2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
rüzgarın bebeği de mi gelecek...
Allahım sağlıkla hayırlısıyla inşallah...

yok yaw ecrincim. benbilirim kilosu ile ilgili yazışırken benim oğlan kilosu daha fazla çıkınca o zaman benimki 4,5 - 5 doğacak diye ortaya attım. ayy birde hakikaten olur mu o kadar :uhm: ya sağlıklı olsunlarda gerisi hiç mühim değil

kızlar alıntı yapmıştım bir sürü ama benim minik yeğenim hepsini silmiş.aklımda kalanları yazıyorum ben de....

delf maşallah bebeğine

pamuk86 geçmiş olsun canım iyi bak kendine
sevcan hayırlı olsun canım bebeğinin odası
meltem bebeğinin ismi güzelmiş....hayırlı olsun

kaduscum sağolcanımmmmopuyorumnanaktan

kizlar
Bu haftalik temizligim bitti nihayet öyle yavas yapiyorumki daraldim ama yapmasam olmicak.Bebek geldikten sonra sanirim 2 hafta bi ise el süremem yemek yapabilsem iyi . Oglaninda evödevleri vardi okula gitmedigi zamanda nasil geri kalmis onu yetistireyim diye bu gün ugrastim.Keske bebek kalsalar büyüdükce cok zor ya

Kadus
Tesekkür ederim ismi bulana kadarki kararsizlik dönemi cok sinir ya .

rüzgar
Dogumami gidiyor.Hadi hairli dogumlar haftaya bebis haberi gelir.Eli ayagi saglikli gelsinde.

benbilirim
Cok hossun :)) Bu kalan zamanda 7 kiloya cikmaz o kilodan bebek :) Ben oglumu 4 kilo dogurdum normal dogumdu bilemiyorumki 3 kilo dogum yapan dahami rahat yapiyor dogumu :hep yaziyorum dogurtacak kisi yani ebe isini bilsin dogumda en önemli olani o .

pamuk86
Cok gecmis olsun canim az kalmis surda yat dinlen .Nasil olsa dogunca bol bol kosturacaksin.Bende 25 haftalikken dogumhaneye gitmistim panik olmustuk aman ne kötü duygu ama bak 2 ay gecti üstünden nerdeyse dogmadi.Senin gene sonuna yaklasmisken oldu sabirli ol azcik.

kibelesr
Ne güzel yazmisin mesaji. Annelikte ne yokki her kiliga giriyosun ögretmende oluyosun arada.

benbilirim
Ben pek ultrason yorumlarina bakmiyorum.Oglumda doktorun biri elleri ayaklari kocaman olacak demisti.Bende bakip bakip anlamamistim.Simdi oglan 6 yasinda elleride ayaklarida dogdugundan beri vücuduyla orantili oldu hep.Ne diye sacma sapan yorumlarda bulunurlarki.Almanlara soguk diyorum ama burdaki doktordan kilosunu ögrenene kadar canim cikiyor hic bisi konusmuyo kadin ya illa dünya laf edip agzindan laf alican.Cuma gene kontrolümüz var ben daha kac kilo diye sormaya kalkmadan kadin bana ne yapican kilosunu normal dedim yeterli diye baslicak alistik her ay ayni muhabbet :))))))))))))))))))))))

merhaba teyzoşlar.
görüşemedik yine 2-3 gündür sizlerle..... özledik sizi biz.

Nasılsınız? ne var ne yok?

anaaaaa.. bir melek daha mı geliyor dünyaya yani.. :)
bayramdan sonra, doğuranlar listesinde 3 kişi olacak yani :)
rüzgarla görüşen olursa, sağlık sıhhat dileklerimizi iletebilir mi?

Akintisi olanlar benim ilk hamileligimde bi damla bile ne akinti ne baska bisi olmustu ama bu sefer vücudum iltihapli oldugu icin geliyormus,Doktor iltihabada akintiyada normal diyor.Gecende bi arkadastan su gibi gelmis akinti onuda korkutmuslar 6 aylik bebegin suyu geliyor diye doktora gitmis doktorda normal bazi kadinlarda rahim kendi kendini temizler demis.Ben ilk kez duydum bilmiyorum belki dogrudur.Ama bu tip konular ona buna olmusla cözülmüyor en iyisi doktor bi baksin neden diye.

