- 4 Ağustos 2011
- 331
- 0
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #115.161
cadıya bebek aldım , bileklik toka bayılacak akşam gittiğimde süsleyeyim kuzumu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cadıya bebek aldım , bileklik toka bayılacak akşam gittiğimde süsleyeyim kuzumu :)
simenay e-re-yon siparişlerim kargoya verilmiş, ütümde bugün kargoya verilecekmiş yarın bir hafta olacaktı sipariş vereli
ne garip dimi onlara bi şey aldıgımız da dünyalar bizim oluyor mutlu oluyoruz kuzulardan daha cok hem de :))) ben de gecen gün pant. aldım oğluşa eve gittm aksam bak sana ne aldım dedim güldü giymye calıstı hemen
yarın antalyaya gidiyoruz... ctesi sabah sınavım var çalıştım mı tabi ki hayır , aralıktakine inşallah ...aynı zamanda d.günüm ctesi ... :)))
ben geldimmm nasılız bakalım öğlden önce kafa izni aldım uyudum kahvaltı ettim avm ye gittim geldim geçmişe pk bakamadım asayişin sağlandığını umuyorum amrimmmm...
dün çok sinirlendim ne dengesiz a sosyal piskopat insanlar var eve gittim annem kuzuya kemik ayırmış kedilere versin diye bayılıyo çünkü neyse aldık kemikleri sokak sokak kedi aradık sitenin ortak bahçesinde bulduk orda çocuklar d vardı geldiler bizimkinden biraz büyükler onlarda kemik istedi verdim anneleri görüyo ben verirken bişey demediler neyse kedi kçtı biz kovaladık sonra çocuk elindeki kemiği atmadı kadın ordan bir bağırdı at o kemiği salak pis o ne tutyosun ama nasıl bağırıo site inledi neyse dedim eve döndük ellerini yıkadım tekrar çıktı tabi siteyi geziyruz bi grup çocuk top oynuyo evlerinin bahçesinde benim kuzumda onlara doğru koştu hem gülüyo hem konuşuyo biz yaklaştık enneleri gelip böcek karınca girmesin diye bahçe kapısını kapadı aslak bari daha iyi bi yalan bul benim oğlumda kalakaldı kapıda bende gayet yüksek sesle oğlum kendi seviyende insanlarla oynamayı nasıl öğreticem sana hep ayak takımının peşinden gidiyosun dedim oooohhhh kadın kalakaldı
bayramda kuzunun pasaportuyla ilgili bi aksilik çıkmazsa rusya beni bekler bekle kızıl meydan ben geliyoruumumummum
doğum günüsün kutlu olsunnnnn pazar günü de benim sınavım var çalıştım mı tabi ki hayır tikimle tassağım belimle kusağım takılıyorum
Ege ve Hepkaravana, sınavınızda başarılar dilerim, çalışmamış olsanızda belli olmaz belki de güzel geçer sınavınız, ayrıca şimdiden doğum günün kutlu olsun Egoşun annesi, mutlu ve sağlıklı nice yaşlara inşallah..
hoşgeliyorsun:)) ne zaman nereye?yarın antalyaya gidiyoruz... ctesi sabah sınavım var çalıştım mı tabi ki hayır , aralıktakine inşallah ...aynı zamanda d.günüm ctesi ... :)))
kızlar merte boya kalemi almak istiyorum şunları buldum bi sitede tavsiye etmişler kansorejen madde içermiyo diye, fiyatıda fena değil sizinle paylaşmak istedim
Muji
Çiğ sucuk muuuu? Kafayı yemiş heralde, benimkilerde kızarmış sucuk yedirmeye çalışmışlardı bir keresinde, Allah tan çocuğum tükürdü hemen, yemiyor eşş.oğ.lu eş.şek dediler birde üstüne.. Ölür müsün, öldürür müsün..?
Çiğ sucuk muuuu? Kafayı yemiş heralde, benimkilerde kızarmış sucuk yedirmeye çalışmışlardı bir keresinde, Allah tan çocuğum tükürdü hemen, yemiyor eşş.oğ.lu eş.şek dediler birde üstüne.. Ölür müsün, öldürür müsün..?[/QUO
evet bildiğin çiğ sucuk . dondum kaldım bi an sonra hemen kendime gelip engelledim . 7 aylıkken mayonezli tavuk salatası yedirdiydi ben görmeden bknz arşivlerde mutlaka anlatmısımdır bi geldim mutfaktan cabuk cabuk yediriyo anne yemez onu dedim korktu zaten beni görünce sonrada cocuk kustu midesi bozuldu tabi cocugumun dediydim
[SUP][/SUP]Çiğ sucuk muuuu? Kafayı yemiş heralde, benimkilerde kızarmış sucuk yedirmeye çalışmışlardı bir keresinde, Allah tan çocuğum tükürdü hemen, yemiyor eşş.oğ.lu eş.şek dediler birde üstüne.. Ölür müsün, öldürür müsün..?[/QUO
evet bildiğin çiğ sucuk . dondum kaldım bi an sonra hemen kendime gelip engelledim . 7 aylıkken mayonezli tavuk salatası yedirdiydi ben görmeden bknz arşivlerde mutlaka anlatmısımdır bi geldim mutfaktan cabuk cabuk yediriyo anne yemez onu dedim korktu zaten beni görünce sonrada cocuk kustu midesi bozuldu tabi cocugumun dediydim
Kahve içirdikleri de Egoş değil miydi, görümcek mi içirmişti ne, seninkilerde aynı benimkiler gibi, neyi yapmayın diyorsam inatlarına yapıyorlar, çocukların ne suçu varsa sanki..
hoşgeliyorsun:)) ne zaman nereye?
ben almıştım ona benzer bişey..kapaklı falan..ağzına götürdü durdu..sonradan şu ruj gibi çevirmeli olarak çıkanlardan aldı annem..(bi adı varsa da opnların bilmiyorum) en azında ağzına gitmiyor..mertoda hala ağzıan götürüyorsa herşeyi ona dikkat et istersen..