• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Bir de ben de Mandalina hastasi oldum mandalinasiz hep midem bulaniyor mandalina yiyince geciyor :sm_confused:

Esim de yok simdi hicbirsey yiyesim gelmiyor iyicene beslenmemi bozdum.
bende mandilana ve nar hastası oldum
bir iki tane de değil
basladımı gidiyor 1 kilo akannehir

tutkucum gözün aydın allah analı babalı sağlıklı sıhatli oğluşunu büyütsün
ceycem nasılsın ne zamandır göremedim seni
Kizlar
Ben artik kacayim disardaki cocuk göbektekinden daha zor ya. Okuldan almam lazim sabah sözler verdim onlari tutayim.Sonra eve gel yemekti ödevleri yapmakti bi sürü maymunluk yapar bu arada bana.Sabah söyleniyorum eskiden ne güzel kucagima alirdim sorun biterdi.Simdi kocaman oladu kucagada sigmiyor bilmiyorum ne yapicam. Hadi ev isini salliyorumda oglani salliyamiyorum.
evet cocuğu olanların işi daha zor
allah kolaylık versin

julıyet cnm bende merkezı begenmıyorum
ama özel yuzyıl çok guzel
muayene saatın gecıyor 1 saat falan ama
cok yogun ondan sanırım
ama benım drum cok ılgılı
gebzede yuzyıl guzel
bıde farabı darıca devlet hastanesı
ama bana o uzak
yuzyıl yakın
merkezde hangı dra gıttın hatırlıyormusun

hiç hatırlamıyorum canım
erkekti ama adı neydi unuttum

eda8
kaynanan hızmet etsın bosver
sana o baksın
yada esını kafaya al
o hızmet etsın,oyle sey mı olur
eşim demişti bana
ZORDA KALIRSAN NUMARA YAP AŞKIM DIYE
hıcte hızmet etme insaf ya yazık sana
allahtan benım kımse yok
kayınpeder gelır bazen
o da otur otur yorma kendını fazla der

edacım kaynananın gelip sana hizmet etmesi lazım
kaç günün kalmıs bide hizmet mi etcen :dilcikar:
oğullarının evi gelecekler tabi ama artık hizmet beklemeyecekler aksine hizmett edecekler

evet semiha sana katılıyorum

MERHABA HOYACARNOSA
az once sana bı maıl attım ama tam olarak sana attıgım bellı olmadı galıba , pek beceremıyroum :)
vajınısmustum 1 sene demıssın, hangı doktora gıttın ınanın cok ıhtıyacım var bu bılgıye noolur ozelden maıl atın bana ozelden bakabılıyorum

eda8
Avrupa nin heryerinde saglik kosullari cok cok iyi degil.Gecenlerde Ingiltere de dogum yapan arkadasim nasil dert yaniyo cekmedigi kalmamis.Zaten Ingiltere her yönüyle sorunlu saglikta hemsire ariyor baska ülkelerden. Almanya nin güneyindede bazi sorunlar duydum cogu kis memnun degil .Ben sansliyim herhalde sorun yasamadim.2 doktor birde ebe vardi basimda.Ebe türktü ben almanca bilmyiorum diye ama hic iy davranmadi :( sonra nöbetim bitti dedi cekti gitti alman ebe geldi o hemen kendi bildigi yöntemleri denedi beni dogurtturdu.O daha önce gelmis olsa belkida daha cabuk dogracaktim.Diger 2 doktordan biri dogumu yönetti her an sezeryan icin organizasyonu hazir tuttu ama hic bana caktirmadi. Sonradan esim anlatiyor.Diger doktor dikislerimi atti. Ama esas isi yapan ebe.Bazi yerlerde evde dogumu tercih ediyor kadin doktorla konusuyor ebe eve geliyor dogurtturuyor ama ben korkarim istemem öyle evde.

Bu arada facebooka girdinmi ben cikicam birazdan onayin aksama kalir

burda normal yapmalarinin nedeni hastanenin cok iyi olmasi olamaz cünkü benim dogum yapacagim hastane cok iyi degil eger bebekte bir sorun cikarsa bebek baska ben baska hastanede yaticam bunu bilerek o hastaneyi sectim ben.

Türkiyedeki hastaneler de cok iyi, ama dogum yapan cok kisi oldugu icin ebeler ve doktorlar salliyorlar önemsemiyorlar ne de olsa nufus fazla diye mi ne?

