2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

alkisalkisalkis Benim de hayalim o kocaman bir bahce ve cesit cesit hayvalar

benim genelde adet sancısı tarzı agrılarım ve kramp çok giriyo ayagıma bile gircek gibi oluyo .bide kaburga agrısı.koca dötlü oglum dayanıyoda dayanıyokaydirigubbakcemile3.artık normal diye düşünüyorum agrıların.az kaldı ama sabır

poseidon
evet o hayal çok güzel cıvıl cıvıl olcak hertaraf yemyeşil bide . aşkitom bi anda gittiler bu akşam yaprak dökümüde yok kaydirigubbakcemile3.ben bi yandan yazıyom bi yandsan izliyom valla

selam kizlar myoceandan haberi olan varmi acaba??uzun zamandir yok sancilari vardi dogummu yapti yoksa??????????????

Bızde kocısle kocıs fındık kırıyor
bende seyredıyorum
esım sınava gıtcek sımdık
ya buarada 19 kısı olmus
yazık onlarada cok uzuldum
en helel para madencılerın
allah aılelerıne sabır versınnn

Buarada demet bızımde kocamla hayalımız
bole bahcesı kocaman guzel bır mustakıl evvv,
ahhha aaahhhh

evet ya ama ben fazla haber izleyemiyorum kötü haberlerde çok üzülüp aglıyorum.bide benim derdim bana yeter deyip bencillik yapıyorum ama napim çok üzülüyorum.

Yaa kızlar ben karar verdim benim oğluş sağ göğsümün altında bi delik olduğunu zannedip ordan çıkmaya çalışıyor kaydirigubbakcemile3 Yavrum kafasını öyle bir dayıyor ki sanki altta da bi göğüs oluşacak. O gerdirdikçe yok oğlum ordan değil aşağıya dön diyorum ama dr dediği gibi paşam yer etmiş kendine hiç istifini bozmuyor opuyorumnanaktan

kuzucuk yerim ben onu yaaaaaaaaaaaaaa:roflol:

benimkide aynı agzımdan çıkcak sanki arada aşagıya in diyecek oluyorum vazgeçiyorum.keyfine baksın 26 gün daha.sonra o poposuna napıyorum ben bi görsünkaydirigubbakcemile3poposu varmışta orda

gece uyk,uyamıyorum şimdi çok uykum geldi ben biraz kestireyim gelirim yine öptük teyzeleri sizi

kızlar maşallah hepinizin bebeklerine...

herkes yemegini yemişl ben daha napcagımı bilmiyorum yaa.afiyet olsunn bebişlere yarasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…