- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #115.921
Mert iyi teyzesi, yiğit özgür paşam nasıllar, yeni eve alıştılarmı acaba
Sen nasılsın, topic biraz sessiz, çokoprens tatilde, simenay hasta biraz, bosnanın teyzesi vefat etti keyfi yok , biz burdayız ama bizi beğenmiyonmu sen
selammm... cokkk yogun 3 gün gecirdim cuma ani bi kararla ankaradaydım.çünkü siyasi bi gelişme oldu benle ilgili. parti genel merkezine gittm görüşmeye . verilen görev cok süper . amma velakin cok yogun seminerler toplantılar v.s v.s ki ankaradayken bile oglumu cok özledim. egoşun annesine daha cok ihtiyacı var ve oglumu bırakıp 3-5 gün gidemem bir yere diye düşünerek reddettim ,daha pasif bi görev isteyecem neden çünkü kendimi tanıtıp isim yapmam lasım büro için tamamen duygusal yani :)
sonra dün egoşla sallanıyoruz salıncakta balkon salıncakları olur ya oturdum kucagıma aldım yanımda arkadasım var onunla konusuyorduk, benimki ayagını yana uzatmıs sıkıssın mı ayagı.. nasıl agladı ben cok fena oldum hemen yere bastırayım dedim ay basmadı önce daha fena oldum eşime cocuk yere basmıyo dedim hemen kostu geldi Allahtan bastı sonra simdi kosup duruyo ama ben mahvoldum((
hepkaravana bak hersey yoluna giriyor güle güle otur yeni evinde :))
kujucum cok gecmiş olsun Allah şifalar versin ...
pat diye çıkmak zorunda kaldım özür dilerim hepinize çok teşekkür ederim
gülşancım şunu söyliyim okadar karışıkki bizim mevzular taraf olmuyorum emin ol o adam yıllardır bize babalık yapmadı hem ben sadece onu değil ikisinide suçluyorum hele annemin son yaptığı hiç affedilir değil ben bizim üzüleceğimizi düşünüp söylemediklerinide düşünmüyorum hoş boşanmışlar ama yine evden kavga gürültü mutsuzluk hiç eksik olmadıki boşanıp ayrılmadılar yollarına bakmadılar işte sonuçları da bu kadar ağır oldu ve olan bize oldu birinin hiç umurunda değiliz öbürüde bizi bile arkada bıraktı en küçük erkek kardeşim hiçbişey bilmiyo zaten çok içine kapanıktır hiçbişeyini anlatmaz ben en çok onu düşünüyorum alıp götüreyim desem orada daha mutsuz olacak biliyorum baba yok yıllardır şimdi de annem böyle sırf onların bencilliği yüzünden biz bu durumdayız hani derler ya bazı insanlara rahat batıyo diye işte bizimkilere rahat battı gerçekten off ben bıktım sizide bıktırmadan susayım artık
bu arada karavanacım evin hayırlı olsun inşallah hayırlı olur yeni hayatınızda kuzunla hep mutlu olursun yeni yuvanda canım
Geçmiş olsun egoş, inşallah önemli bişey değildir ama dikkat et yeğeniminde öyle olmuştu kolu, görünürde bişey yoktu ama bir hafta sonra kolum ağrıyo demeye başladı film çektirdik kırık varmış, bebeklerin kemikleri esnek olduğu için eğiliyomuş sadece ama oda kırık demekmiş, eğer egoşumun bacağında ağrı falan devam ederse mutlaka film çektirin derim ben:18:
Selam herkese uzun zaman oldu girmeyeli form dan baya koptum . Ama sizleri minikleri face Den takip ediyorum .Nasılsınız minikler nasıL.
Bakıcı Pelin'i aşağı indirdi, ben de hem yemek yiyorum hem de size bakıyodum. Birdenbire Pelin'in bir çığlık sesini duydum. Koşarak balkona uçtum. Manzarayı aynen anlatıyorum: Pelin kedi görmüş. Kediyi köşeye sıkıştırmış, sarılmaya çalışıyor. Sevinçten de çığlık atıyomuş!! Hayvansever çocuğum benim!!!O kedinin yerinde olmak istemezdim..Hala da bağırıyo bu arada!
sabah sordum hangi ayagın acıyor diye diger ayagını gösteriyo demek ki acımıyo die düşündüm gayet de keyifli inşallah bi şey cıkmaz cok fena oluyorum aklıma geldikçe((
bende ilk okuyunca düştü falan sandım pelincik:18:
mertte bayılıyor kedi köpeğe, dün akşam 2 saat kedi kovaladık sokaklardaAllahtan kedi çok var burda biri kaçıyo biri geliyo, mert pisi pisi diyo kedileri çağırıyo ardından da hav hav diyo kaçırıyo