2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Ne güldüm size :)))

Poseidon83
Benide oglanda 4 gün yatirdilar dahada yatabilirdim ama odaya Misir li bi kadin geldi kadin iyide kocasi odadan cikmiyor sinir etti beni emziremezsin kalkip emzirme odasina gitmen lazim.Ben sanci cekerken 140 di makine ben öyle sakindim karisinin yanina getirtti makinayi adam baktim 40 da makine kadin ciyak ciyak.Bide hastane yemeklerini yemezler disardan getidikleri kokutunca odayi bende hemen beni cikartin bi saniye kalmam mümkün degil dedim.Esimi cagirdik geldi aldi bizi.Kimsem yok ilk bebek bilmyiorum diye 4 gün tuttular.Nasil olsa sigorta ödüyor seninde sigorta ödüyorsa kalabildigin kadar kal cok yardimci oldular bana.Sonra eve ebe gönderdiler ücretsiz.Bilmiyorum ordada geliyor mu eve.Oda cok yaridm etti nasil yikayacagim göbegi nasil bakim yapicam vs vs gösterdi.Ama bi kadinin sezeryan 2.cocguydu kadin askermis iki asker bayan arkadasi geldi.Kadin öglen geldi sezeryana girdi aksam yatti sabah cimnastik yaptirtti hemsire sonra kadin benle beraber cikti kocasi dogumsdan sonra geldi.Kalacagin odalara baktin mi? Ilkinde bilmiyordum 3 kisilik odaydi cok zor oluyor.Bu sefer i hastanede odalar tek kisilik.Valla 10 gün yat deseler yatmak isterim :)))))))))

canım maşallah oğluşa.

meltem maşallah bebişe

bence imkanınız var ne güzel hastanede yatın yatabildiğiniz kadar
keşke burda da 1 günde eve göndermeseler iyice öğretseler bebek bakımını

ne bılım canım bıtkısel caylar zararlı dedıler ondan ıcmedım bugune kadar yoksa ben yesıl caysız duramam.

Bebısıme masallah dedıgın ıcın tesekkur ederım canım.senın bebıs nasıl ıyı mı?

meltemcim maşallah bebegine sen normal dogumda busefer bölye yapıcam şöyle ypıcam derken mantardan sezaryan olmayasın

meltem maşallah bebişe

bence imkanınız var ne güzel hastanede yatın yatabildiğiniz kadar
keşke burda da 1 günde eve göndermeseler iyice öğretseler bebek bakımını

Ben eve gelince rahatlayanlardanım.İlk doğumumu devlet hastahaensinde hijyenik olmayan koşullarda yapma cehaletini gösterdiğimden midir nedir eve çıkana kadar o 2 gece bana 2 asır gibi gelmişti.

Bunda tıp fakültesine gidiyorum ve nasipsa tek kişilik özel oda tutacağım.

Bebek bakımı o kadar da zor değil hele ki elimizin altında internet varken.Bol bol doğum videoları yenidoğum bakımı videoları izleyin.İmkanı olan bazı özel hastahaneler gebeliğin son ayında özel eğitim programları düzenliyorlar.Seminelerler yapılıyor ücretsiz olarak oralara katılınabilir.

Doğumdan sonra da zaten gebeliğinizi takip eden sağlık ocağındaki ebe hemşirenizi arayıp herşeyi rahatlıkla sorabilirsiniz.

geçmişe falan bakamadım .resim eklemeye çalıştım beceremedim denerken elektrik kesildi tırstım.neseki çabuk geldi

Meltemcim maşallah tosuncuğuna

iyiyiz demetciğim sen nasılsın hoşgeldin

merhaba demet sen nasilsin?

sagolun kızlar bende iyiyim

maşallah bebişine.şükür yine dogumdan sonra bütün sıkıntıların geöçecek.rahat rahat bakarsın bebişine

canım nekadar ödeyeceksin oraya bellimmi

Ben özel oda isticem ama dogum terminim belli olmadigi icin rezerve edemedim odayi eger benim dogumum sirasinda özel oda varsa vericekler. yoksa ben de 2. kisilik odada kalmak zorunda kalicam. Haklisin insanlar düsünmüyor oda arkadasinin tanidigi erkekler dolusuyor odaya ben de cok rahatsiz olurum ondan. Sanirim ben de ebe cagirabilirim eve onu daha arastirmadim. ilk bebek kimsem de yok erkekler sana ne kadar bakabilirki benim esim yemek yapmayi da bilmiyor bi de en azindan 3 gün hastane baksin bana zemuszemus

yemişim sizin prolarınızıkaydirigubbakcemile2
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
sevcanım gözün adı diyim
ama bizi habersiz bırakma
mutlaka gir olur mu
eve net alın en kısa zamanda

maşallah bebişine
boşver sen milleti
üçüz deseydin :dilcikar:

doğuracaz allahın izniyle :Saruboceq:

meltemcim maşallah oğlusuna
nst de uyumak cok güzel bende yarın sabah uyucam zemuszemus

poseidon böyle bi imkanın varsa degerlendir. hem iyice kendine gelmiş olursun hastaneden çıkana kadar

Kızlar bencıkıyorum artık erken cıkcam bugun ısten.bugun ıste son gunumdu artık evden rahat rahat sohbetlerınıze dahıl olurum herkese ıyı aksamlarrrrrr

selam kızlar napıyorsunuz bakem
biz sabahtan beri kaynanamla geziyoz
son alsverişleri yaptım bi iki parca bişi aldım
yarın sabah doktora gidicem
hayırlısıyla belli olacak
bakalım melisa hanım ne halde

sabah bir ağrıyla kalktım sanki adet olacakmısım gibi
ayy ödüm koptu yaa
dedim gelii galiba
neyseki gecti

iyi haberlerle gelin inş. bitiremedin şu gezmelri valla ben o kadar zorlanıyorum ki hemen yoruluyorum.sana maşallah diyorum

Kızlar bencıkıyorum artık erken cıkcam bugun ısten.bugun ıste son gunumdu artık evden rahat rahat sohbetlerınıze dahıl olurum herkese ıyı aksamlarrrrrr

oh valla bol bol dinlenirsin canım.ben evdeyken çok zorlanıyorum siz bide bu haftalara kadar çalıştınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…