2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mert iyi teyzesi, yiğit özgür paşam nasıllar, yeni eve alıştılarmı acaba
Sen nasılsın, topic biraz sessiz, çokoprens tatilde, simenay hasta biraz, bosnanın teyzesi vefat etti keyfi yok , biz burdayız ama bizi beğenmiyonmu sen

selammm... cokkk yogun 3 gün gecirdim cuma ani bi kararla ankaradaydım.çünkü siyasi bi gelişme oldu benle ilgili. parti genel merkezine gittm görüşmeye . verilen görev cok süper . amma velakin cok yogun seminerler toplantılar v.s v.s ki ankaradayken bile oglumu cok özledim. egoşun annesine daha cok ihtiyacı var ve oglumu bırakıp 3-5 gün gidemem bir yere diye düşünerek reddettim ,daha pasif bi görev isteyecem neden çünkü kendimi tanıtıp isim yapmam lasım büro için tamamen duygusal yani :)

sonra dün egoşla sallanıyoruz salıncakta balkon salıncakları olur ya oturdum kucagıma aldım yanımda arkadasım var onunla konusuyorduk, benimki ayagını yana uzatmıs sıkıssın mı ayagı.. nasıl agladı ben cok fena oldum hemen yere bastırayım dedim ay basmadı önce daha fena oldum eşime cocuk yere basmıyo dedim hemen kostu geldi Allahtan bastı sonra simdi kosup duruyo ama ben mahvoldum ((

hepkaravana bak hersey yoluna giriyor güle güle otur yeni evinde :))
kujucum cok gecmiş olsun Allah şifalar versin ...

delüü o da nerden çıktı..oğluş uyandı durmuyo pc gördü ya..
yaa çok üzüldüm
bosanaın bası sağolsun..
simenaycıma gecmiş olsun
şudakkadanitibaren pcyi le gecirfeişfefö

öpe yrumkbocabmannsaj

ucuz atlatmışınız..sopalar fena oldular..
öpeyrum sizi de

Geçmiş olsun egoş, inşallah önemli bişey değildir ama dikkat et yeğeniminde öyle olmuştu kolu, görünürde bişey yoktu ama bir hafta sonra kolum ağrıyo demeye başladı film çektirdik kırık varmış, bebeklerin kemikleri esnek olduğu için eğiliyomuş sadece ama oda kırık demekmiş, eğer egoşumun bacağında ağrı falan devam ederse mutlaka film çektirin derim ben:18:

evet canlar hrşey yoluna girecek her günümü bi öncekinden güzel yaşicam acılar da dinecek gün gelicek hatırlamicam

HEPATİT özledim seniiiii fırsat bul da uzun uzun muhabbet edelim

Selam herkese uzun zaman oldu girmeyeli form dan baya koptum . Ama sizleri minikleri face Den takip ediyorum .Nasılsınız minikler nasıL.

pat diye çıkmak zorunda kaldım özür dilerim hepinize çok teşekkür ederim
gülşancım şunu söyliyim okadar karışıkki bizim mevzular taraf olmuyorum emin ol o adam yıllardır bize babalık yapmadı hem ben sadece onu değil ikisinide suçluyorum hele annemin son yaptığı hiç affedilir değil ben bizim üzüleceğimizi düşünüp söylemediklerinide düşünmüyorum hoş boşanmışlar ama yine evden kavga gürültü mutsuzluk hiç eksik olmadıki boşanıp ayrılmadılar yollarına bakmadılar işte sonuçları da bu kadar ağır oldu ve olan bize oldu birinin hiç umurunda değiliz öbürüde bizi bile arkada bıraktı en küçük erkek kardeşim hiçbişey bilmiyo zaten çok içine kapanıktır hiçbişeyini anlatmaz ben en çok onu düşünüyorum alıp götüreyim desem orada daha mutsuz olacak biliyorum baba yok yıllardır şimdi de annem böyle sırf onların bencilliği yüzünden biz bu durumdayız hani derler ya bazı insanlara rahat batıyo diye işte bizimkilere rahat battı gerçekten off ben bıktım sizide bıktırmadan susayım artık

bu arada karavanacım evin hayırlı olsun inşallah hayırlı olur yeni hayatınızda kuzunla hep mutlu olursun yeni yuvanda canım

Konuya çok yabancı kaldım canım inşallah sıkıntılarından sıkıntılarınızdan tez zamanda kurtulursunuz . Allah yardımcınız olsun .

kujum biz sıkılmayız sakın öyle düşünme canım, dertler paylaşıldıkça azalır, ama sen kendini kötü hissedeceksen kapatalım konuyu başka şeylerden konuşalım
serhan napıyo huyu suyu değişmiştir şimdi oralarda

KUJUCUM çok saol inşallah oğlumla beni huzurlu bir hayat bekliyodur sizinde bi an önce bütün bu sıkıntılardan kurtulmanızı diliyorum tüm içtenliğimle ama duymiyim bi daha kafa şişirmek falan ne zaman istersen anlat ister özelden yaz ister face te mesaj at ne zaman istersen seni dinlemeye hazırız seni tanımayan ortamını ve çevreni bimeyen insanlarla konuşmak çok daha rahat oluyo başına bela olmayacağından daha rahat anlatıyosun herşyini

