• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Tutku bebeğini güle güle büyüt annesi.

Ama ilkinde doktor sezeryan deyince 2.ye şansınız kalmıyor.Biraz da şans işi,normla doğum yanlısı fedakar bir doktora denk gelmek lazım.

Burda ilk dogumu sezeryan olanlara eger aradan yaklasik 2 yil gectiyse sezeryan dikislerin yaralarin iyicene kapandiysa normal dogum yapiyorlar. Gecen gün esimin is arkadasiyla konustuk ilk bebegini türkiyede sezeryan oldu sonra buraya geldi 2. bebegini burda normal dogumla dogurdu..... 1. sezeryan diye 2. sini de sezeryan olmasi olmazsa olmaz sart digil ama sanirim ilki normal olandan yüzdelik ihtimal olarak daha yüksek

jullıyet cnm ben merkez hastanesını begenmıyorum
özel yüzyıl hastanesıne gıdıyorum drum orda
cok ta memnunum
evet fıyatlar gayet ıyı
eşim asgarı ucretle çalısıyor
ben calısmıyorum
allah yardım edıyor ıste
eşimin mesaı ıkramıye olmasa gecınemeyız
cok sukur
sen gebzeyı bılıyormusun
drum ahmet rıza esmer
duydun mu hiç?

Merhaba kizlar gecmisi ancak okudum geldim Hoya ve Tutku dogum yapmis :sm_confused: iyice Aralik bebekleri oluyor bizimkiler.

Hayirli olsun ins. e artik dogum yapanlar pek sik ugramaz topigimize ins. Lohusaliklari kolay bir sekilde gecer bebisleri de uslu olurlar.

Henüz dogumlardan normal olan yok dimi? Hepsi mecburen sezeryan oldular.
Denizcim senle ben el mahkum bi avazda dogruruz insallah.

jullıyet cnm ben merkez hastanesını begenmıyorum
özel yüzyıl hastanesıne gıdıyorum drum orda
cok ta memnunum
evet fıyatlar gayet ıyı
eşim asgarı ucretle çalısıyor
ben calısmıyorum
allah yardım edıyor ıste
eşimin mesaı ıkramıye olmasa gecınemeyız
cok sukur
sen gebzeyı bılıyormusun
drum ahmet rıza esmer
duydun mu hiç?

gebzeyi bilirim
işyerim orhanlıda
acil rahatsızlanınca bi kaç kez merkeze gitmiştim beğenmemiştim hiç

Bir de ben de Mandalina hastasi oldum mandalinasiz hep midem bulaniyor mandalina yiyince geciyor :sm_confused:

Esim de yok simdi hicbirsey yiyesim gelmiyor iyicene beslenmemi bozdum.

poseıdon cnm
burda komsumuz var hemsıre
ona sordum ben neden ılkı sezeryan olunca ıkıncısı de oyle oluyor dedım
cunku burada yurt dısındakı gıbı degıl
dogumhane ıla yogunbakım yanyana degıl falan gıbı bısıyler dedı
tam kapasıtelı degıl burdakı hastaneler dedı
drlar rıske atmıyor o yuzden dedı
ne kadar dogru bılemem ama kendısı ebelık te yapmış biri

:oklava:
Burda ilk dogumu sezeryan olanlara eger aradan yaklasik 2 yil gectiyse sezeryan dikislerin yaralarin iyicene kapandiysa normal dogum yapiyorlar. Gecen gün esimin is arkadasiyla konustuk ilk bebegini türkiyede sezeryan oldu sonra buraya geldi 2. bebegini burda normal dogumla dogurdu..... 1. sezeryan diye 2. sini de sezeryan olmasi olmazsa olmaz sart digil ama sanirim ilki normal olandan yüzdelik ihtimal olarak daha yüksek

Türkiye2de normal olacak doğumun riskini amayıp sezeryan yapan doktorlar sence ilki sezeryan olanı norlam doğurturlar mı?

Yok canım.O riski asla almıyorlar.Sezeryansan öyle olamak zorundasın sonrakileri de..

merhaba kızlarbende oğluma kavuştum cuma sabahı sezeryanla doğum yaptım..dün taburcu olduk hastaneden oğlum2 gün küvezde kaldı ama şimdi çok iyi..suyumuz tamamen bitmişti hemen aldılar oğlumu.36 haftalık 2940 gr doğdu boyuda 49 cm..geçmişe ve olaylara bakamadık artık havadisleri alırım sonra.kendinize ve bebişlere iyi bakın

tutkucum gözün aydın allah analı babalı sağlıklı sıhatli oğluşunu büyütsün

Kizlar
Ben artik kacayim disardaki cocuk göbektekinden daha zor ya. Okuldan almam lazim sabah sözler verdim onlari tutayim.Sonra eve gel yemekti ödevleri yapmakti bi sürü maymunluk yapar bu arada bana.Sabah söyleniyorum eskiden ne güzel kucagima alirdim sorun biterdi.Simdi kocaman oladu kucagada sigmiyor bilmiyorum ne yapicam. Hadi ev isini salliyorumda oglani salliyamiyorum.

