2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

allam yemek mevzuuna hiç girmeyelim daha 6 aylıktı o haftada kilo almıyo diye adanada bi profa gitmişiz ve o da bize 1 yaşına kadar balık yedirmeyin demiş geldik annesi yemeğe çağırmış gittik bana eziyet hiç istemiyorum hadi ısrarlara dayanamadım balık kızartmış kv ben bebeğe başka bişiler ayarladım hemen eser yok babam balık yedirsin diye tutturdu 1-2 lokma yedi istemiyo ağır geldi kızartma ama dinletemiyorum balık yasak diyorum dimlemiyo e dedim profa neden verdik o kadar parayı madem dinlemicektik sonra bi güzel kustu oğlum ki sayılıdır kusmaları öyle yediğini çıkaran bi bebek deildir kustu iştededim diye de trip atmıştı sadece kustu işte dedim diye allam boşanmakta ne kadar haklı olduğumu hatırladım ııyyy

acaba yaşlandıkları ya da öyle gördükleri için mi...
bizimkilerde de bişey olmaz tribi vardır (bazen annem bile yapıyor)
kv cim ağzına şeker almış..hint fakiri oğlum da sanki çok yemek düşkünüymüş gbi işaret edip mamamam diyor..kv ağzındaki şekeri kırıp gel al diyor şeker verdiğine mi kızayım ağzından çıkanı verdiğine mi?

bizim cadı pı-nar ın aç---bitir i ni çok seviyor hin-di sala-mı sonra evde kendim piz-za yapıyorum onada byılıyor sucuk - salam -sosis ne koysam içine cadı bayıla bayıla yiyor , kaşar peyniri dilimle ver eline yesin , çiğ sucuk kötü ama eminim yarın öbürgün onu da yer çünki babası bayılırdı ekmek arası yemeye ,,

ya biizm doktor sorun yok yesin demişti çiğsucuk haricinde saydıkalrıma ??

slm canlarımm moraler bozuk dünden beri sizlerin ve bebişlerin sağlığı yerindedir inşallah

derin mevzulara girilmiş tehlikeli sularda yüzüyonuz bak yine yerin kulağı vardır diyesim geliyo bu muhabbet olunca:))

biz iyiyiz şükür bayramı bekliyoruz bi nefes almak için büyük boşluktayım eşime belli etmiyorum ama sıkılıyorum gerçekten oda memnun değil hiç biliyorum ve çok üzülüyorum sessizleşti durgunlaştı 3yıl bitsede gitsek diyo şimdiden
bana müsade bukadar serhan uyandı öptüm

Slm millet, ozledim sizi. Yalovadayim bikac gundur, telden girip okuyorum arada ama yazmak zor oldugundan pek yazmiyorum.. Eyo uyurken slm vereyim dedim. Opuyorum sizleri ve kuzulari

simenay şu adres hava alanına uzak mı Uğur Mumcu cd. (Köroğlu) No:14/3
G.O.P./ANKARA

Uzak canim, havaalani şehir merkezine epey uzak, bu adresten önce merkezi bir yere geleceksin sonra tekrar havaalanina giden otobüslere bineceksin, taksiye binerim dersen dünyanın parasi tutar.. o adresten havaalanina 2 saatte falan ancak gidersin.. hayırdır ne işin var bu adreste..?

Maral, hoşgeldin, özlettin hakkaten kendini..

Hepkaravana, anladım o adreste ne işinin olduğunu, tamam yazma sen, bu tür yerlerin havaalanından gelenleri karşılama ve uğurlama hizmetleri olur genelde, tel. açıp sor, şehir dışından geliyorum diye belirt, yardımcı olacaklardır.

Bensiz KV dedikodusu ha!!!!

Sucuk meselesnde nie memleketinin reklamını yapıyosun Hepatit! Baklavaya Yunanlıların sahip çıktığı gibi, sucuğa da siz sahip çıkıyosunuz.. Çiğ miğ demeyin kardeşim afiyetle yiyin ,yedirin... Daha bi de sucukiçi die bişey var.Akıllara zaRAR Pelin ek gıdaya yeni geçtiğinde pek bişey yemiyodu. Kardeşim "Abla, çocuğa tatsız tuzsuz şeyler verene kadar sucuk içi versene." demişti.. Siz de elinizi korkak alıştırmayın..Pastırma zaten çok faydalı.. Sucuğun da faydalarını yakında keşfederler demedi demeyin..

tra.cy ho..gg un bebek ba.kım so.run larına mu,cize çö,zümler ki.tabını alan var mı? okumaya ve almaya değer mi?

Var. Cık! Değmez.. Zaman kaybı.. 27TL yi çöpe atma.. Adresini özelden yaz,okumak istersen ben sana yollayayım..

Bu arada kitap okumak isteyenlere tavsiye: Aklından Bir Sayı Tut.

günaydınlar
kv muhabbeti yapmışınız yaw ben yokken niye yapıyosunuz, onlara saydırıp iki stres atıyoruz şurda
sınavı olan arkadaşlara başarılar dilerim şimdiden tembel tenekelere yani
hepkaravana ne işin var ankarada ve nezaman gidecen biz bayramda ankaradayız, simenay sen ben üçlü buluşma yapakmı

Dişi halaaa ağrıyan anneden günaydın
Bugün de kocaları çekiştirebilir miyiz?ben şahsen çok gıcığım kendisine,hepkaravana sen böyle boşasam mı boşamasam mı diye karar verene kadar senden önce tek celsede boşayıvercem adamı o olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…