Bakıcı Pelin'i aşağı indirdi, ben de hem yemek yiyorum hem de size bakıyodum. Birdenbire Pelin'in bir çığlık sesini duydum. Koşarak balkona uçtum. Manzarayı aynen anlatıyorum: Pelin kedi görmüş. Kediyi köşeye sıkıştırmış, sarılmaya çalışıyor. Sevinçten de çığlık atıyomuş!! Hayvansever çocuğum benim!!! O kedinin yerinde olmak istemezdim..Hala da bağırıyo bu arada!

sabah sordum hangi ayagın acıyor diye diger ayagını gösteriyo demek ki acımıyo die düşündüm gayet de keyifli inşallah bi şey cıkmaz cok fena oluyorum aklıma geldikçe ((

Selam herkese uzun zaman oldu girmeyeli form dan baya koptum . Ama sizleri minikleri face Den takip ediyorum .Nasılsınız minikler nasıL.

hoşgeldinn merak etme hemen adpte ederiz seni

sabah sordum hangi ayagın acıyor diye diger ayagını gösteriyo demek ki acımıyo die düşündüm gayet de keyifli inşallah bi şey cıkmaz cok fena oluyorum aklıma geldikçe ((

çok geçmiş olsun canım bişeyi yoktur olsa hemen anlıyosun bizimkinin köprücük kemiği kırıldı biliyosun susmadan ağlıyolar ve ağlamasından da anlıyosun neden neresi merak etme yani geçmiştir allahım esirgesin hepsini

Karavana bu süpper bi haber!!!Hemen taşında biz de sana kalmaya gelelim

Çoko nereye gitti tatile? Kerem'i de götürdü mü?

Ege, ucuz atlatmışsınız.Allah korumuş kuzuyu. Görünmez kaza.
Seni de siyasette mi görcez artıkım yoksa?

Hepatit hoşgeldin ve güle güle. Klavyede Özgür'ün katkısı gayet net anlaşılıyor.

Bir Nokta sen de hoşgeldin. Yoktun çok uzun zamandır.Pelin ve ben iyiyiz. Kızının ismi Berra mıydı? Miniğin nasıl? Sen nasılsın?

bende ilk okuyunca düştü falan sandım pelincik:18:
mertte bayılıyor kedi köpeğe, dün akşam 2 saat kedi kovaladık sokaklarda Allahtan kedi çok var burda biri kaçıyo biri geliyo, mert pisi pisi diyo kedileri çağırıyo ardından da hav hav diyo kaçırıyo

Siz şanslıymışsınız! Bizim apartmanın bahçesine de abone bi kedi var o gelmiş yine. Geçen gece rüyasında kedi görüyomuş heralde, bi uyandım ki "Maaaaavvv" diye sayıklıyor! Biraz sessiz sayıklasa olmaz heralde. Korktum gece gece noluyosa dedim:82:

İşim çok, moralim bozuk, katılamıyorum bugün size.
Egoş'a çok geçmiş olsun, Allah korumuş.
Kujum, çok üzüldüm olanlara, anne baba huzursuzluğunu çok iyi bilirim, bu yaşımda bile tüylerim diken diken olur, hakkınızda hayırlısı olsun.
Hepatit gelmiş gitmiş, üzüldüm denk gelemedik.
Karavanam, çok güzel bir haber vermişsin, hayırlı olsun, Allah devamını da gönlüne göre versin.
Unuttuğum kimse varsa kusura bakmayın, aklım yerinde değil hiç.

merhaba herkese!hasta olanlar a ,boşananlara geçmiş olsun..
ben akşamları havuz,park Gül üme aktivite sağlıyorum..ama sabah -öğlen arası artık sıkılmaya başladı sanırım-öğlen uykusuna dalmıyor..
bugünden itibaren 10-12 arası kreşe oyun grubuna götürüyorum.orada yemek de yiyor .sonrası eve gidiyoru..
bugün ilk gün olarak gittik.1 saat serbest oyun,1 saat kitap,hanur vs..gerçe ben araştırırken dediler bana heryerde..2 yaşa kadar hep serbest oyun..ama yanındakilere kitap okurken ,gözlem de ie yarar diye düşünüyorum..oynadılar,sek sek ,top havuzu,bahçe..yemek yendi..ben de oradayım ..alışana kadar..bakalım..hoşlandı gibi

çok hızlı yazdım-ne zama yazmaya kalkasam pc kapanıyor-hatalar ile dolu yazı olmuş:)bu oyun grubunda -daha doğrusu ,kızım 10*12 arası ve ekimde yaşıtı o saatlede orada olacaklar..diğer tüm bebekler akşama kadar oradalar..ve yaşları 3 .en küçüğü 2 yaşında.toplam grupta 9 kişiler .hepsi erkek.ekimde bir kız daha başlayacak .yemek ile birlikte 400 tl verdim...yer beğendim,benim kalmama izin veriyorlar..memnunum..yazın havuz,piknik vs yapılıyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…