Ogluma alisverisi Türkiye den yapmistim.Hastane cikisi almistim o zaman cikarkende bi güzel süsleyip ciktik.Ama iki dakika evle hastane arasi geldik eve kimsede görmedi.Burdada hastane cikisi diye bi paket yok.Artik giydiricem bisiler ciksin üsümesinde :)))))))
Womarch
21 gündemi düsmüs göbegin cok ya.Oglaninki 6. günde düsmüstü sorun yasamadim.Doktor sari bi toz vermisti altini degisirken onu serpiyordum pampersida göbek deliginin altinda kiviriyordumki göbege degmesin diye.Bir sorun yasamadik. Düsen göbegi hala sakliyorum .Kimisi ünlü yerlere götürüp gömüyor ya :))) Ben bilemedim ne yapayim simdi burda bi yere gömmeye gitsem bir gelir napiyosun der :))) Neyse kardesininki de gelsin ikisini bi yere koyayim ayrilmasinlar hic :)))))) Hepsi hurafe inanmayin göbek bagi ile ilgili laflara .

valla geçmişi okuyamadım kızlar.
rica etsem birisi kısa özet geçebilir mi acep? :)

Yalel
Merhaba sende ne var ne yok.Bu bebekler cok hizli ciktilar ya :) Allah kaderlerini kismetlerini güzel yazmis olsun.

Yalel
Merhaba sende ne var ne yok.Bu bebekler cok hizli ciktilar ya :) Allah kaderlerini kismetlerini güzel yazmis olsun.

valla hızlılar.. allah hayat boyu kısmetlerini gür etsin, hep yolları açık olsun hepimizin yavrularının :)

slm yalel biz iyiyiz siz nasılsınız

biz de iyiyiz demet teyzesi..
Begüm kardeşlerini çok özledi...

annesiyle babasının evlilik yıldönümü idi pazar günü... Begüm'ün sağlığı için, kalabalık yerlere gidemedik, evimizde dayımızla beraberdik.

cok gecmıs olsun canım
içini ferah tut dıkkat et kendıne yapacak bırsey yok canım baska..
uzat ayaklarını dınlen erken gelmez bekler yavrusun ınsallah..

ahhh canım benım senınkı ırıyse benımkı ne oluyo!!!!
32. haftada daha 2500 olmustu dana ..
ben normal cıkaramayacagım aklımdan cıkarsam ıyı olur artık..
bosuna umıtlenmeyeyım..:sinifsinif:
:teselli:uzme kendını ıyı beslemıssın bak ne guzel ))

yaa dı mı canım coook meslek sahıbı olacagız coookkkk..
hanı bır tane reklam vardı orada da sayıyordu ya ufaklık benım annem hem doktor hem ogretmen vs vs .... dıye..

cuma gunu guzel haberlerle gel ınsallah canım :))
bıze de boyunu soylemıyo aynı canım normal ıste dıyo ahahaha

aaa pamuk'çum, geçmiş olsun. şimdi gördüm alıntı yapmış kibele...
demek açılman varmış.. hay allah ya..
yat dinlen bacım.. her şey meleklerimiz için.. bayramı falan boşver, yat dinlen canım benim.

Aralik annelerine baktimda kizlar onlardanda dogranlar olmus.Sanki dogran yerine bebegi alinan desem daha dogru olacak.Anlamadimki tuhaf bi durum var bu kadar kadinda birden neden artis oldu bu konuda . Zamani 40 haftayda doga tabiat 40 hafta diyorsa 40 haftadir.Cok özel durumlar olabilir ama herkesin özel durumda olmasi durumu özellikten cikartiyor.Kötü kötü seyler aklima geliyor doktorlarin bu durumu kötü niyete kullandiklari gibi.Zaten dünya saglik örgütü sezeryanin Türkiye de bu kadar cok olmasina sinyal veriyor normal degil demisti bakalim bu kadar erken dogumlar icin bisi dicekmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…