2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

karavanacan ablamın oğluda aynı cemy gibi gece üç dört kutu süt içiyo, 4 yaşında ve hala içiyo Allahtan kendi kalkıp içiyo kimseye zararı yok

emsinler ya ,hatta ben eskiden odasını ayırırım derdim en gec 1 yasında şimdi öyle düşünmüyorum,cok uzatmamak sartıyla kalsın yanımızda zaman öyle hızlı geciyorki bir bakmıssın liseye baslamıs , sonra yatır yatırabilirsen yanında :)

ay ne bileyim ben 1 5 5 in bileceğini babam emekli olalı 15 yıl oldu fazla kalamadım ki kafamın çalıştığı dönemde emniyet personeliyle. gidip sormaya kalksam bildiklerim yüzünden akraban da zannedenbilirlerdi ama işte yer nusaybin olunca insanları tedirgin ederim sıkıntı çıkar diye çekindim.
hatice soltan setine 150 verdim, kol düğmelerine 50, bir de inci markazit karışımı set aldım o da 35. eşim de marka saat ve gözlükler satan bir dükkan buldu bana 80e guccinin kendine de ray banın iki gözlüğünü aldı 50şerden. yani bacım battık döndük ama çoık güz4eller yaw

güle güle kullanın canım, kaçakçılar çarşısındada orjinal saatler satan yerler vardı oralara bakmadınızmı makyaj malzemeleri falan bedava resmen orda max-factör, lor-eal-paris falan 5 tl ye orjinal rimel bulurdun orda

bende birlikte sarılıp uyumaya bayılıyorum, bide gece anni bebi demiyomu emmek isteyince, içimin yağları eriyo resmen
du bakalım acelemiz yok dediğin gibi ama ben uyuyamıyorum onunla, zırt bırt uyanıyoruz

Ayrılık endişesi kaybolur. (18-24 ay)
6-8 ay arasında annelerinden ayrı olduklarında çoğu bebek üzülecektir. Anne babası ayrılmadan önce (gittikten sonrasında ağlama, anne babayı arama gibi davranışlar gösterirler) çocuklar daha yapışık olacaklardır. Bu üzüntü ayrılık endişesidir. 10-18 aylıkken bu normal tepkiler şiddetlenecektir. 18 aydan sonra ise şiddetinde azalma görülür. 2 yaşa yaklaştıklarında gidip gelmeyi daha iyi anlayacaklardır. Anne baba eve geldiğinde tekrar bir araya geleceklerini bilirler.
Anne babadan kolayca ayrılabilirler.(24-35 ay)

kızım yabancı ortamlara hemen ısınmıyor,çocuklar a sadece daha sıcak davranıyor..spor salonda en fazla çocuk odasında 30 dak durdu :)yapışık olmaları normal ,internet te okuduğum kadar ile..bugün öyle tavır sergelemedi oyun grubunda:)

yatmadan önce ne kadar yerse yesin biberon olmadan uyumuyor ve gece de bana srarsanız acıktığından deil alışkanlıktan kalkıyor aslında yanındamıyım die beni kontrole kalkıyor sonrada sütsüz uyuyamıyor su denedim bastı yaygarayı bide söölendi sütü verdikten sonra

cemy bana bağımlı biçocuk deildi malum çok az görüşüyoruz zaten ama bu son haftalarda babasının yokluğunu mu farkediyor die korkmaya başladım yani eltim dıında kimseye gitmiyor benden mesela babamla annemle çok ii anlaşır gidiyor oynamaya ama gözü bende kaybolur muyum die ki asla ondan habesiz çıkmıyorum ağlasa da gittiğimi biliyor bebekliğinden beri babasının yokluğunu farketti dicem farketmesine imkan vermedim zaten çok ilgili deildi bende bu süreçte her akşam iş çıkışı ya parka götürdüm ya misafirliğe götürdüm ya havuza götürdüm ya sahile gezmeye mısır dondurma yemeye ya avm ye evdeysek de mutlaka bi aktivite ayarladım boyama yada birikte bişiler pişirme bahçe sulama yani yokluğunu hissedecek vakti olmadı hiç bi pedagoga danışmak en doğrusu istanbulda uygun biri var mı bildiğiniz avrupa yakası tercihimdir ankara da olabilir 2 hafta sonra ordayım malum

Çocuk Gelişim Sürecinde Anneden Ayrılma Kaygısı

dişçiye gitmek zorunda kaldım cevap yazamadım pardon :Z

biz nusaybine vardığımızda çarşının çoğu zaten kapanmıştı, arkadaşlar da bir şey bakamadı. makyaj malzemelerini zaten urfada da neredeyse bedavaya buluyorum. ama midyat var ya bitiyorum ben oraya

