- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #115.961
zemheri inanmıyorum sana bende öğlen sıralarında oralardaydım,yolluyorum numaramı, bi dahaki gelişinde haber vermezsen küserim sana
egoş ben sütten kesecem falan diyorum ama yüreğim elvermez sanırım kesmeyeen az 2 yaşına kadar emer bu sıpa
zemheri güldürdün beni kızniye gözaltına alsınlar ki seni, aklında bulunsun küçük ilçelerde 1-5-5 i arayıp sorabilirsin hepimizin numarası var onlarda, bana haber verirlerdi ben arardım seni
ayrıca yeni takıların hayırlı olsun kaç para verdin de bakeeem
ben merti 2 yaşına kadar emziricem sanırımayrıca odasınıda boşyere ayırmama gerek yok çünkü yılın 7 ayı aynı odada yatmak zorundayız burda, çünkü sadece salonda klima var sadece kışları ayrı yatacaz oda aynı odada olsun bişey olmaz bende beşiğini yatağımıza dayayıp, asansörünü indirmeyi düşünüyorum, alışıncaya kadar istediği zaman yanımıza gelebilsin sıpa, sonrası Allahkerim
bende birlikte sarılıp uyumaya bayılıyorum, bide gece anni bebi demiyomu emmek isteyince, içimin yağları eriyo resmenemsinler ya ,hatta ben eskiden odasını ayırırım derdim en gec 1 yasında şimdi öyle düşünmüyorum,cok uzatmamak sartıyla kalsın yanımızda zaman öyle hızlı geciyorki bir bakmıssın liseye baslamıs , sonra yatır yatırabilirsen yanında :)
yatmadan önce ne kadar yerse yesin biberon olmadan uyumuyor ve gece de bana srarsanız acıktığından deil alışkanlıktan kalkıyor aslında yanındamıyım die beni kontrole kalkıyor sonrada sütsüz uyuyamıyor su denedim bastı yaygarayı bide söölendi sütü verdikten sonra
cemy bana bağımlı biçocuk deildi malum çok az görüşüyoruz zaten ama bu son haftalarda babasının yokluğunu mu farkediyor die korkmaya başladım yani eltim dıında kimseye gitmiyor benden mesela babamla annemle çok ii anlaşır gidiyor oynamaya ama gözü bende kaybolur muyum die ki asla ondan habesiz çıkmıyorum ağlasa da gittiğimi biliyor bebekliğinden beri babasının yokluğunu farketti dicem farketmesine imkan vermedim zaten çok ilgili deildi bende bu süreçte her akşam iş çıkışı ya parka götürdüm ya misafirliğe götürdüm ya havuza götürdüm ya sahile gezmeye mısır dondurma yemeye ya avm ye evdeysek de mutlaka bi aktivite ayarladım boyama yada birikte bişiler pişirme bahçe sulama yani yokluğunu hissedecek vakti olmadı hiç bi pedagoga danışmak en doğrusu istanbulda uygun biri var mı bildiğiniz avrupa yakası tercihimdir ankara da olabilir 2 hafta sonra ordayım malum
güle güle kullanın canım, kaçakçılar çarşısındada orjinal saatler satan yerler vardı oralara bakmadınızmımakyaj malzemeleri falan bedava resmen orda max-factör, lor-eal-paris falan 5 tl ye orjinal rimel bulurdun orda
yatmadan önce ne kadar yerse yesin biberon olmadan uyumuyor ve gece de bana srarsanız acıktığından deil alışkanlıktan kalkıyor aslında yanındamıyım die beni kontrole kalkıyor sonrada sütsüz uyuyamıyor su denedim bastı yaygarayı bide söölendi sütü verdikten sonra
