2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
hadi ya, cok güzel bebek videolari var onlari yollicaktim size

:umursamaz:

kızlar bnm esımde herturlu gırebılıyor youtoba ama sımdı uyuyor
yolla bakarım dıyemıcem poseıdon
bıraz becerıksızım
daha yenı yenı ogrenıyorum bazı seylerı

canım topuk kanı çok önemli diğe biliyorum o kanda birçok hastalık teşhis edilebiliyormuş
özelliklede tedavisi mümkün zihinsel hastalıklar için erken teşhis açısından çok önemliymiş bence yaptırın derim bi zararı yok zaten sadece sorun çıkınca haber veriyorlar sorun yoksa aramıyorlar.

seninki anlıyoda anlamamazlıktan geliyor bence orda oturman daha kötü dur bakalım az kaldı doğumuna belki alır süpriz yapar ama ozamanda bebişi bahane edebilir kablosuz bağlantı ozamanda zararlı radyasyon yayıyor diyebilir

kızlar ayva çekirdeğinden bahsetmişsiniz
ben göğüs ucu çatlakları için diye biliyorum
hergün göğüs uclarına sürülüyormuş
acımasınlar diğe yanlış hatırlamıyorsam
.

ben akşama biraz daha ağlıyım en iyisi

canım böyle direk girilmiyor sen youtube neresınden bakacagımızı bıze soyle oyle bakalım dolaylı yollarla acıyoruz bızz dırek olarak kapalı hala

ben akşama biraz daha ağlıyım en iyisi

bencede ağla canım heryerde kullanmak güzel ben yemek yaparken bile mutfağa götürüp sizin yazdıklarınızı falan takip ediyordum bebiş oluncada sallamak zorunda kalsak bile yanımıza alıp kullanabiliriz ii olucak bebişler doğunca

ayy ne tatlı bebiş öyle
maşallah ne iştah var
insallah bzimkilerde böle olur

ayy ne tatlı bebiş öyle
maşallah ne iştah var
insallah bzimkilerde böle olur

canım yolladığı linktenmi girdin baktın bende açılmıyorda normalde girmeye çalıştığımızda çıkan mahkeme kararı falan çıkıyor

baska türlü nasil girilir youtuba bilmiyorumki ben de

krizim sırf bu yüzden kocem bana notebook almıyo :1no2:
burda iki büklüm oturuyom

e sen karnına koyup yazacaksan almaz tabi, almasın zaten... ama ben masaüstü gibi kullanıyorum mesela, uzun süre üstünde tutman da ergonomik diil ki culim, yoruluyorsun bir süre sonra. boşver sen notebook, onun yerine daha güzel şeyler iste canım benim kocen seni düşünüyo...

canım yolladığı linktenmi girdin baktın bende açılmıyorda normalde girmeye çalıştığımızda çıkan mahkeme kararı falan çıkıyor

direk linkten girdim canım

Son düzenleme:
ktunnel.com dan gırıyorsun sayfa acılıyor asagıya dogru ınıyorsun orda begin browsing cıkıyor oraya tıkla gırersın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…