Tutku bebeğini güle güle büyüt annesi.
Ama ilkinde doktor sezeryan deyince 2.ye şansınız kalmıyor.Biraz da şans işi,normla doğum yanlısı fedakar bir doktora denk gelmek lazım.
jullıyet cnm ben merkez hastanesını begenmıyorum
özel yüzyıl hastanesıne gıdıyorum drum orda
cok ta memnunum
evet fıyatlar gayet ıyı
eşim asgarı ucretle çalısıyor
ben calısmıyorum
allah yardım edıyor ıste
eşimin mesaı ıkramıye olmasa gecınemeyız
cok sukur
sen gebzeyı bılıyormusun
drum ahmet rıza esmer
duydun mu hiç?
Burda ilk dogumu sezeryan olanlara eger aradan yaklasik 2 yil gectiyse sezeryan dikislerin yaralarin iyicene kapandiysa normal dogum yapiyorlar. Gecen gün esimin is arkadasiyla konustuk ilk bebegini türkiyede sezeryan oldu sonra buraya geldi 2. bebegini burda normal dogumla dogurdu..... 1. sezeryan diye 2. sini de sezeryan olmasi olmazsa olmaz sart digil ama sanirim ilki normal olandan yüzdelik ihtimal olarak daha yüksek
merhaba kızlarbende oğluma kavuştum cuma sabahı sezeryanla doğum yaptım..dün taburcu olduk hastaneden oğlum2 gün küvezde kaldı ama şimdi çok iyi..suyumuz tamamen bitmişti hemen aldılar oğlumu.36 haftalık 2940 gr doğdu boyuda 49 cm..geçmişe ve olaylara bakamadık artık havadisleri alırım sonra.kendinize ve bebişlere iyi bakın
Henüz dogumlardan normal olan yok dimi? Hepsi mecburen sezeryan oldular.
Denizcim senle ben el mahkum bi avazda dogruruz insallah.
merhaba kızlarbende oğluma kavuştum cuma sabahı sezeryanla doğum yaptım..dün taburcu olduk hastaneden oğlum2 gün küvezde kaldı ama şimdi çok iyi..suyumuz tamamen bitmişti hemen aldılar oğlumu.36 haftalık 2940 gr doğdu boyuda 49 cm..geçmişe ve olaylara bakamadık artık havadisleri alırım sonra.kendinize ve bebişlere iyi bakın
eda8
Burdada belediyenin cok güzel bölüm var hamilelere yeni dogum yapanlara hem anneye hem bebege cok yardimci oluyorlar.Emzirme kursu var ücretsiz ama burda kadinlar icki ve sigara cok iciyorlar yada cocugu baskasina birakiyorlar yada disarda görüyorum arabayla cikarms gezdirmeye arkadasiyla sohbet ediyor biberonu vermis bebegin agzina hem uyuyu hem mamayi iciyor kücücük bebek.Devlet para yardimi yapiyor hazir mama cok ucuz.Kendileride emmemisler alisik degiller ama cogu alerji hastasi.Bende 3 ay emmisim ama sürekli hastaydim.
ay boş verin kaynanaları gelmesinler daha iyi
herşeye karışıyorlar size bişe bilmez gözüyle bakıyorlar
sanki tek çocuk doğuran kendileri bu dünyada
benim ilk doğumumda kaynanamlarda kaldık
her halta maydonoz oluyordu
hatta çocuğu sanki kendi doğurmuş
sanki çocuğu benden kıskanıyodu taşımam bile kadına batıyordu
kendide bütün gün kucağından indirmiyordu
oğlum taşınmaya okadar alışmıştıkı 9 aylıkta poposunun üstüne oturamıyordu daha
zavallı çocuk hiç tek başına halıya oturamadı
kaynanam çocuğu halıda gördüğü an kucaklıyı veriyordu
sevginin fazlasıda zarar bence
size ilginç bişe anlatayım bi gün bebeği emziriyorum
kaynanam yanıma geldi fazla emzirme dedi
niye dedim çocuk daha doymadı ki
doyunca uyuyor dedi
eeee uyusun dedim ne güzel işte
ne dese buyurursunuz
uyursa kiminle oynıyacakmış
kadın kendine oyuncak arıyor
şükür bu sefer evimdeyim hergün gelmeye üşenir
bende bebeğimle başbaşa kalırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?