2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
maşallah maşallah:nazar:
canım bende 34 haftalıkken bebeğim 2600 grdı aynı yanı..
ben 11 ocak olarak planlıyorum ama (tabı bebeğimin durumuna gore)sana drunmu dedi 38+4 oluyosun galıba ben 39+3 olucam o zaman ayy gecmı kalıyorum zaten panık yapıyorum ya sancım gelırse dıyemafoldumben

canım sat a göre 22 ocak zaten sezeryanda 10 gün önce alınabileceğini söyledi doktor.o yüzden bende bişey demedim zaten 38 den sonra doğsada sorun değil yani.seninki daha iyi aslında bebek gününe yakın doğacak neticede.

Tek kişilik özel oda ilk gün için 300tl sonraki günler için 100tl sanırım.Ama büyük ihtimal ilk geceden sonra çıkarıyorlar.Ben operasyona doçent girmesini istediğim için hocaya da özel ödeyeceğim 1.500tl kadar.Onun dışında ödeme yapmayacağım.

ya ben sizin özel hastanelerde dogum yapcagınızı duydukça korkmaya başladım.ben devlet hastanesinde yapcam .doktorum orda çünkü ve süper bence.iki kişilik odalar tertemizdi.endişe ediyorum siz böle konuştukça.ebeler falanda iyi suratsız olanları var ama çok tatlı kişilerde var.kafam karışıyo benim. burası küçük yer olunca özeller biraz menfaatçi oluyolar.yani bi yerim agrıyo diye gittiginde o kadar gereksiz test yapıyolarki,sonrada üniversiteye yolluyolar bana öyle yaptılar yani.y

hoya bizim eşimle hayalimiz bahçe içinde ev veeee bi dolu hayvan.ördeginden güvercinine kadar seviyoruz hayvanları.hem bebegin duygusal gelişimi içinde çok iyiymiş öle duymuştum ama saglıkta bi zararı olmasından endişeliyim.

yani demetciğim aşk olsun sen hep bizim hayallerimizi çalmışsın
aşk olsun:umursamaz:

bende boşladım namazı içim vicdanım o kadar rahatsız kiii.dua ediyorum içimden hep allah ım bana huzuruna çıkmayı nasip et diyorum yani namaz kılmayı.kendime:eek:klava:

anacım o vicdan azabını çekmek kılmaktan daha zor
kıldın mı iş biter
kılmadın mı vi,cdan azabı bitmez
kılın kurtulun hadi bakem

Tek kişilik özel oda ilk gün için 300tl sonraki günler için 100tl sanırım.Ama büyük ihtimal ilk geceden sonra çıkarıyorlar.Ben operasyona doçent girmesini istediğim için hocaya da özel ödeyeceğim 1.500tl kadar.Onun dışında ödeme yapmayacağım.

sen sezaryanmı olacaksın

dtp kapatılmış kızlar, içime az da olsa su serpildi...2 kişinin milletvekilliği düşürülmüş 37 kişiye de siyaset yasağı getirilmiş........

yani demetciğim aşk olsun sen hep bizim hayallerimizi çalmışsın
aşk olsun:umursamaz:

oh çaldım işte banane bananekaydirigubbakcemile3
anacım o vicdan azabını çekmek kılmaktan daha zor
kıldın mı iş biter
kılmadın mı vi,cdan azabı bitmez
kılın kurtulun hadi bakem
dogru diyosun

dtp kapatılmış kızlar, içime az da olsa su serpildi...2 kişinin milletvekilliği düşürülmüş 37 kişiye de siyaset yasağı getirilmiş........

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Ohhh cok sukur neden olacak
meclıse gırmelerı hataydı zaten
suanda esım de evde
bayram edıyoruz evde
baklava hazırlıklarına basladık
valla
fındık kırıyoz
ama yanlıs anlamayın
gercek fındık

ınsallah daha buyuk olaylar olmaz
baska evlere ates dusmez
baska ana babalar artık aglamasın yeterrrr
ben uzaktan uzaga nasıl ıcım yanarak aglıyorum sehıtlerımıze
gercekten yeter
allah onları ıslah etsın

Kızlar bugun
rahmıme ıgne batar derecesınde agrılar gırdı
bırde sol bacagıma resmen 4 5 defa sancı gırdı
sızede oyle oluyormu
basladımı

benimde tam oramda agrı oluyo wc sonrası falan daha çok farkediyorum.açılmamı oluyoki diye korkuyorum açılma olsa nasılk anlarız yani biz anlayabilirmiyiz sizce

Bılmem ama demet
bugun 3 4 kez sol bacagıma sancı vurdu
rahmıme de ıgne soktulr sankı
cok cnm acıdı

hiç bi fikrim yok bacaga vuran agrı ne demek.igne sokması arada bendede oluyo.dr gidince sor bence hiç alttan muayene ettimi seni dr

Yok cnm etmedı
dun gıttım daha dra
ılk defa bugun oldu ıgne sokması ve sancı
bende sasırdımmm

X