2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
çok sevindim esmer daha da iyi haberlerini alırız inş.kendine dikkat et tamam bebişin geldiginde sapasaglam ol ona güzel güzel bak.

Bebeğin de sen de biran önce kendinizi toparlarsınız inşallah canım.opuyorumnanaktan

merhaba teyzoşlar.
görüşemedik yine 2-3 gündür sizlerle..... özledik sizi biz.

Nasılsınız? ne var ne yok?
biz de sizi ozledik teyzos ıyimisiniz begumle misafirlerin gitti dimi canım sen gidecekmisin bursaya bayramda
tebrik ederim canım allah kocacıgınla ve meleginle bir omur boyu sizi ayırmasın insallah

ayazının iyi olmasına cok sevindim canım insallah en kısa surede kavusursun oglusuna

ıyi akşamlar nasılsınız bakalım?..sweetbaby canım hamileliğimiz seninle aynı günlerde gidiyo galiba?bakalım önce sen mi yoksa benmi anne olucaz..önce kim doğurursa tecrübelerini paylaşsın..doğum yaklaştıkça bana bi korku basmaya başladı..arkadaşlar korkacak bişey yok diyo ama gelde bana bi sor..

gecmiş olsun esmeraldacım
dikişler alınıyomuki artık yaa
kendine dikkat et bebişinin sana cok ihtiyacı var

kızlar selam :kedi:
nasılsınız bakalım
süpriz benim oğlan pozisyonu buldu dönmüş :)
ama nafile
uzun çıkan bacak boyuda büyük olan kafasıda normal çıktı artık 2 hafta ilerde çıkıyodu sadece 2gün ileri çıktı bu sefer
en önemliside vüzcudu büyük çıktı bu sefer şekerden etkilenmiş
dikkat etmiyomusun dedi
uff diyetle yatıp kalkıyoruz bide
kilosuda 2600 +- 400 yani 2200 ün üstü dedi
nst iyiydi
şekerden dolayı akciğerleri geç gelişeceği için bi sorun çıkmazsa suyun gelmez kanama falan olmazsa 39. haftada alırız dedi
plesanta yaşlanması devam eğer bebeğin gelişiminde bi durum olursada ona göre değerlendirecek
3 hafta sonra gel dedi yeni tarihim 15 aralık yani 37. haftada
ya bide gebelikten sonra şeker hastası olma ihtimalim %70 miş
ben yılbaşında pasta yemeyi planlamıştım dr diyete bi nevi devam dedi senağlama

bakalım kısmet herşey
nedense morelim bozuldu bugün ama :gitme:
tek temennim sağlıcakla gelmesi :Saruboceq:

semiha hoşgeldin canım
sıkma canını, düzelir hepsi az daha dişini sık sonra oğluşun kollarında olacak sağlıkla inşallah
kaan döndüğü halde senin dr sezeryan mı diyor?
kilosuna da maşallah, ciğerleri için iğne falan verdi mi dr?
ciğer geliştirici iğne yapılıyormuş diye duymuştum

kızlar size bişey soracağım kafam çok karışık
ben hamileliğimin başından beri öok fazla dr değiştirdim bazı özel şartlardan dolayı
şimdi 2. kez gittiğim bi dr var dr içime sinmedi yani tecrübesi hakkında fazla bişey bilmiyorum
çok ilgisiz olduğu için kadına ısınamadım bi türlü ama çalıştığı hastane oldukça iyi
ve güzel
ama diğer tarafta hastane olarak çok içime sinmeyen ama dr için çok olumlu şeyler duyduğum
başka bi yer var. bu dr'a bugün bi arkadaşım rutin kontrol için gitti çok memnun kalmış bayramdan sonra bu dr'a gitmeyi düşünüyorum ama emin olamıyorum.
sizce hastane mi dr mu daha önemli?

gözünaydın semiha dönmüş ogluşun..hayırlısı olsun..biizm bebekler pek aceleci çıktı yaw.bu gidişle ocaga doguran kalmıcak aralıkta dogcak hepsi..

scededu hast.de önemli acil durumlar için yogun bakım ünitesinin olması sigortanın geçip geçmemesi..iyi bir hast.mutlaka bikaç dr vardır sırayla dene hangini begenrisen onda devam et..buca tıp iyi diyolardı bi arkadaş gidiyordu benim.

doktorlar da bu saatten sonra gelen hastaya pek bakmıyor gibi.baştan takip olmayınca.sizde yapcam dogumu falan dersin.

ben kaçtım benim ki gelir şimdi spora başladı bu akşam pestili çıkmıştır:)))70 kilo neresine spor yapıyorsa deli ediyo beni:)))evlendikten sonra zorla aldrıdıgım 3 kiloyuda vercek yaw:))

canım kafa ve bacak ölçüleri normal çıkmış sevindim.karın ölçüsü kaç haftalık çıktı?ne kadar ilerde yani?bu bi sorun teşkil edermiymiş?gebelik şekeri çıkan annelerin gebelikten sonra şeker hastası olma olasılıkları var ama %70 gibi büyük bi olasılık değil canım ya...senin dr un abartmış biraz bence.sen şimdi insilün filan kullanmıyorsun değil mi?
bence o kadar abartılacak bi şey yoktur sıkma canını...

deneyecek zamanım da kalmadı ki artık
offfffffffffff evde mi doğursam ne yapsam
bu gidişle öyle olcak galiba
gittiğim hastanede iki dr var diğeriyle ilgili hep olumsuz şeyler duydum
benimki de ilgisiz ama yenidoğan ünitesi var hastanede ve sağlık sigortam geçiyor
diğer tarafta yenidoğan yok ve muayenelerde sgk anlaşması var ama doğum fiyatlarına sgk nın etkisi yok.
çok kararsızım

canım çok ta takma bu şeker meselesini bende aynı durumdayım ama %70 çok abartılı geldi bana da.bebişinde pozisyonunu almış çok güzel sağlıcakla gelsin inşallah minişin.

kızlar ben çok depresif oldum bu ara herşeye ağlıyorum ya olamaz böyle bişey.haberleri izleyemiyorum dizi filan hiç izleyemiyorum zaten.off ya bu ne şimdi anlamadım yani son aylarda.

bu arada bence doktordan önce hastanenin genel şartları ve yeni doğan ünitesinin kapasitesi daha önemli.. tabi bu benim yorumum herkez farklı düşünebilir..

Zaten artık çoğu doktorlar doğuma kendisi girmiyo sadece rütin muayenelerle takip ediyor ve doğuma ebeler ve yardımcı hemşireler giriyomuş..anormal bişey olursa ancak dr u çağırıyolarmış.. o yüzden hastane sanki daha önemli.. gibi geliyo bana...

kızlar ben çok depresif oldum bu ara herşeye ağlıyorum ya olamaz böyle bişey.haberleri izleyemiyorum dizi filan hiç izleyemiyorum zaten.off ya bu ne şimdi anlamadım yani son aylarda.

Sorma canım ya ben bebeğimle konuşurken bile bi bakıyorum ağlamaya başlamışım. İyice sarpa sardı benim hormonlar. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…