sağol canımmmooo maşallah bi tosun geliyo demekki nazar değmesin oğlumuza
merhaba kızlar bizde dr teyzemizden geldik benim sıpa 1730gr 41cm boyu annne kilo almamış birhafta küçük çıktı üç hafta sonra kontrolümüz var
doktordan gelen arkadaşlara ,bebişlere maşallah diyorum.delf tosun mu olcak yoksa senin haftan mı ileri.çokkk yorgunum ve uykum var uyuyamadım yatmıştım biraz.canım çok sıkılıyo
41 kere
maşallah maşallah
delf masallah oglusuna
anne olmak ıstıyorum sızede masallah
bocuk sızede
ve aklıma gelmeyen dıger arkadas
hepınıze KOCAMAN MAŞALLAH
NAZAR DEGMESIN
ANNE OLMAK ISTIYORUM CNM
BU ARALAR COK MANDALINA PORTAKAL ELMA YEDIM KENDILIGINDEN GECTI
YOKSA BUGUN PAZARDAN ALACAKTIM NAR
TAZE TAZE OLUYOR PAZARDA
delf, anneolmakistiyorum,bocuk ve scedcedu maşallah sizlere ve bebişlere...
hepinize selam ocak anneleri bende ocak annesi olucam allah izin verirse
34+5 haftalık hamileyim karnımda 2 gündür her ayağa kaltığımda sertleşmeler oluyor yani taş gibi oluyor cuma günü doktora gidicem ama o zaman akadar bişey olursa diye korkuyorum bebeğim hareket ediyor ama korkuyorum doğum başlar diye
41 kere maşallah bebişlere
maşallah maşallah bebiklerinize...
krizalit
anneolmakistiyorum
delf
scedcedu
bocuk
hepinizin bebeklerine maşallah
KRİZALİT
kızlar hepinizin bebeklerine maşallahhhhh
sağlıcakla gelsinler zamanında inşallah
bocukum sende kafana takma bazı bebeklerde bünye meselesi ölçmleri geri olmasında
dr normalmi dedi
tekrar şekerini falan ölçtrüdülermi
sen ölçüyomusun mesela kaç çıkıyo
etini sütünü muhakkak ye hergün ihmal etme
zaten yediğimiz ne ki
günaydın tombik annişlera.s.
kızlar ya artık o kadar çok yazıyorsunuz ki,(gece bile)size zor yetişiyorum,zamanım geçmişi okumakla geçiyorkafamçokkarıştı,
maşaallah benim uyku sorunum yok,gece 22:30 da yatıyorum sabah 6:45 te kalkıyorum,
gece bir kaç kez wc ye kalkıp geri yatıyorum,siz uyuyamıyorsunuz sanırsam,
ama ben gündüz hiç uyumuyorum,hala çalışıyorum malum,
galiba siz gündüz uykunuzu alıyorsunuz ve haliyle gece uyuyamıyorsunuz...
ben de 2 hafta sonra izne ayrılacam inş.,benim de uyku düzenim bozulacak sanırsam...
gece bir ara sucuk gibi uyandım yine,uykumun ağırlığından terlediğimi hissetmiyorum,
wc ye kalkınca bir bakıyom ki yine vıcık vıcık terlemişim,
yatak odamda petekler kapalı ve sadece bir elyaf yorganla üzerimde de atletle yatmama rağmen çok terliyorum ne hikmetse:sm_confused:
fatmazehra,sivribiber,delf,scedcedu,anneolmakistiyorum,bocuk,krizalit
maşaallah bebişlerinize
kızlar unuttuğum varsa alınmayın herkesin bebişine maşaallah
canım iyi calışmalar sana teşekürde ediyorum saol mevlam senin bebişinide korusun elyaf yastıkla elyaf yorganını degiştir sebep o canım yün yastıkla yorganın varsa onları bir dene senin gibi şikayeti olan arkadaşımız vardı cözümü böyle bulmuş yazmıştı
sağol cnm,pamuk yorganım var o da çok kalın daha çok terletirse diye korkuyorum kullanmaya,aslında hamilelikten kaynaklanan bir durum sanırsam,çünkü geçen senelerde hiç böyle sorunum yoktu,olmassa battaniyeyle yatmayı deneyeyim birde,battaniyeniz üzerine de bir pike örterim daha iyi olur,hatta bugün deneyeyim ben bunua.s
bataniyeyi nevresim e gecir
0 zaman benimki yalancı sancı olsa gerek neyse ben araştırayım biraz bari korkutuyo beni bu sertleşmeler çok sıklaştı 2 gündür
Yalancı sancıların sıklığı önemli değil.Düzensizse sorun yaratma< ama düzenli aralıklarla kasılıyorsan bir doktora git.
hemşerim delf maşallah bebegine canım benimki senin kini yanında minacık kalacak galiba ama mevlama şükür saglıgı yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?