2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

saat oldu 15 00.hala kızım uyumuyor...akşam sorun yok .ama ğlen uykusunda zorlanıyoruz artık...
sizinkiler nasıl ?

Gül akşam 8 de yatar ,sabah 7*7buçuk gibi kalkar..öğlen uykusu 2 saat ..genelde 12 veya 1 gibi yatardı öğlen..ama şimdi saat 2*3 ..

Karavana bu süpper bi haber!!!Hemen taşında biz de sana kalmaya gelelim:KK19::KK62:

Çoko nereye gitti tatile? Kerem'i de götürdü mü?

Ege, ucuz atlatmışsınız.Allah korumuş kuzuyu. Görünmez kaza.
Seni de siyasette mi görcez artıkım yoksa?:KK34:

Hepatit hoşgeldin ve güle güle. Klavyede Özgür'ün katkısı gayet net anlaşılıyor. :KK60:

Bir Nokta sen de hoşgeldin. Yoktun çok uzun zamandır.Pelin ve ben iyiyiz. Kızının ismi Berra mıydı? Miniğin nasıl? Sen nasılsın?

ay ne sevinirim var ya uçarım vede coşarım deli gibi gezdiririm sizi hepiniz gelin hatta her ay bi yere tur deüzenleyelim (gezme diyince coşan smile)

ESMİRAGÜL valla çok güzelmiş fiyatı da çok uygunmuş ben haftada 2 gün 2şer saat için 250 vericem hatta yarın da tanışma toplantımıza gidiyoruz kuzuyla tabi izin alabilirsem

bosnacım sen iyi olda , yazmasanda olur buraya:KK59:
esmiragül oyun grubunuz hayırlı olsun bazı arkadaşlarda düşünüyordu, oyun gurubu, burda olsalar soru yağmuruna tutarlardı seni:KK1: yemek yemesi güzel olmuş:KK16:

ay ne sevinirim var ya uçarım vede coşarım deli gibi gezdiririm sizi hepiniz gelin hatta her ay bi yere tur deüzenleyelim (gezme diyince coşan smile)

ESMİRAGÜL valla çok güzelmiş fiyatı da çok uygunmuş ben haftada 2 gün 2şer saat için 250 vericem hatta yarın da tanışma toplantımıza gidiyoruz kuzuyla tabi izin alabilirsem

çok sağol.zaten tesis çalışıyor..biz sadece oyuna katılıyoruz mantığı ile:)sadece oyun grubu 300tl .haftanın 6 günü açık.yemek farkı 100 tl .toplam 400 tl..aşırı isim ,marka bedeli olmayan ama iyi referansları olan semptimizde okul işte..diğerler de aynı fiyat verip (veya haftada 3 gün yemek dahil aynı fiyat),evebeyn e izin vermiyorlar ...daha isimli yerler bize yürüme mesafesinde değil ve orada yarım gün 600 tl (5 gün haftada)

bir nokta hoşgeldin:KK16:
egoş eğer acısaydı anlardın sende, kırık değildir ozaman:KK16:
esmiragül mertin gündüz uykusu iyi ama geceleri çok uyanıyo, emmeye kalkıyo en az üç kez:KK59:

Cumartesi sabahı babası götürdü Doruk'u oyun grubuna, ben dışarda bekleyecektim, ağlaya ağlaya. Anne diye tutturmuş, ben de girdim mecburen. Pek keyif aldığını söyleyemeyeceğim, 3 çocuk daha vardı, 3'ü de kızdı, onlar biraz daha kolay adapte oldular. Boya yaptılar bol bol, şarkı söyleyip el çırptılar. Ama Doruk daha çok mekanı tanımayı, kendi başına oynamayı tercih etti. Oyun grubunu düzenleyen psikolog hanım, bunun çok normal olduğunu söyledi, ilk günden bize katılması gerekmiyor, önemli olan burda iyi vakit geçirmesi dedi. 3-4 hafta sonra hala katılmıyorsa, o zaman sevmedi diyebiliriz dedi. Biraz daha gidecez bakalım...

saat oldu 15 00.hala kızım uyumuyor...akşam sorun yok .ama ğlen uykusunda zorlanıyoruz artık...
sizinkiler nasıl ?

