ben boşanmamış hatta hiç böyle şeyler konuşulmamış bir ailenin kızıyım ama bizim ailedeki istikrarın sebebi babamdır çok sarılıdır , sakindir , annem ise tam tersi herşeyi kafasında büyüten , herkesin gülüp eğlendiği ortamalrın ona sıkıcı geldiği , asla neşeli ruhlardan anlamayan bi kadın çok iyilikseverdir çok iyi niyetlidir onlar ayrı ama hep ev işleri hep tutumlu tavırları felan derken bizi asla anlamaz , misal pazar günü cadıyı 13 yaşındaki kardeşim ve kuzenimle bahçeye gönderdim elelrinde parmak boyaları kağıtlar ile üstlerinede eski kıyafetlerden giydirdim , ben yuakrdan izliyorum nasıl eğelndiler nasıl gülüp oynadılar kuzenim geldi üst baş surat eller batmış hemen banyoda yıkadım bi güzel temizledim eline fotoğraf makiansınıda verdim gödenrdim aradan 10 dakika geçti kardeşim geldi bu kez kapıyı annem açmış ve öyle bir kızdı öyle bir bağırdı ki hatta bi tane de patlattı çocuğa ne bu halin diye
( ben kapıya gelene akdar olan oldu , tabi bende şarteller attı allahtan kuzenim ve cadı aşağıda idi bağırdım çağırdım e anlamı kaldı o eğlencenin sen banada hep böyle yapıyordun ne zaman eğlenip eve gelsem üstün kirlendi geç kaldın diye zehir ederdin bana kapıya geldiğinde gözlerindeki sevince baksan olmaz mı değmez mi sence felan felan neyse açıklaması şu ben temizlik yapmaktan yoruluyorum anlamıyorsunuz ?? çıkar çöpe at daha iyi o kıyafetleri değer mi o çocuğun hevesini yıkmaya ?? ve kardeşim bana hep derki abla annem sen olsaydın keşke bu çok acı , babama gelince çok ilgilidir aslında herşeyi paylaşabilirsin anlar dinler saygı gösterir paylaşır ama oda annemin tutumalrında dolayı evden hep uzaktır
o gün sabah annem babama ne olur bi haftasonuda evde kal demiş ve babam daoturup bizle zaman geçirmeye karar vermişti ama yaşanan olaydan sonra oda önce bizi sakinleştirdi sonra da ben çıkıyorum dedi ve gitti ,,
durum bu bana etkisi neler ? annemle aynı ilacı kullanıyoruz ,,, aynı antidepresanı , ve eşimin en büyük şikayetlerinde dir halı kirlense sorun ediyorsun ne var bırak haytaı yaşayalım ?? annem le her sıkıntıda bu cümle aklıma gelir ??
yine akrmaşık ve uzun bi yazı olmuş pardon ama içimi döktüm gene iyiki varsınız yawww :)