cemy bana bağımlı biçocuk deildi malum çok az görüşüyoruz zaten ama bu son haftalarda babasının yokluğunu mu farkediyor die korkmaya başladım yani eltim dıında kimseye gitmiyor benden mesela babamla annemle çok ii anlaşır gidiyor oynamaya ama gözü bende kaybolur muyum die ki asla ondan habesiz çıkmıyorum ağlasa da gittiğimi biliyor bebekliğinden beri babasının yokluğunu farketti dicem farketmesine imkan vermedim zaten çok ilgili deildi bende bu süreçte her akşam iş çıkışı ya parka götürdüm ya misafirliğe götürdüm ya havuza götürdüm ya sahile gezmeye mısır dondurma yemeye ya avm ye evdeysek de mutlaka bi aktivite ayarladım boyama yada birikte bişiler pişirme bahçe sulama yani yokluğunu hissedecek vakti olmadı hiç bi pedagoga danışmak en doğrusu istanbulda uygun biri var mı bildiğiniz avrupa yakası tercihimdir ankara da olabilir 2 hafta sonra ordayım malum
biz güvenlik gerekçesi ile son zamanlarda midyata gidemiyoruzdişçiye gitmek zorunda kaldım cevap yazamadım pardon :Z
biz nusaybine vardığımızda çarşının çoğu zaten kapanmıştı, arkadaşlar da bir şey bakamadı. makyaj malzemelerini zaten urfada da neredeyse bedavaya buluyorum. ama midyat var ya bitiyorum ben oraya
maaşallah canım darısı başımaGünaydın,
Sakin bir güne başladığımı umuyorum, umarım yanılmıyorumdur. Doruk uzun bir aradan sonra hiç uyanmadan, beni hiç çağırmadan uyudu, hem de kendi odasında ve kendi yatağında... Çok mesudum :)
sonuna kadar katılıyorum canımşimdi herşey bize batıyor bence :) asıl sorunlar önümüzdeki yıllarda çıkar pedegoglar şimdi net bilgi sahibi olamıyorlar davranışları hakkında birede her çocukta bir dönem anne düşknlüğü oluyor anlattıkalrını bizim cadıda birebir yaşadım şimdi ben kapıdan girince o eski çılgın dansları kalmadı :) üzülüyorum valla , geçen gün ben geldimmm diye koşuyorum ona doğru oda dönmüş annemin peşinde sakız derdinde :) dur canım ne olur takma bu kadar kafana bakıyorum da valla eskiye göre çok daha ilgi gören mutlu bir çocuk biz birtlikte olsak be çalışsam daha z ilgi görürdü herhalde hatta evde otursam bile :) ileriye dönük şımarık sürkli ilgilenilen sürekli dertlerini birileri tarafından çözümlenmesini bekleyen bireyler olmasınlar biraz güçlü olsunalr onalrın buna daha çok ihtiyacı var çok üzerine düşme bence , ve hislerini çok iyi anlıyorum bunu söyememe gerek yok zaten :)
Günaydın,
Sakin bir güne başladığımı umuyorum, umarım yanılmıyorumdur. Doruk uzun bir aradan sonra hiç uyanmadan, beni hiç çağırmadan uyudu, hem de kendi odasında ve kendi yatağında... Çok mesudum :)
biz güvenlik gerekçesi ile son zamanlarda midyata gidemiyoruzpatronun hanımı söz verdi halfetiye götürecek bizi, havuzu kapattıracak bizim için
zemheri bu bölgede sivil vatandaşların bile yolu kesiliyor o yolda, gözü dönmüş bunların, buranın vatandaşları bile korkuyor o yola girmeye, siz iyi cesaret etmişsiniz
patronda eşide çok iyi insanlar Allah razı olsun onlardan, çok anlayışlılar, müfettişimizde çok iyi biri, şimdilik iyi gidiyor herşey ama bizim dosyalara sıra gelmedi daha, inşallah bi sorun çıkmaz:18:
ben kuaförün yaptığı saçı beğenmeyince parasını ödeyip yıkayın bu saçı ben bu saçla sokağa çıkmam diyorum, mecburen diğer müşterilere rezil olmamak için özenerek tekrar yapıyolar parada almıyorlar, tabi benim polis olduğumu bildikleri için tırsıyolarda biraz
Günaydın,
Bu ne sessizliktir böyle, kimse uğramıyor mu artık topiğe