Son düzenleme:
Günaydın,

Sakin bir güne başladığımı umuyorum, umarım yanılmıyorumdur. Doruk uzun bir aradan sonra hiç uyanmadan, beni hiç çağırmadan uyudu, hem de kendi odasında ve kendi yatağında... Çok mesudum :)

şimdi herşey bize batıyor bence :) asıl sorunlar önümüzdeki yıllarda çıkar pedegoglar şimdi net bilgi sahibi olamıyorlar davranışları hakkında birede her çocukta bir dönem anne düşknlüğü oluyor anlattıkalrını bizim cadıda birebir yaşadım şimdi ben kapıdan girince o eski çılgın dansları kalmadı :) üzülüyorum valla , geçen gün ben geldimmm diye koşuyorum ona doğru oda dönmüş annemin peşinde sakız derdinde :) dur canım ne olur takma bu kadar kafana bakıyorum da valla eskiye göre çok daha ilgi gören mutlu bir çocuk biz birtlikte olsak be çalışsam daha z ilgi görürdü herhalde hatta evde otursam bile :) ileriye dönük şımarık sürkli ilgilenilen sürekli dertlerini birileri tarafından çözümlenmesini bekleyen bireyler olmasınlar biraz güçlü olsunalr onalrın buna daha çok ihtiyacı var çok üzerine düşme bence , ve hislerini çok iyi anlıyorum bunu söyememe gerek yok zaten :)

Son düzenleme:
biz güvenlik gerekçesi ile son zamanlarda midyata gidemiyoruz patronun hanımı söz verdi halfetiye götürecek bizi, havuzu kapattıracak bizim için

maaşallah canım darısı başıma

sonuna kadar katılıyorum canım

slm millet
kötü bir gün geçirdimokul çıkışı vesikalık fotoğraf çektirmeye gittim tabiki önce fön çektirmeye deyim yerindeyse saçımın içine etti tabi mecburen fotoğrafçıya öyle gittim adam gerekli rutuşları yapacak artık saçlara. sonra da bir saat eve dönebilmek için uğrasştım minibüs gelmeyince ters istikamete binmek zorunda kaldım yarım saat şehir turu attım eve ancak ulaşabildim kafayı yiyecektim neredeyse :88:
ne kadar sessiz bu gün burası :44:

gözün aydın senin adına sevindim, bizimki de dün gece kriz geçirdi uyumamak için, yanıma yatırdım uyuttum yerine koydum sabahın altısında koridorda anne diye ağlarken buldum, tam sakinleştirdim bu defa da okulab gidiyorum diye bastı çığlığı
velhasıl kötü bir gün başlangıcı oldu.

biz güvenlik gerekçesi ile son zamanlarda midyata gidemiyoruz patronun hanımı söz verdi halfetiye götürecek bizi, havuzu kapattıracak bizim için

yol güvenliğinden mi kaynaklanıyor :26: sizin patronun eşide patrondan daha iyi niyetli maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın. bu arada umarım teftişiniz de iyi geçiyordur.

zemheri bu bölgede sivil vatandaşların bile yolu kesiliyor o yolda, gözü dönmüş bunların, buranın vatandaşları bile korkuyor o yola girmeye, siz iyi cesaret etmişsiniz
patronda eşide çok iyi insanlar Allah razı olsun onlardan, çok anlayışlılar, müfettişimizde çok iyi biri, şimdilik iyi gidiyor herşey ama bizim dosyalara sıra gelmedi daha, inşallah bi sorun çıkmaz:18:
ben kuaförün yaptığı saçı beğenmeyince parasını ödeyip yıkayın bu saçı ben bu saçla sokağa çıkmam diyorum, mecburen diğer müşterilere rezil olmamak için özenerek tekrar yapıyolar parada almıyorlar, tabi benim polis olduğumu bildikleri için tırsıyolarda biraz

bizim durumun vehametinden haberimiz yok ki düpe düz cahil cesareti bizimki. yaşadığımız ilçede hiç olay olmadığından oralarda ne olabileceğini tahmin bile edemiyoruz. e
patronları olsaydı ben bilirdim ne yapacağımı da işte hem patron yoktu hem de deniz bakıcıda olduğundan acele etmem gerekiyordu. zaten yarım saatte çekti bir yarım saatim daha yoktu

hımmmm ozaman bidahaki gidişinde tabi oraya bidaha gidersen mutlaka söyle patronuna çok ispiyoncu gördüm kendimi ama paramla rezil olmaya karşıyım ben naapayım
bugün kimsecikler yok merak etmeye başladım ama hangi biri için meraklanacağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…