2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
bebişler aşağıda oluyor ya tam orda doğumu etkilediği tetiklediği oluyomuş öyle duydum bi kaç kişiden ama yaptırmadığım için ilgilenmedim pek ararştır yada bilen varsa el atsın konuyaa

daha iyi bende 12-12 de doğurmak istiyom zaten :roflol:

ya doğumdan sonra çekilen fotolarda anneler çok kötü çıkıyor gibi geliyor bana
el yüz şiş saç baş dağınık yorgun ama mutluluktan sarhoş bi ifade ben hiç istemiyorum resim sadece bebeği çeksinler ama bi de pişman olurmuyum ki

kızlar emzirmek acayip kalori yakıyo tabi siz hamur işine vurmassanız

tecrübeyle sabittir

ben ilk aylarda hemen kilomu attım

ama dediğim ondan sunra hamur işine verince kendimi olan oldu

evt sedoş fptograf çekmeyi çok severim ondan şeyittim...kaydirigubbakcemile3

makinamı alır gelirim...kaydirigubbakcemile3

evet yaa çok zor ben ağda yapmıyorum öbürküde göremeyince çok zor olmaya başladı bende 10kilo aldım geçen ay hiç almamaışım bakalım bu ayda aldığımı sanmıyorum çünkü aynıyım haftaya perşembe görücez bakalım nekadar olmuşuz

yok juli 12. 12 yay olii. tavsiye etmem melisan çok aktıf olur yetişemezzsin kıs....

olursun walla ayarla herşeyini doğumdan sonra süslesinler seni benim ekip hazır allah izin verirse süslenip çıkıcam fotoların karşısına hatıra kız çekilmeden olurmu

haa koş ozaman hemen ağdacıya 10 yada 11 de

dimle 2 küçükle iyi başediyon 10 kilo bile fazla sana...kaydirigubbakcemile3

neden yapılmıyormus ki son zamanda :uhm:

güzel ve sağlıklı günlerde mısıl mısıl uyusun
ama yorma kendini
yatman lazım seninyerimseniben

sağol canım ama hazırlamadanda olmuyor erken doğcak diye bi gayret bitrdik bakalım bekliycez .senin beşiğinde güzel olmuş gülerk kullansın pembiş pembiş

ben doğuma giderken çıktığımda halim perişan olsad istyorum az dinlnr kendime gelir makyaj yapar birde öyle çekirnm hepsi hatıra bence çekinin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…