bana şu sancı nasıl bişey bilen varsa söylesin
kasıklarda ağrı karıncalanma gibi tarzı şeyler ne oluyo :uhm:
bana şu sancı nasıl bişey bilen varsa söylesin
kasıklarda ağrı karıncalanma gibi tarzı şeyler ne oluyo :uhm:
hımm sağolasın canımWalla bana da sanci gelmedi ben de bilmiyorum ama nette rahim toparlanip kendini birakiyor gibi oldugunu yaziyor
karıncalanma hiç olmadı da sanki kasıgımda damarın içinden ince bi tel geçiyomuş gibi ince bi sızı oluyo.allahım nasıl bi tariftir bu
Ben de karnimdan agda yapamiyorum artik tüy dökücüyü de doktor bir arkadasim kullanma sakin dedi, son zamamlarda bebegi basi da assagida yakimyasal hersey zarar verir diyor. e napicam dedim Arkadas hicbirsey yapma öyle gir bisey olmaz dedi :sm_confused:
merhaba kızlar..
feyzae arkadaşımızında sancıları varmış dun tekrar nst ye girdi sancıları çıkmış bebek erken gelecek demiş dr bir haftaya kadar sanırım dogum gerçekleşirmiş...
slm kızlar öğretmenım geldımı bebegı olmusmu nasıl gecmıs
benım hala moralım bozuk herkes bebk kılolu ise sekerı olabilir dıyor .kızalr bu testlere yansımazmıydı yada dr demezmıydı bıktım ınsanların eleştirisinden.
bilmeyenler için cuma dra gitim memlekte gelınce doğum yapıcam dr gideyım dıye bebk 3400 dedı 35+3 iken .2 hafta önde gelişim dedı 16 aralıkta gene gitcem ozaman karar verıcekmıs.zaten agladım.birde bu laflar canımı sıkıyor bana bir akıl verın nolur bebktekı seker önceden bilinmesmı dr demedı ama cevredekı herkes dr olmus maşallahhh!!!
iyiki varsınız
kızlar ölüyorum geberiyorum kaburga agrısından yapabilecegim hiç bişi olmadıgınıda biliyorum.poposunu dayıyomuş ,kafası tam olarak dogum kanalına giremediginden darmışta benim gibi olan var mı ya.nefes alamamak neysede bu acı çok fena
kızlar bişey soracam kolum kalmıyo acaba kansızlık mı var yarın sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırayım diyorum siz yaptırdınız mı
kızlar 2900 doğmuşsa iyi benim arkadaş 2800 doğum yaptı
kızlar ben her ayağa kalktığımda yada yürürken karnım birden sertleşiyor sanki taş yutmuş gibi oluyorum olduğum yerde kalakalıyorum hareket edemiyorum sonra kendiliğinden yumuşuyor ve ağrı geçiyor acaba bu sancı dedikleri şeymi bilen varmı yada sizdede oluyormu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?