2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ben bilirim bencede başka bi doktora daha görün .bi hata yapmış olabilir.bu iki haftada sen kaç kilo almışın belkide çok saglam beslendin yani hemen kötü şeyler düşünmeye gerek yok.bide anne baba olarak tipiniz nasıl.?miyon mu,iri mi

bana şu sancı nasıl bişey bilen varsa söylesin
kasıklarda ağrı karıncalanma gibi tarzı şeyler ne oluyo :uhm:

Walla bana da sanci gelmedi ben de bilmiyorum ama nette rahim toparlanip kendini birakiyor gibi oldugunu yaziyor

bana şu sancı nasıl bişey bilen varsa söylesin
kasıklarda ağrı karıncalanma gibi tarzı şeyler ne oluyo :uhm:

karıncalanma hiç olmadı da sanki kasıgımda damarın içinden ince bi tel geçiyomuş gibi ince bi sızı oluyo.allahım nasıl bi tariftir bu

Walla bana da sanci gelmedi ben de bilmiyorum ama nette rahim toparlanip kendini birakiyor gibi oldugunu yaziyor
hımm sağolasın canım
karıncalanma hiç olmadı da sanki kasıgımda damarın içinden ince bi tel geçiyomuş gibi ince bi sızı oluyo.allahım nasıl bi tariftir bu

aslında ben değil sen güzel benzettin aynen dediğin gibi bendede öyle acıtıyo canını değilmi
nedemek acaba bu

canım ağda yapamayabilirsin kuaföre gitsen yada hiç değilse gitmeden jilet yap ne olur ne olmaz öyle pis pis gitme derim ben..bende göremiyorum ama aynayla yinede yapıyorum kendim..hem daha az çıkıyo hemde daha az acıyo gibi geldi bu yapışımda..

merhaba kızlar..
feyzae arkadaşımızında sancıları varmış dun tekrar nst ye girdi sancıları çıkmış bebek erken gelecek demiş dr bir haftaya kadar sanırım dogum gerçekleşirmiş...

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsiin bizim bebekler aceleci çıktı gerçekten

canım sıkıntı yapıp bebeğinide üzme bak... şeker olsa doktor bunu anlar ve söylerdi.. sanırım bu kendi doktorun değil başka bir doktor değilmi....
ayrıca bir anda bebeğinin 2 hafta ileriye geçecek şekilde gelişeceğini sanmuıyorum... öyle bir durum olsa kendi doktorun bunu farkeder ve söylerdi.
eğer çok kafana takılıyorsa ki takıldığı belli bence hiç durma başka bir doktora daha git

canım yaklaşık 1,5 aydır benimde var bu konuda sıkıntım..
nefes almakta çok fazla sorunum yok ama bu ağrı öldürüyor beni tam sağ göğsümün altında bazen sırt üstü uzanmak azda olsa rahatlatıyor ama geçirmiyor malesef

smh canım bebisteymıs sindirim sorunu o yuzden serumla besliyolarmıs ama eminim en yakın zamanda duzelir insallah ikisi de sapasaglam cıkacaklar hastaneden

kızlar bu ağrılar zor nefes alma bendede var az kaldı diye kendimi yatıştırıyorum. bu arada öğretmenim demi nefes zorluğu varmış

GELDIM KIZLAR.ısım anca bıttı.cok yoruldum ama.gerı kalanını da yarın yaparım

kızlar bişey soracam kolum kalmıyo acaba kansızlık mı var yarın sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırayım diyorum siz yaptırdınız mı

aslında ben bu zamana kadar 1 kere yaptırdım doktorum hiç yaptır demiyor ama yarın sağlık ocağına gidip yaptıracam

kızlar geçmişi okuyordum bitiremedim,öğretmenim in suyunun geldiğini ve bebeğinin alınacağını okudum,
bebiş doğmuş mu?öğretmenim ve bebek iyiler mi?

kızlar ben her ayağa kalktığımda yada yürürken karnım birden sertleşiyor sanki taş yutmuş gibi oluyorum olduğum yerde kalakalıyorum hareket edemiyorum sonra kendiliğinden yumuşuyor ve ağrı geçiyor acaba bu sancı dedikleri şeymi bilen varmı yada sizdede oluyormu.

canım o yalancı doğum sancısı
bende de oluyordu doktora sordum o dedi
son aylarda oluyormuş
dinlenirsen geçiyor
bende deoluyor

öğretmenim inşallah sağlıcakla çıkar bebesiye hasteneden

feci şekilde kaburga ve sırt agrısı çekiyorum.
bende bi tek bende oluyo sanıyodum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…