Henüz dogumlardan normal olan yok dimi? Hepsi mecburen sezeryan oldular.
Denizcim senle ben el mahkum bi avazda dogruruz insallah.

ins. bizimkiler hem oglan hem de ocak ortasi ins. aralikta gelmezler. Benim de Sata göre 19. ocak ama ultrosona göre 14 ü.

ins. kolay normal dogum olur hepimizinkiler,

julıyet cnm bende merkezı begenmıyorum
ama özel yuzyıl çok guzel
muayene saatın gecıyor 1 saat falan ama
cok yogun ondan sanırım
ama benım drum cok ılgılı
gebzede yuzyıl guzel
bıde farabı darıca devlet hastanesı
ama bana o uzak
yuzyıl yakın
merkezde hangı dra gıttın hatırlıyormusun

tutkucum allah analı babalı buyutsun.saglıkla buyusun ınsallah bebısın

merhaba kızlarbende oğluma kavuştum cuma sabahı sezeryanla doğum yaptım..dün taburcu olduk hastaneden oğlum2 gün küvezde kaldı ama şimdi çok iyi..suyumuz tamamen bitmişti hemen aldılar oğlumu.36 haftalık 2940 gr doğdu boyuda 49 cm..geçmişe ve olaylara bakamadık artık havadisleri alırım sonra.kendinize ve bebişlere iyi bakın

Gözün aydın canım
Resimlerini de görürüz inşallah

Merhba sadece bu yazınızı gordum sıdı tesadufen , cok sevındım anne olusunuza , bende vajnısmusum sız nasıl yendınız hangı doktora gıttınız , zamanınız varsa bana noolur ozelden yazın noolur , ınanın cok ıhtıyacım var buna , ama sıteyı pek kullanamıyorum ozelden yazarsanız hemen goruorum

Askitom
Hem hastane olarak dogum ve sonrasi tüm sartlari yerine getirmiyorlar onca para almayi biliyorlar ama cok kizdim sanki cok zor birsey yogun bakim ünitesi kurmak.Ben burda 3 hastanede yattim ekstra yogun bakim ünitesi diye bi yer yok hastanin kaldigi oda yatak etrafi aninda yogun bakim olabiliyor ama bebekler icin durum nasil bilemiyorum hic girmedim bebeklerin oldugu yere. Kizdim ya bi is yapiyorsun dört dörtlük degilse kim izin veriyorsa yapiyorsun adi olsun gerisi olmasin.

eda8
Burdada belediyenin cok güzel bölüm var hamilelere yeni dogum yapanlara hem anneye hem bebege cok yardimci oluyorlar.Emzirme kursu var ücretsiz ama burda kadinlar icki ve sigara cok iciyorlar yada cocugu baskasina birakiyorlar yada disarda görüyorum arabayla cikarms gezdirmeye arkadasiyla sohbet ediyor biberonu vermis bebegin agzina hem uyuyu hem mamayi iciyor kücücük bebek.Devlet para yardimi yapiyor hazir mama cok ucuz.Kendileride emmemisler alisik degiller ama cogu alerji hastasi.Bende 3 ay emmisim ama sürekli hastaydim.

bende emmemişim meltem bünyem çok hassas..
inek sütü içmişim.
ay bu almanlar
çokmu soguk neden emzirmezle.
benim görümcemin gelinide alman çocuga hiç bakmıyo..
görümcem bakıyo türkiyede.
ay boş verin kaynanaları gelmesinler daha iyi
herşeye karışıyorlar size bişe bilmez gözüyle bakıyorlar
sanki tek çocuk doğuran kendileri bu dünyada
benim ilk doğumumda kaynanamlarda kaldık
her halta maydonoz oluyordu
hatta çocuğu sanki kendi doğurmuş
sanki çocuğu benden kıskanıyodu taşımam bile kadına batıyordu
kendide bütün gün kucağından indirmiyordu
oğlum taşınmaya okadar alışmıştıkı 9 aylıkta poposunun üstüne oturamıyordu daha
zavallı çocuk hiç tek başına halıya oturamadı
kaynanam çocuğu halıda gördüğü an kucaklıyı veriyordu
sevginin fazlasıda zarar bence

size ilginç bişe anlatayım bi gün bebeği emziriyorum
kaynanam yanıma geldi fazla emzirme dedi
niye dedim çocuk daha doymadı ki
doyunca uyuyor dedi
eeee uyusun dedim ne güzel işte
ne dese buyurursunuz
uyursa kiminle oynıyacakmış
kadın kendine oyuncak arıyor
şükür bu sefer evimdeyim hergün gelmeye üşenir
bende bebeğimle başbaşa kalırım.

cumaya bizdeler off ya sabır artık..

karnım burnumda nasıl hizmet etcem dr. dinlen dedi. ama

bi insanda anlayış olmazssa düşüncesizlilk kayınpederde var.
ben çagırmadan gelcekler düşünebiliyomusunuz neymiş ogullarının eviymiş.:hulya:

benim önceki dr. çooook sezeryan yanlısı bir doktordu..

ssk dan özel hastnaye gelmiş.kendi.

dedim neden bu kadr sezeryan patlamaısı var .türkiyede..die sordum

oda türkiyede dogum oranın çok fazla oldugunu ve doktorun yetmedigin.vakit ayıramadıklarını söyledi.
avrupada her hastaya 3 doktor düşüyomuş..
bizde 10 hastaya 1 doktor.düşüyomuş.
ve bana sezeryanla dogumun daha az riski oldugunu söyledi normale göre..

Denizcim
Benimki bakalim cuma günü ne diyecek kontrolde hep ayin 19 u diyor farkli bir sey demiyor. Aslinda aralik basi doganlar sansli astrolojik olarak ocaktan sonra biraz sorunlu günler basliyor inanan varsa tabii.

Back