Gül akşam 8 de yatar ,sabah 7*7buçuk gibi kalkar..öğlen uykusu 2 saat ..genelde 12 veya 1 gibi yatardı öğlen..ama şimdi saat 2*3 ..
Pelin yeni bakıcı başladığından beri öğlen uykusunu 45dk dan fazla uyumuyor. O yüzden de gece erken yatıyor sonra gecenin bi yarısı uykusu bittiği için hortluyor. Zaten sabaha kadar yorganla battaniyeyle dövüşüyor. Bi de diş çıkarıyor. Haftasonu da babası geldi diye onun mutluluğuyla uyumadı..Sabahı sabah ediyoruz anlayacağınız.

Ne güzel olur.. Gezdirmeye gerek yok benim önüme Hatay yemekerini koysan gezme mezme aramam hiç:KK56: Geçen sene 19 Mayısta okuldaki öğretmen arkadaşlar Hatay'a gittiler. Tabi Pelin daha 3 aylık olduğu için ben gidemedim. Hala her fırsatta neler yediklerini nereleri gezdiklerini anlatırlar beni sinirlendirmek için!:KK35:

frambu evet siyasete giriyorum yavastan çok ısrar var :)

bosnacım basınız saolsun...

gecmiş olsun dilekleriniz içintşk ediyorum... annemin bu olaya yorumu kızım bizim için cok dikkatli olun diyosun her konuda ama her hafta sonu cocugun basına birşey geliyor. sustum tabi ki :KK66:
ve dün egoşun enerjisi tavan yaptı 4 ten gece 12 ye kadar hiç oturmadım peşinden kostum yemekte dısardaydık ... egeoş uyudugunda sırtımı ve belimi artık hissetmiyordum ağrıdan :)

esmiragül mertin gündüz uykusu iyi ama geceleri çok uyanıyo, emmeye kalkıyo en az üç kez:KK59:

Bana da Pelin'in emme merasiminden gına geldi artık. Aç değil biliyorum. Tiryaki gibi bana saldırıyor gece gündüz. Nasıl unutturucaz, nasıl bırakıcaz kara kara düşünüyorum. Hepatit naptı acaba Özgür bıraktı mı emmeyi??

gece 10 kez falan kalktı benimki ve gece 12 falandı uyuduğunda,gündüz egoş da güzel uyuyor anneannesinde bana kastı var geceleri alıstım ya 18 aydır uykusuz canı saolsun :)))

ben bir hafta sonra mertle yatakları ayırıcam inşallah, sonrada memeden kesecem ama havalar soğumaya başlarsa uygulayabilirim bu planı ancak, hala 40 derece burası, mertin susuz kalıp yeniden böbrek taşı üretmesini istemiyorum., nerden baksan günde 500ml süt emiyodur sıpa, yabana atamam bu miktarı şimdilik:KK59: ama uykusuzluk canıma tak etti gerçekten:KK58:

Bana da Pelin'in emme merasiminden gına geldi artık. Aç değil biliyorum. Tiryaki gibi bana saldırıyor gece gündüz. Nasıl unutturucaz, nasıl bırakıcaz kara kara düşünüyorum. Hepatit naptı acaba Özgür bıraktı mı emmeyi??

bir bayanın blogunda okudum gecen hafta bizimkilerle yasıt cocugu ,bayram tatilinde hep anlatmıs eve gidince artık meme yok falan diye yara bandı yapıstırmıs acıdı annecim demiş her istediğinde 2-3 gün sonra unutmus cocuk... tabi bizimkilere ne kadar etkili olur bilemem :))) ha birde gece meme vermemiş hiç uyurken öncesinde de benimki yıkar ortalıgı vermezsem :)))

biz beraber uyoruz kızım ile.o da emiyor gece ama genelde 1 defa -sabah ezan zamanında...heycan a bağlıyorum öğlen uykusuzluğu..yürümeye başladı gün de uyumadı..bakalım

ben bir hafta sonra mertle yatakları ayırıcam inşallah, sonrada memeden kesecem ama havalar soğumaya başlarsa uygulayabilirim bu planı ancak, hala 40 derece burası, mertin susuz kalıp yeniden böbrek taşı üretmesini istemiyorum., nerden baksan günde 500ml süt emiyodur sıpa, yabana atamam bu miktarı şimdilik:KK59: ama uykusuzluk canıma tak etti gerçekten:KK58:

