- 3 Ağustos 2009
- 125
- 1
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #115.741
hasta psikolojisi belki.tabiki senin işinde zor allah yardımcın olsun...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saolun canlar, iyi ki varsınız. Sabaha nazaran daha iyiyim şu an. Pelinle bakıcısı bugün gayet iyilermiş maşallah Eşim olacak çam yarması da sabahtan beri arıyor, açmıyorum telefonu.Araba maraba alayım diyodu, onu söylemek için arıyodur muhtemelen, özür dilemek için fln değil yani Numarasını da sildim telefonumdan.
Hayatımdan da çıksın inşallah diyeceğim ama Pelin için çok üzülüyorum. Geçenlerde fotoğraf albümümüzü bulmuş dolaplardan. Babasıyla benim birlikte olduğumuz bi fotoya bakıp "Babi, anne" diyor Sadece babasının olduğu fotoyu gösterdim "Bak Pelin bu baba", sadece benim olduğum fotoyu gösterdim "Bu anne" dedim.Hiç ilgilenmedi. Sayfaları çevirip birlikte olduğumuz fotoyu açtı yine "anne ,babi" dedi
Niye bütün bu olanların bedelini o ödüyor Olan bitenden çok etkileniyor. Tartışmaların olduğu günün gecesinde hiç uyuyamıyor. İyi bi anne değilim galiba ben. Kendi menfaatim için Bursa'ya gitmek istemiyorum ama bu yüzden de Pelin'i babasından ayırıyorum Üçümüz bir arada olduğumuz zaman o kadar mutlu oluyor ki..Tabi sadece biz kavga etmeye başlayana kadar sürüyor yavrumun mutluluğu
Neyse..İçinden çıkamıyorum...
Musti yazdıklarını sildiğin için anladığım kadarıyla yorum yapıyorum: Eşin için elinden geleni yapmışsın galiba. Artık gerisi onun bileceği iş. Kendini heba etme, düşünsün taşınsın. Canı ne istiyorsa onu yapsın....
Gülşan Mert'e geçmiş olsun. Simenay size de geçmiş olsun. Çoko'nun da dediği gibi balgam söktürücü kullanın.
Çokocum duymadım o kreşi. Hemen araştırıyorum, saol.
Karavana, ne güzel bi haftasonu geçirmişsiniz kuzuyla. İmrendim valla
ben boşanmamış hatta hiç böyle şeyler konuşulmamış bir ailenin kızıyım ama bizim ailedeki istikrarın sebebi babamdır çok sarılıdır , sakindir , annem ise tam tersi herşeyi kafasında büyüten , herkesin gülüp eğlendiği ortamalrın ona sıkıcı geldiği , asla neşeli ruhlardan anlamayan bi kadın çok iyilikseverdir çok iyi niyetlidir onlar ayrı ama hep ev işleri hep tutumlu tavırları felan derken bizi asla anlamaz , misal pazar günü cadıyı 13 yaşındaki kardeşim ve kuzenimle bahçeye gönderdim elelrinde parmak boyaları kağıtlar ile üstlerinede eski kıyafetlerden giydirdim , ben yuakrdan izliyorum nasıl eğelndiler nasıl gülüp oynadılar kuzenim geldi üst baş surat eller batmış hemen banyoda yıkadım bi güzel temizledim eline fotoğraf makiansınıda verdim gödenrdim aradan 10 dakika geçti kardeşim geldi bu kez kapıyı annem açmış ve öyle bir kızdı öyle bir bağırdı ki hatta bi tane de patlattı çocuğa ne bu halin diye ( ben kapıya gelene akdar olan oldu , tabi bende şarteller attı allahtan kuzenim ve cadı aşağıda idi bağırdım çağırdım e anlamı kaldı o eğlencenin sen banada hep böyle yapıyordun ne zaman eğlenip eve gelsem üstün kirlendi geç kaldın diye zehir ederdin bana kapıya geldiğinde gözlerindeki sevince baksan olmaz mı değmez mi sence felan felan neyse açıklaması şu ben temizlik yapmaktan yoruluyorum anlamıyorsunuz ?? çıkar çöpe at daha iyi o kıyafetleri değer mi o çocuğun hevesini yıkmaya ?? ve kardeşim bana hep derki abla annem sen olsaydın keşke bu çok acı , babama gelince çok ilgilidir aslında herşeyi paylaşabilirsin anlar dinler saygı gösterir paylaşır ama oda annemin tutumalrında dolayı evden hep uzaktır o gün sabah annem babama ne olur bi haftasonuda evde kal demiş ve babam daoturup bizle zaman geçirmeye karar vermişti ama yaşanan olaydan sonra oda önce bizi sakinleştirdi sonra da ben çıkıyorum dedi ve gitti ,,
durum bu bana etkisi neler ? annemle aynı ilacı kullanıyoruz ,,, aynı antidepresanı , ve eşimin en büyük şikayetlerinde dir halı kirlense sorun ediyorsun ne var bırak haytaı yaşayalım ?? annem le her sıkıntıda bu cümle aklıma gelir ??
yine akrmaşık ve uzun bi yazı olmuş pardon ama içimi döktüm gene iyiki varsınız yawww :)
Anneannemi anlatmışsın, o da böyledir. Yere su döküldüğünde yine mi temizlik yapacam diye ortalığı yıkar geçerdi. Eskiden annem de öyleydi, son yıllarda biraz rahatladı. Bense hiç onlara benzememişim, dökülsün saçılsın lekelensin, umrumda bile olmaz, ev eşya insanı mutlu etmek içindir, daha fazla yorup sıkıntı vermek için değil diye düşünürüm. Üzüldüm hafta sonu olanlara, bunun hayatınızı bu kadar olumsuz etkilemesine de tabi... Keşke değiştirmek mümkün olsa...