canım teşekkürler başta sorun ters olmasıydı fakatsemiha hoşgeldin canım
sıkma canını, düzelir hepsi az daha dişini sık sonra oğluşun kollarında olacak sağlıkla inşallah
kaan döndüğü halde senin dr sezeryan mı diyor?
kilosuna da maşallah, ciğerleri için iğne falan verdi mi dr?
ciğer geliştirici iğne yapılıyormuş diye duymuştum
benim göz ameliyatı olmam 3 buçuk yıl önce içinde mercek olması sorunmuş normal doğuma ıkınma sırsındaki baskı nedeniyle
bu yüzden sezeryan olmam gerek
bir dahakine soracağım bu durumuda
karın ölçüsü 1 hafta ilerde sanırsam yanlış hatırlamıyorsamcanım kafa ve bacak ölçüleri normal çıkmış sevindim.karın ölçüsü kaç haftalık çıktı?ne kadar ilerde yani?bu bi sorun teşkil edermiymiş?gebelik şekeri çıkan annelerin gebelikten sonra şeker hastası olma olasılıkları var ama %70 gibi büyük bi olasılık değil canım ya...senin dr un abartmış biraz bence.sen şimdi insilün filan kullanmıyorsun değil mi?
bence o kadar abartılacak bi şey yoktur sıkma canını...
insülün kullanmıyorum diyetle dengede tutmaya çalışıyorum
inşallah canım sağolasın
banada abartılı geldi nette okuduğum kadarıyla öyle çıkmıyodu ama beni korkutan benim idrarımdada pozitif şeker çıkıyo hep
canım çok ta takma bu şeker meselesini bende aynı durumdayım ama %70 çok abartılı geldi bana da.bebişinde pozisyonunu almış çok güzel sağlıcakla gelsin inşallah minişin.
pozisyonu aldı almasınada yinede sezeryan
sağlık olsun bakalım
kızlar size bişey soracağım kafam çok karışık
ben hamileliğimin başından beri öok fazla dr değiştirdim bazı özel şartlardan dolayı
şimdi 2. kez gittiğim bi dr var dr içime sinmedi yani tecrübesi hakkında fazla bişey bilmiyorum
çok ilgisiz olduğu için kadına ısınamadım bi türlü ama çalıştığı hastane oldukça iyi
ve güzel
ama diğer tarafta hastane olarak çok içime sinmeyen ama dr için çok olumlu şeyler duyduğum
başka bi yer var. bu dr'a bugün bi arkadaşım rutin kontrol için gitti çok memnun kalmış bayramdan sonra bu dr'a gitmeyi düşünüyorum ama emin olamıyorum.
sizce hastane mi dr mu daha önemli?
canım her ikiside önemli
bebeğin doğumdaki şartları doğum sonrası açısından falan hastane
onun dışında dr profesyonelliğide önemli
böyle yerler bulmakta baya zr yada çok pahalı
aa seni bu saatten sonra gittiğin yerler kabul ediyomu
ben aynı hastanenin başka dr una dr um izinli diye gittiğim halde bana 18 haftadan büyk gebeleri kabul etmem normalde risk alamam dedi garibime gitti
oysaki bütün bilgilerim pc de kayıtlı sanki dışardan geldimde