2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Valla kızlar ben yatak ısını halettım.park yatak alacaktım
ama sagolsun samımı bır arkadasımız
cocuklarına yatak almıs hıc kullanmamıslar
altta bırer cekmecesı var
sallanan cınsten
onu bıze verdıler yepyenı
ustune zıbınlık aldık
uku setını de serdık super oldu
bebısımızı beklıyor
en az 250tlden kurtardı bızı esımın arkadası
sagolsun

Özge cnm
dedıgım bebek arabasına baktın mı
nasıl fıkrın nedır

annem bebegimin Ofisini (besigini) yolladi bana türkiyeden hehehehehehe

Annem saolsun.

kızlar benimde ilk bebeğim ben pembe alıyım diyorum. yani ikinci çocuğa kadar çok çeşitli şeyler çıkar ya

Benımde
kocıŞın geldıgı zaman masaj yaptır
ben ole yapıyorum
naza cek bıraz
valla yenıdogmus bebek gıbı keyıflenıyorum
hatta karnım agrısa
gece uyandırıp masaj yaptırıyorum

kızlar benimde ilk bebeğim ben pembe alıyım diyorum. yani ikinci çocuğa kadar çok çeşitli şeyler çıkar ya

Eğer diğeriyle arasını uzun tutacağım diyorsan ve az da olsa ona da alabilecek imkanın varsa bence içine sinen rengi al,yani pembeyi. Dediğin gibi yıllar geçtikçe değişiyor herşey...

derdimiz bitmiyor anacım bizim de
her yanımız ağrır kaşınır
ağda düşünürüz
eşimizle kavga ederiz
eşyaları düşünürüz
ayy fenalık geldi
eşim doğursa ya bebeyi

benim annam de pembe yollamis besigi, cinsiyet belli olmadan önce. o yüzden mavi örtülerle kapaticam besigin pembe kisimlarini

Valla ya carnosa
sımdı de cnm bısey cektı
esım 20,30 da gelcek ısten
nasıl aldırırım dıye dusunuyorum
ıstedıgım sey sadece carsıda var
cok ınsafsız gordum kendımı

benim annam de pembe yollamis besigi, cinsiyet belli olmadan önce. o yüzden mavi örtülerle kapaticam besigin pembe kisimlarini
aman posiedon bizim zamanımızda mavi pembe mi ayrılırdı

Valla ya carnosa
sımdı de cnm bısey cektı
esım 20,30 da gelcek ısten
nasıl aldırırım dıye dusunuyorum
ıstedıgım sey sadece carsıda var
cok ınsafsız gordum kendımı
aldır aldır acıma
tadını çıkar

Ama hoyacım carsı uzak
arabamız da yok
otobuse hayatta bınmez
gıdıp gelmesı yurume 40dk
yazık yanı
ama cokta cnm cektı

valla ben herzamanki gibi ayda 1 ağdamı yptırıyorum
doğuma kadarda devam edicem bi skıncası yok kız 10 dk da yapıyo temiz temiz dolanıyorum bende:))

canım hasta bezini bence az koymuşsun ilk günler orkid idare etmiyor çünkü ben ilk doğumumda hemşireler altıma çifter çifter hasta bezi koyuyorlardı çok kanamam olmuştu yarım paketten fazla bez tüketmiştim hastenede üstelik sezeryandı bence sende tetbirli ol fazlaca hasta bezi koy.

gecelik hastanede kullanışlı olmuyor pansumana geldiklerinde geceliği alttan kaldırmak zorunda kalıyorsun pek hoş olmuyor ben sadece geniş lastikli pijamalar ve eşerfman altı koyacam ayrıca pijama kollarının geniş olmasına dikkat edin çünkü serum takılırken problem oluyor ben ilk doğumumda sıkı ve lastik kollu bir pijama üstü almıştım serum takılırken sorun olmuştu.

canım bende yarın park yatak alacam bizim burda stork garden hiç raslamadım ama baby 2 go alıcam ben pembe puantiyeli olanı çok hoşuma gitti kumaşı diğerlerine göre daha iyi ve kullanılan alemunyum demirler diğer markalara göre daha kalın ve sağlam üstelik boyutlarıda çok iyi epey bi büyüktü gördüğüm model sende bi araştır istersen bu modelin fıstık yeşil olanıda var oda çok hoş aynı model zaten sadece renk farkı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…