- 7 Mart 2011
- 133
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #115.941
Karavana bu süpper bi haber!!!Hemen taşında biz de sana kalmaya gelelim
Çoko nereye gitti tatile? Kerem'i de götürdü mü?
Ege, ucuz atlatmışsınız.Allah korumuş kuzuyu. Görünmez kaza.
Seni de siyasette mi görcez artıkım yoksa?
Hepatit hoşgeldin ve güle güle. Klavyede Özgür'ün katkısı gayet net anlaşılıyor.
Bir Nokta sen de hoşgeldin. Yoktun çok uzun zamandır.Pelin ve ben iyiyiz. Kızının ismi Berra mıydı? Miniğin nasıl? Sen nasılsın?
ay ne sevinirim var ya uçarım vede coşarım deli gibi gezdiririm sizi hepiniz gelin hatta her ay bi yere tur deüzenleyelim (gezme diyince coşan smile)
ESMİRAGÜL valla çok güzelmiş fiyatı da çok uygunmuş ben haftada 2 gün 2şer saat için 250 vericem hatta yarın da tanışma toplantımıza gidiyoruz kuzuyla tabi izin alabilirsem
Pelin yeni bakıcı başladığından beri öğlen uykusunu 45dk dan fazla uyumuyor. O yüzden de gece erken yatıyor sonra gecenin bi yarısı uykusu bittiği için hortluyor. Zaten sabaha kadar yorganla battaniyeyle dövüşüyor. Bi de diş çıkarıyor. Haftasonu da babası geldi diye onun mutluluğuyla uyumadı..Sabahı sabah ediyoruz anlayacağınız.saat oldu 15 00.hala kızım uyumuyor...akşam sorun yok .ama ğlen uykusunda zorlanıyoruz artık...
sizinkiler nasıl ?
Gül akşam 8 de yatar ,sabah 7*7buçuk gibi kalkar..öğlen uykusu 2 saat ..genelde 12 veya 1 gibi yatardı öğlen..ama şimdi saat 2*3 ..
ay ne sevinirim var ya uçarım vede coşarım deli gibi gezdiririm sizi hepiniz gelin hatta her ay bi yere tur deüzenleyelim (gezme diyince coşan smile)
ESMİRAGÜL valla çok güzelmiş fiyatı da çok uygunmuş ben haftada 2 gün 2şer saat için 250 vericem hatta yarın da tanışma toplantımıza gidiyoruz kuzuyla tabi izin alabilirsem
bir nokta hoşgeldin
egoş eğer acısaydı anlardın sende, kırık değildir ozaman
esmiragül mertin gündüz uykusu iyi ama geceleri çok uyanıyo, emmeye kalkıyo en az üç kez
bir nokta hoşgeldin
esmiragül mertin gündüz uykusu iyi ama geceleri çok uyanıyo, emmeye kalkıyo en az üç kez
Bana da Pelin'in emme merasiminden gına geldi artık. Aç değil biliyorum. Tiryaki gibi bana saldırıyor gece gündüz. Nasıl unutturucaz, nasıl bırakıcaz kara kara düşünüyorum. Hepatit naptı acaba Özgür bıraktı mı emmeyi??
bir nokta hoşgeldin
ben bir hafta sonra mertle yatakları ayırıcam inşallah, sonrada memeden kesecem ama havalar soğumaya başlarsa uygulayabilirim bu planı ancak, hala 40 derece burası, mertin susuz kalıp yeniden böbrek taşı üretmesini istemiyorum., nerden baksan günde 500ml süt emiyodur sıpa, yabana atamam bu miktarı şimdilikama uykusuzluk canıma tak etti gerçekten
Tüm hafta sonunu hastanelerde geçirmiş, bir sürü iğne yemiş, 3 gün raporlu ama raporunu iş yoğunluğundan dolayı kullanamayan, sinüzit-bronşit olmuş, kızı 4 azı dişini birden patlatmış, ayakta hastalığını geçiştirmeye çalışan ama pek başarılı olamayan, sürünen-uykusuz-yorgun-asabi anneden günaydın..
Bu hafta da yokum buralarda, beni merak etmeyin, işleri toparlamaya çalışıyorum ki, izin versinler gidip eve yatayım, çok kötüyüm inanın..
Küçük kene sağlıklı ama 4 diş birden patlattı, 2 tane azı dişi de patlamak üzere, yandım anam yandım..
Hepinize sevgiler.. Dikkat edin, hastalanmayın..
astım canım ve bikaç rahatsızlığı daha var birde feci şekilde bunalımda babam sağolsun aslında yazacak çok şey var ama ne zaman yeter nede sizin kafanızı ütülemeye değer ailecek zor zamanlardan geçiyoruz psikolojik tedavi de görüyo şu an annem birşey daha var ama kaç kez yazayım dedim yapamadım sebebini bilmiyorum çoğu kez yazdım silip çıktım bu durum hepimizi çok etkiledi
sabahtan beri hepiniin ağzından kötü şeyler çıkıyo halbuki ben geçenhafta söölediğim sürprizi açıklicaktım kesinleşti çünkü ama hevesim kırıldı sizlerin canı bu kadar sıkkınken nette gezip dekorasyon fikirlerine bakamıyorum b da ipucu oldu ev alıyorum daha doğrusu babamlar bana ev alıyo 3+1 yeni bir binada iş yerime yürüyerek 5 dk eltime 10 dk sahile 2 dk mesafede ara kat ara bir sokakta ve bitişik nizam olması dışında kötü birşeyi yok ama bu da fiyat avantajı sağlıyor binayı patonum yaptı depreme dayanıklı bu da benim için çok önemli çok şirin tam oğlumla bana göre
Bana da Pelin'in emme merasiminden gına geldi artık. Aç değil biliyorum. Tiryaki gibi bana saldırıyor gece gündüz. Nasıl unutturucaz, nasıl bırakıcaz kara kara düşünüyorum. Hepatit naptı acaba Özgür bıraktı mı emmeyi??
ben bir hafta sonra mertle yatakları ayırıcam inşallah, sonrada memeden kesecem ama havalar soğumaya başlarsa uygulayabilirim bu planı ancak, hala 40 derece burası, mertin susuz kalıp yeniden böbrek taşı üretmesini istemiyorum., nerden baksan günde 500ml süt emiyodur sıpa, yabana atamam bu miktarı şimdilikama uykusuzluk canıma tak etti gerçekten
zemheri inanmıyorum sana bende öğlen sıralarında oralardaydım,yolluyorum numaramı, bi dahaki gelişinde haber vermezsen küserim sana
egoş ben sütten kesecem falan diyorum ama yüreğim elvermez sanırım kesmeyeen az 2 yaşına kadar emer bu sıpa