bitirince koy resmini bakalım.inş. yetiştirebilir kaça ördürüyosun ben kazıklandım biraz ama tanıdık eltimin ablası,dogumda eltim bakıcak bana herşey para degil zaten .
100 gram 5o no yu 50 tl ye örüyorum. normal mi acaba fiyatları bilmiyorumda ama bundan önce bi çarşaf takımı sattım.50 gramını 65 tl ye satıverdi eltilerim.benim pek tanıdıgım yok onlar yardımcı oluyorda.anlamadım aman şu memurluk olsada bi hiç ugraşmasam bunlarla
can sıkıntısı.evde olunca yapacak bişiler arıyor insan,çalışırken vakit olömuyorda.poseidon internetten ara 1 günde bitirebilecegin çok güzel şeyler var.mesela derya baykal ın sitesinde bi patik vardı iki üçgen örüyosun birleştirince bebe patigi oluyo elimde iş oldugu için yapmadım ama çok şirindi
can sıkıntısı.evde olunca yapacak bişiler arıyor insan,çalışırken vakit olömuyorda.poseidon internetten ara 1 günde bitirebilecegin çok güzel şeyler var.mesela derya baykal ın sitesinde bi patik vardı iki üçgen örüyosun birleştirince bebe patigi oluyo elimde iş oldugu için yapmadım ama çok şirindi
slm kızlar geldım ben
mevlude gıtmıstım ya,cok kalabalıktı
esımde bugun ıste
yorma kendını fazla dedı
ama ben dururmuyum
yorgunluktan oluyorum
evdede yapılacak bı suru ıs var uykumda var bugun
hava acayıp bulutlu
demet cnm
sana ne guzel eltın bakacakmıs
benımkı ust katımda ölsen dönup arkasına bakmaz noldun dıye
vallaha cok heves edıyorum boyle ıyı anlasanları gorunce