5 ay daha sabret be doldursun 2 yasını ben öyle planlıyorum 18 ay uykusuzuz 5 ay daha dayanıverelim die düşünüyorum :KK66:

slm millet :KK71:
denizi uyutuır uyutmaz attım kendimi buraya. bu gün itibariyle gündüz mesaim başlamış bulunuyor :KK52:
fena halde diş ağrısı çekiyorum akşam üstü dişçiye gideceğim. neyseki iltihap yok sadece sıcak soğuk yemek gibi her türlü şeye karşı aşırı hassasiyet var ağız tadıyla su bile içemez oldum :KK50:

Tüm hafta sonunu hastanelerde geçirmiş, bir sürü iğne yemiş, 3 gün raporlu ama raporunu iş yoğunluğundan dolayı kullanamayan, sinüzit-bronşit olmuş, kızı 4 azı dişini birden patlatmış, ayakta hastalığını geçiştirmeye çalışan ama pek başarılı olamayan, sürünen-uykusuz-yorgun-asabi anneden günaydın..

Bu hafta da yokum buralarda, beni merak etmeyin, işleri toparlamaya çalışıyorum ki, izin versinler gidip eve yatayım, çok kötüyüm inanın..

Küçük kene sağlıklı ama 4 diş birden patlattı, 2 tane azı dişi de patlamak üzere, yandım anam yandım..

Hepinize sevgiler.. Dikkat edin, hastalanmayın..

simenaycım çoook geçmiş olsun, kuzuya da allah kolaylık versin.

astım canım ve bikaç rahatsızlığı daha var birde feci şekilde bunalımda babam sağolsun aslında yazacak çok şey var ama ne zaman yeter nede sizin kafanızı ütülemeye değer ailecek zor zamanlardan geçiyoruz psikolojik tedavi de görüyo şu an annem birşey daha var ama kaç kez yazayım dedim yapamadım sebebini bilmiyorum çoğu kez yazdım silip çıktım bu durum hepimizi çok etkiledi

alıntıyı günün başından yapmıştım sonra gerisini okuyunca "paylaş çekinme" demeye gerek kalmadı. aileler bazen ne kadar bencil olabiliyor değil mi. en büyük kötülüğü aslında kendilerine yaptıklarını bir kez yaşayacakları bir ömrü önce kendilerine zehir ettiklerini düşün ve sonra unutmaya çalış. annene çok geçmiş olsun bu arada. ayrıca anlatmaktan asla çekinme. burası bizim psikolojik destek hattımız :KK31:

sabahtan beri hepiniin ağzından kötü şeyler çıkıyo halbuki ben geçenhafta söölediğim sürprizi açıklicaktım kesinleşti çünkü ama hevesim kırıldı sizlerin canı bu kadar sıkkınken nette gezip dekorasyon fikirlerine bakamıyorum b da ipucu oldu ev alıyorum daha doğrusu babamlar bana ev alıyo 3+1 yeni bir binada iş yerime yürüyerek 5 dk eltime 10 dk sahile 2 dk mesafede ara kat ara bir sokakta ve bitişik nizam olması dışında kötü birşeyi yok ama bu da fiyat avantajı sağlıyor binayı patonum yaptı depreme dayanıklı bu da benim için çok önemli çok şirin tam oğlumla bana göre

gözün aydın çok sevindim, hatta eserle ortak olan evi de sattır ve yarısını al kendi evine yatır :KK53: çenesi kapansın "evim" falan diyemesin.

GÜLŞAAAAAAAN bana lütfen özelden telefon numaranı gönder geçen seferkini nasıl olsa mesajlar silinmez diye buranın mesaj kutusundas bırakmıştım ama yazın silmişler :KK53: cumartesi yarım saatliğine nusaybinde kaçakçılar çarşısının karşısındaki parktaydım ve görebilseydim bulduğum ilk polise sizi soracaktım öyle üzüldüm ki anlatamam :KK14: böyle bir şansı tekrar yakalarsam kaçırmamalıyım.
cumartesi günü hasankeyf, beyaz su, midyat, mardin turundaydık; okulca gezi düzenlemiştik kendime devasa bir hatice sultan seti aldım :KK51: (laleli olan vardı ya :KK1: izleyenler mutlaka hatırlar) eşime de tuğralı kol düğmeleri. karar verdim buralardan çıkamayacağıma kanaat getirince midyata tayin isteyeceğim.
franbuaz durumların düzeliyor olmasına çok sevindim,
hepatit katılınlarının devamını bekliyoruz yeniden hoşgeldiniz
bosna başınız sağ olsun (aklımda kalanları yazıyorum alıntıları unutmuşum umarım yanlış insana dememişimdir)
deniz bu gün ilk defa bakıcısına gitti çok eğlenmişti sanırım ben çağırana kadar gelmedi kapıda olduğumu bildiği halde :KK8:

sabah cemynin bu ara bana olan aşırı düşkünlüğünü yazmıştım nasıl vazgeçiririm fikir verin bu arada gece süte de çok düşkünleşti dün gece 3 küçük kutu süt içti bi de uyanınca içti 4 vermeyince çığlığı basıyo emziriyo gibi ayaktayım anlıyacağınız nasıl vazgeçiricem

zemheri inanmıyorum sana bende öğlen sıralarında oralardaydım,yolluyorum numaramı, bi dahaki gelişinde haber vermezsen küserim sana:KK19:
egoş ben sütten kesecem falan diyorum ama yüreğim elvermez sanırım kesmeye:KK69: en az 2 yaşına kadar emer bu sıpa:KK16:

ben vicks sürdüm acısı yüzünden sadece üç defa emme teşebbüsünde bulunabildi çok iyi yıkamazsan acısı ve kokusu geçmiyor o yüzden kaderlerine razı gelebiliyorlar. sonra üç gün bakıp bakıp ağladı vereyim mi dediğimde daha çok ağladı açtırmadı bile sonra da biberona sarıldı baktı başka çare yok :KK50: anne için de çok zor bir süreç oluyor.

yatağını ayırman için önce sütten kesmen gerkiyor bence, gece uyanmaları kesilince zaten ayırdığından haberi bile olmayacaktır. ben önce park yatağın yan tarafındaki fermuarlı kapıyı açık bırakıp oradan girip çıkıldığını öğrenmesini sağladım 2 hafta kadar sonra da odasına aldım yatağını ilk sabah sabahın 7sinde koridorun ortasında şaşkınlıkla etrafa bakarken buldum çok etkilenmiş görünüyordu yanımıza aldığımızfda parmağını falan emdi hatta; ikinci sabah ağladı uykusunda ben de yanına gittim uyandığında yanında olduğumk için pek anlamadı 3. sabah da kalkıp yanımıza geldi "anne kalk" diye :KK1: küçükler herşeye ne çabuk alışıyor.

zemheri inanmıyorum sana bende öğlen sıralarında oralardaydım,yolluyorum numaramı, bi dahaki gelişinde haber vermezsen küserim sana:KK19:
egoş ben sütten kesecem falan diyorum ama yüreğim elvermez sanırım kesmeye:KK69: en az 2 yaşına kadar emer bu sıpa:KK16:

şimdi yazıyorum numaranı ve benimkini de yolluyorum tekrar. biz saat akşam 8 civarı oradaydık arkadaşlar birşeyler baktı açık olan dükkanlardan ama haliyle çabuk bitti işleri. emniyete uğrayıp sorsak mı diye bile düşündük ama sonra gözaltına alınma korkusuyla ve zamansızlıktan vazgeçmek zorunda kaldık :KK25:

karavana can ben ne cevap vereceğimi bilemiyorum şu an sana yatmadan önce doyursan gece de su versen gene uyanır mı acaba, bir de belki eserin yokluğundan etkilendiği için yapıyordur bir süre kendi haline bıraksan. denizi ramazanda ayırmıştım ben gece uyansa da sahura denk geliyordu bizimle bir iki atıştırıp yatıyordu sonra da uyku saatine yakın 200ml süt vermeye başladım gece hiç uyanmadan uyuyor. her çocuk farklı ne biley,im ne desem ki :26:

ege senin kuzuya da geçmiş olsun bu arada

zemheri güldürdün beni kız:KK1: niye gözaltına alsınlar ki seni, aklında bulunsun küçük ilçelerde 1-5-5 i arayıp sorabilirsin hepimizin numarası var onlarda, bana haber verirlerdi ben arardım seni:KK53:
ayrıca yeni takıların hayırlı olsun kaç para verdin de bakeeem:KK53:
ben merti 2 yaşına kadar emziricem sanırım:KK17: ayrıca odasınıda boşyere ayırmama gerek yok çünkü yılın 7 ayı aynı odada yatmak zorundayız burda, çünkü sadece salonda klima var:KK9: sadece kışları ayrı yatacaz oda aynı odada olsun bişey olmaz:KK69: bende beşiğini yatağımıza dayayıp, asansörünü indirmeyi düşünüyorum, alışıncaya kadar istediği zaman yanımıza gelebilsin sıpa, sonrası Allahkerim:KK1:

X