Türkiyede dogum yapan bir arkadasa hemsireler nasil emzirecegini anlatmamislar akraban kimsen yokmu senin nasil emzirecegni de mi biz anlatcaz demisler o yüzde kizin bebegi dogdguundan itibaren emmemdi hep mama yiyor. Ama bunlari dava edemiyorsun dava etsen en az 2 yil sürüyor sürec onda da kanitti sahitti bissürü engel cikariyorlar. Dolayisiyla ebelerin doktorlarin korkacagi bisey yok, keyfi nasil istiyorsa öyle yapiyorlar

Beşik alan kızlar
Hani şu beşiklerin yan koruma yastığı, baş koruma yastığı falan var ya,
hani iple beşiğe bağlananlar
ondan 1 tane aldım beşik aldığım yerden ama aldığım yerdekilerin hepsi krem rengi ağırlıklı
bi tane daha almak istiyorum, şöyle cıvıl cıvıl güzel renkli ama bulamıyorum
siz aldınız mı yedek olarak
internette bakıyorum da bulamıyorum
ne diye satılıyo bunlar, uyku seti mi

Denizcim
Nasil bir egitim veriliyor bilmiyorum burdaki doktor ve hemirelere okadar sevkat okadar insan sevgisi olur.Bi tanesinde surati yamultsun birak cevap vermey.Esimde senin gibi diyor sikayetten cok korkar buranin insani diyor. Bana bisi dese nasil ispatlayip sikayet edicemki yaninda biri yokken bide. Ama yapmiyorlar. Egitimi nasil aliyorlar bilemiyorum belki ayrica hasta pskilolojiside ögreniyorlardir.Birde burda hastabakicinin isini hemsire yapar carsaf toplama filan. Türkiyede hemsire kendini bashekim sanarak dolasir arada fark.

eda8
kaynanan hızmet etsın bosver
sana o baksın
yada esını kafaya al
o hızmet etsın,oyle sey mı olur
eşim demişti bana
ZORDA KALIRSAN NUMARA YAP AŞKIM DIYE
hıcte hızmet etme insaf ya yazık sana
allahtan benım kımse yok
kayınpeder gelır bazen
o da otur otur yorma kendını fazla der

biraz eski kafalılar canım..
eşimede numara yapıyolar..
anne baba duası alanın sırtı yere gelmez diyolar.
çagırmadım ama geldiler sıkılıyolarmış. evlnrinde. şu an eltimdeler onada acıyorum onunda oglu var.

oglunamı bakcak onlaramı hizmet edcek.
kaynanam 65 yasında canım.
faydası olcagını sanmıyorum bide yemek yapmasını fazlaca bilmiyo..yiyemiyorum.
edacım kaynananın gelip sana hizmet etmesi lazım
kaç günün kalmıs bide hizmet mi etcen :dilcikar:
oğullarının evi gelecekler tabi ama artık hizmet beklemeyecekler aksine hizmett edecekler

offf juliet eşim bu konuda anlayışsın çagırmış illa gelin die..
eltim var neyseki orayada gidiyolar..
hizmet edecegini sanmam..
annem nasıl bakmıştı..
bu bakamaz yaa. zarardan başka bişey deiller.

merhaba kızlarbende oğluma kavuştum cuma sabahı sezeryanla doğum yaptım..dün taburcu olduk hastaneden oğlum2 gün küvezde kaldı ama şimdi çok iyi..suyumuz tamamen bitmişti hemen aldılar oğlumu.36 haftalık 2940 gr doğdu boyuda 49 cm..geçmişe ve olaylara bakamadık artık havadisleri alırım sonra.kendinize ve bebişlere iyi bakın

Hadi gözün aydın canım
güle güle büyüt oğluşunu
maşallah kilosuda güzel
darısı bizlerin başına artık
opuyorumnanaktan

sevcan funnababy de güzel seyler varr bibak istersen tek satılıyormu bilmiyorum ama

Yazdik ama simdi bi hemsire girer bi sürü cevap yazar :))))

Sevcancim
Ben oglumun yatagina Istanbul dan almistim yatak seti diye almistim.Ama ipleri cok uzundu eli erismeye baslayinca kendini döndürünce filan hep agzina soktu o ipleri .Bastan yataga kurarken ya bi sekilde kes o ipleri yada erisemiyecegi yere cek .

offf juliet eşim bu konuda anlayışsın çagırmış illa gelin die..
eltim var neyseki orayada gidiyolar..
hizmet edecegini sanmam..
annem nasıl bakmıştı..
bu bakamaz yaa. zarardan başka bişey deiller.

ayıp vallaaa
ay ben kaynanama nazar boncuğu iliştireyim vallaa :nazar:

bu arada ndk den haberiolan varmı
yada teli olan

Beşik alan kızlar
Hani şu beşiklerin yan koruma yastığı, baş koruma yastığı falan var ya,
hani iple beşiğe bağlananlar
ondan 1 tane aldım beşik aldığım yerden ama aldığım yerdekilerin hepsi krem rengi ağırlıklı
bi tane daha almak istiyorum, şöyle cıvıl cıvıl güzel renkli ama bulamıyorum
siz aldınız mı yedek olarak
internette bakıyorum da bulamıyorum
ne diye satılıyo bunlar, uyku seti mi

Evet uykuseti olarak satiliyor burdaki magazalarda o korumalar yok benim besik de demir o yüzden arastirdim netten su siteyi buldum ordan 2 tane siparis edicem ben. Eminönünde bir yer kargoyla yolluyormus kargo ücreti türkiye ici 100 milyonu geciyorsa alisverisin bedavaymis

Cocukmarket.com | Bebek Nevresim Takımları, Uyku Setleri, Battaniyesi, Bebek Telsizleri, Patikleri, Zıbınları, Tulumları, Biberonlar, Chicco Bebek ürünleri, Bebek Alışveriş

Back