2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
benbılırım cnm arkadasım
evet gızlıde olsa baska bı dra gıt
bana kalırsa senın drun yanı ılkgıttıgının tesbıtlerı dogruydu
ama ne bıleyım
ben 34 haftalıkken 2400 falandı
senın kendı druna gıttıgınde kac haftalık ve yaklasık ne kadardı
sımdı nekadar dedı

cnm ben 23 kasımda gittim haftasıyla uyumlu dedı 2200 ölçtu daha fazlda olabilir dedı ırı bir bebek olucak dedı.
dun gittigm ded 3400 ölçtu 2 hafta önde dedı ben suan 35+3 müşüm bebek 37 haftalık görunumundeymıs.
saglıklı dedı bişey demedı adam.ama tedırgın oldum.
msla kendı doktorum sonuncuyu yanlış ölçtu desek ama sondan bir öncekınde kılo ile son ölçtugu uyumlu yanı 1 ayda kılosunun yarsını almıstı .off kafam karıstı
bu hafta baska dr a gideyım ayarlayıp..

canım anlıyorum seni, bebeğinin iyi olup olmadığını merak ediyosun
çok haklısın
ama boş boğaz arkadaşının dediğine inanıp, kendini ve oğlunu üzme
Sende şeker çıkmadı dimi, o zaman neden bebekte çıksın ki
İstersen bi doktora daha git, için rahat olur

saol sevcanım
işte kızlar biliyrsunuz bu gibi durumlarda her kafadan sesler cıkıyor.kimseye derdımı yanmıcam sölemıcem bişey sadece gelır size yazarım.cok saolun iyiki varsınız.

benbılırım arkadasım
gıt baska doktora
benımde beklenen dogum tarıhım 5 ocak kısmetse
bana 2400 falan dedı 26 kasımda
suan 3400 olamaz benım bebegım
senınkı de degıldır
2 hafta onde olsa bıle 10 gunde 1200gr fazla geldı bana
sakın yanlıs anlama,kendımce yardımcı olmaya calısıyorum
mutlaka ama mutlaka baska dra gıt
ıcın rahat eder hıc olmazsa
o arkadasına da aldırma

suyum geldi epidural sez olucam opuyorum saolunn akliniza geldikce dua edin tamam mi

Allah kolay bir dogum nasip etsin, ve bebegin de saglikli olur ins.

yalniz suyun gelip de hemen buraya yazmak nerden aklina geldi benim elim ayagim birbirine girerdi. bir arkadas da suyu geldikten sonra evi toplamis :roflol:

öğretmenim güzel haberlerini bekliyoruz
sağlıkla kucağına alırsın bebeiğini inşallah

poseıdon scedcedu bocuk
neden yazmıyorsunuz

Bu saatte kahvalti hazirlamam lazim bu saate kadar uyuudum :1closedeyes:

elh. uyuyabilyorum artik,

simdi kahvalti hazirlicam esimle birlikte kahvalti edicez yazik o da benim uyanmami beklemis ac ac oturmus. Kendi hazirlasa da bana süpriz yapsa ya

:dilcikar:

Benim kocam da ayda yılda 1 kere Pazar günleri kalkıp kahvaltı hazırlıyo, bana süpriz yapıyo, çok hoşuma gidiyo valla opuyorumnanaktan

Akşam da eşimin arkadaşları aramış, size gelicez diye, eşim ben eve gelene kadar bütün evi süpürmüş, toz almış, çamaşırlar vardı, onları yerleştirmiş yerine
Ama sonradan misafirler arayıp gelemiycez dediler, kocam da bu bahaneyle evi temizlemiş oldu kaydirigubbakcemile3

bende akşam sıra beklerken bi kadın geldi
doktorun asistanına söylerken duydum suyu gelmiş
doktoru sordu hasta çıksın siz girin dedi
ama maşallah kadın ve eşi o kadar sakinlerki
girdiler içeri 10 dk sonra çıktılar asistana yatış işlemi nerde yapılıyo diye sordu
şok oldum ya o kadar sakin ve rahatlardı ki :1shok:
inş bizlerde öğle oluruz

Günaydin kizlar
Gece oglan bizim yataga gelince bende onun yatagina kactim sag tarafima yatip bi güzel uyumusumki sormayin.2 aydir sagima yatmiyordum uyku sersemi kendimi kaybetmisim.Uyandim sag kolum koltuk altindan uyusmus suratim feci sismis hala kendime gelemedim.

Ögretmenim
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz canim su anda dogumdamisin acaba? Allah yardimcin olsun canim.

poseıdon cnm
ne guzel kıyamamıs uyandırmaya
benımde esım ısten geldı uyuyor
barı bende yatayım bıraz
sagolsun benım esım hazırlar kahvaltı
enson dun hazırladı
ınsan kendını prenses gıbı hıssedıyor ya

Benbilirim
Doktorunla konus canim ne kafana takiliyorsa ona sor böyle stres halde doguma gitme.Hatta kayinvaldenlede otur konus acik acik.Sende artik anne oluyorsun az kaldi niye gizli sakli gideceksin.Bütün sorunu yasayan sensin korkun olmasi cok normal.Ben cift cizgiyi gördgüm günden beri ha kanama gelecek ha düsürdüm düsecek korkusuyla bu güne kadar geldim.Doktorlardan baska kafami rahatlatan olmadi.Baskasina olan sanada olacak diye bisi yokki bu hayatta.Su an durumun iyi ise Allaha sükret bence.Seker durumunu bilemiyorum risk olsa doktor söylemezmiydi?

sevcan eşinı tebrık ederım
benım esım de ole
mısafır gelcegı zaman bn mutfaktan cıkamam
o da evı toplar duzeltır
ytagımızı yapar sobayı yakar
hıc gozum arkada kalmaz
tertemız ve duzenlı olur heryer
arada bnm esımde hazıırlar kahvaltı,
en son dun hazırladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…