bocuk çık ortaya ne var ne yok sohet edemez olduk
diyetle aran nasıl gidiyo :uhm:
haklısın canım sitedeki aksaklıktan dolayı birbirimize ulaşamaz olduk arkadaşımızın başına gelen beni uzaklaştıracak galiba siteden cünkü ben dogum yapıncaya kadar bununla yaşarım artık böyle bir vaka daha olursa koptugumun resmidir
diyet devam canım aynı şekilde pazartesi yada salı kontrole gidicem
ANACIM YAZMAYA UNUTTUM BEN BıRAZ ÖNCE UYANDIM E RÜYAMI ANLATAYIM SEMT PAZARIN AGıDıYORUM ERKEN GıTMıŞıM TEZGAHLARIN COGUNDA SıMıT POGOCA NE ARARSAN VAR ÜZÜMLER ıNCıRLER BEN GARıP HABıRE CAVDAR EKMEGı ARIYORUM AMA YOK SONRA DAYANAMIYORUMBGÜNDE 10 ÜZÜM HAKKIM VAR DEYıP BıRTANE KOPARIP YıYıYORUM VE OAN UYANDIMUYANDIGIM GıBı ZATEN AKLIMA GELENLER BENı DAGITTI
bocuk çık ortaya ne var ne yok sohet edemez olduk
diyetle aran nasıl gidiyo :uhm:
öğretmenim senin kontrolün bugündü değilmi :uhm:
sevcan ne güzel hergün sen varsın 12 sinden sonra gözlerim seni arayacak özleyeceğim
yaa girebilecekmisin acaba nete
Haklısın bocuk
Haldır haldır iş yapıyoruz evde, canımızın kıymetini bilmiyoruz
Bende izine çıkınca eşim işten dönene kadar ondan gizli gizli temizlik yaparım diye planlar yapıyodum
Ama artık elimi hiç bişeye sürmem[/QUOT
ben yapmıyordum canım iyice batınca üsten makine paspas toz du bayramdan önce temizlikci aldım ve onunlada anlaştım aradıgım günler yarımgün temizlige gelecek ben pazara gittim zaman abartıyordum pazar arabsını cekerken zorlanıyordum sitenin içinde yukuşvar bende ykuşun başında oturuyorum onada dikat edicem artık
Günaydın kızlar
sweetçim keşke hepimiz aynı şehirde otursaydık,yanında olmak, sana sarılmak, acını paylaşmak isterdim
Biz hepimiz seni çok seviyoruz,çok yakında inşallah tekrar hamile kalırsın ve sağlıklı bi şekilde doğurursun
Unutma seni cennette bekleyen bi oğlun var ve o kardeşini göndericek çok yakında
Acın tarifsiz,düşündükçe,kendimi senin yerine koydukça çok kötü oluyorum, Allahım hiç kimseye bu acıyı yaşatmasın
Bu olaydan sonra bebekle ilgili hiçbir şey yapmak, kıyafetlerine bakmak bile istemiyorum, içimden hiç bişey yapmak gelmiyo,eksiklerini tamamlamak için bile acele etmiyorum
Kendimi fazla kaptırmak istemiyorum, sadece dua ediyorum, sağ salim kavuşalım diye
benim dün akşam kontrolum vardı
37 haftaya kadar çalışabilir yazısı verdi doktor
taham 1900 kg olmuş
bide göbek değilimde arada ağrı oluyodu
birazcıkta çıkıntı oluştu onu sordum göbek fıtığı dedi
hamilelerde çıkabiliyomuş benim dışında öğle bişeyi olan varmı kızlar ?
Maşallah canım bebeğineBende yoktu böyle bişey ama bu sabah kalktığımda göbeğimin biraz altı acıyordu ama içeriden değil derimin üzerinden sanki. Nasıl bir ağrı oluyor bu göbek fıtığında?
sevcan iznin ne zaman başlıyo
benim dün akşam kontrolum vardı
37 haftaya kadar çalışabilir yazısı verdi doktor
taham 1900 kg olmuş
bide göbek değilimde arada ağrı oluyodu
birazcıkta çıkıntı oluştu onu sordum göbek fıtığı dedi
hamilelerde çıkabiliyomuş benim dışında öğle bişeyi olan varmı kızlar ?
öğle çok şiddetli bi ağrı olmadı
ama sızlıyodu arada bi çokta önemsemedim
dokunduğumda ağrıyodu biraz bi şişlik var
doktor bu neki daha fazla oluyo bazılarında dedi
kizlar dua edin benim icin erken geliyor yavrum bugun aliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?