- Konu Sahibi minikcadimm83
- #115.801
tatilecemy ile gittim ve hiç dinlenemedim daha da yoruldum geldim iş yerinde dinlendim ama sadec o yok hayatımda iş var başka sıkıntılar var kendimle kalmaya ihtiyacım var ayrıca bu kadar çok başka şeylerle ilgilenip kendimi es geçince agresifleşiyorum
bununla beraber tatilde bi çift vardı benimkinden 6 ay büyük bi bebekleri varmış bırakıp başbaşa gelmişler evliliğimiz için buna ihtiyacımız vardı bizim birbirimizle ilgilenmeye ihtiyacımız vardı dediler çok da haklıydılar bazen onları bırakabilmemiz gerek bu arada sokakta da bırakmıyoruz onu seven insanlara bırakıyoruz özellikle çalışan annelerde daha az sarsıcı oluyor çocuğun böyle bir alışkanlığı yok çünkü
senin buna ihtiyacın vardı hpkrvn,yanlız kalmaya ihtiyacının olduğu,kendini eğlemenin gerekli olduğu günlerden geçiyorsun,haklısın.
mutlaka bizler içinde kendimizle kalıp,dinlenmemiz gerekli ama ben uzun ayrılıklar için biraz daha büyümesi taraftarıyım.
gerçi kero anne delisi bir çocuk değil ve zaten bakıcı ile kalmaya alışkın,kararı annesi verir tabiki,ben fikrimi söyledim.