 37 kişiye de siyaset yasağı getirilmiş........
selam sekerrrlerrrr
selam sekerrrlerrrr