bebişler aşağıda oluyor ya tam orda doğumu etkilediği tetiklediği oluyomuş öyle duydum bi kaç kişiden ama yaptırmadığım için ilgilenmedim pek ararştır yada bilen varsa el atsın konuyaa
o zman ben çok hımbılım pamuk...kaydirigubbakcemile3
evet yaa çok zor ben ağda yapmıyorum öbürküde göremeyince çok zor olmaya başladı bende 10kilo aldım geçen ay hiç almamaışım bakalım bu ayda aldığımı sanmıyorum çünkü aynıyım haftaya perşembe görücez bakalım nekadar olmuşuzooooooooooooooooooooooooo
gececiler çoğalmış
kızlar ben 9 kilo aldım bir aydır aynı kilodayım alamıyorum yaaaaaa
hatta bayram zamanı nası başardıysam yarım kilo verdim
aşağı mahalle temizliği çok zor
benim eski dikişleimin yerini alabilmem için bi elimle karnımı kaldırmam gerekiyo
ameliyata giderken dikiş hizasını güzellik salonunda aldırmam gerekicek
yoksa hemşireler konrol ediyo bişi varsa onlar alıyo
daha iyi bende 12-12 de doğurmak istiyom zaten :roflol:
evt sedoş fptograf çekmeyi çok severim ondan şeyittim...kaydirigubbakcemile3
makinamı alır gelirim...kaydirigubbakcemile3
olursun walla ayarla herşeyini doğumdan sonra süslesinler seni benim ekip hazır allah izin verirse süslenip çıkıcam fotoların karşısına hatıra kız çekilmeden olurmuya doğumdan sonra çekilen fotolarda anneler çok kötü çıkıyor gibi geliyor bana
el yüz şiş saç baş dağınık yorgun ama mutluluktan sarhoş bi ifade ben hiç istemiyorum resim sadece bebeği çeksinler ama bi de pişman olurmuyum ki
daha iyi bende 12-12 de doğurmak istiyom zaten :roflol:
yok juli 12. 12 yay olii. tavsiye etmem melisan çok aktıf olur yetişemezzsin kıs....
kızlar ben 8 kilo aldım dogumdan cıkınca kac kilo kalırım ki
kızlar ben 8 kilo aldım dogumdan cıkınca kac kilo kalırım ki
neden yapılmıyormus ki son zamanda :uhm:
güzel ve sağlıklı günlerde mısıl mısıl uyusun
ama yorma kendini
yatman lazım seninyerimseniben
hepsini orda bırakıp çıkarsın sen bacı:lepi:
8 mi akannehir
ben 18, haftatamda 9 kilo almsıtım :1shok:
olursun walla ayarla herşeyini doğumdan sonra süslesinler seni benim ekip hazır allah izin verirse süslenip çıkıcam fotoların karşısına hatıra kız çekilmeden olurmu
kayınvalidem ve annem beni süslerler artık :smiley-cool:
ama haklısın birde makyaj çantası atıyım hastane çantasının içine çanta da artık doldu taştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?