2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

itiraf ediyorum,söylemesen koymazdım,öyle bırakırdım:26:.teşekkür ederim şekerim

Burcu, kabak o şekilde yapılır mı bilmiyorum ama ben ıspanak bile sakladım buzlukta, yaza girerken bir dönem sebze meyve karışıklığı oluyor ya pazarda ve manavlarda, o dönemde çıkarıp iklim e yemek yaptım, yada çorbalarına kattım, hatta ıspanaklı börek bile yaptım, düşününce kabakta pekala konabilir, birde aklıma geldi şimdi, ben biber,patlıcan ve kabağı içlerini oyar kuruturum, kuru dolmasını seviyorsanız, o şekilde de yapabilirsin, güneş varken kurutmalık yapıp değerlendirmek lazım, ayyy hafta sonu pazara gideyim en iyisi, iştaha geldim :)))

Yazgıcan, domatesleri bardaktan poşete aktarmalısın evet, bardakla saklama sakın, birde bezelyenin mevsimi geçti ama diğerleri için devam ediyor, pazara git en iyisi sende...

Esintoş, ev mevzuunda sen karışma, bırak erkek erkeğe babanlar halletsin, şimdiden yan çizmeye başladı Eser efendi baksana..

Yazgı, küçük anneeee, ayy güldürdün beni yawww, ben o kadarını da düşünürsün artık diye yazmadıydım, Burcu yazınca bende vurgulayım dedim, iyi ki hissetmiş Burcu, delisin var ya :)))

Sanane be kadın yaa, aaa çocuğumuzu ne zaman kreşe göndereceğimize de karışıyorlar, benimki de diyor 3 yaşına gelince göndeririz diye, sanki ona sordum, birde kreş ismi adresi de veriyor, sanki onun dediği yere gönderecem, alla alla yaaa.. Okuluna da karışıyor benim ki daha şimdiden sorma, o zamana kim öle kim kala yaa...

ben diyorum sana bunlar ruh ikizi diye :)))) senin gibi calıssam belki gönderirim 3 yasında ki kendim secerim kreşide ama gerek yok benim durumumda artı dediğin gibi daha cokkkk var o günlere

zor iş beaa bunlar,ama olsun yapacağız,çaresi yok.zaten buhafta badanada var,off of.

kolay gele yavyum :)))

Ayyy Yasemin, ver gazı, nerde onları hazırlayıp kurutacak yetenekli marifetli kadın bea :)

Ben de gideyim pazara, becerebileceklerimi alırım artık...

Yazgı, küçük anneeee, ayy güldürdün beni yawww, ben o kadarını da düşünürsün artık diye yazmadıydım, Burcu yazınca bende vurgulayım dedim, iyi ki hissetmiş Burcu, delisin var ya :)))

Belliydi ama bardakta dondursam olur mu diye sormasından :)
Şeker yaw, çok şeker :))

Ne var ki bunda, benim kv de 2 yaşına gelince Doruk'u jimnastiğe verecekmişiz, tvden jimnastik okulu bakıyor, esnek olacak benim oğlum diye dolanıyor ortada. Güzel bişey belki ama inadına vermeyecem, yüzmeye gönderecem ben de.

Son düzenleme:
topiğn en tembel annesi oscarını bana verebilirsiniz ne bezelye ne konserve hiç bi şey yapmadım bugüne kadar yemek yaparsam ona sükrediyorum :))) ama kocam gibi ii bir anne olmadıgımı sanmayın :)) ben anneme liste veriyorum egşun yemeklerini hazırlıyo nasıl hakkını öderim onun ya.bugün d.günü annemin canım ya Allah basımdan eksik etmesin

ben diyorum sana bunlar ruh ikizi diye :)))) senin gibi calıssam belki gönderirim 3 yasında ki kendim secerim kreşide ama gerek yok benim durumumda artı dediğin gibi daha cokkkk var o günlere

Anacım, çalışayım çalışmayayım, fikir versin eyvallah ama üstüne basa basa ''göndeririz'' demesi beni deli ediyor, yahu bir kere o kreşin parası bile benden çıkacak, nereye gönderiyorsun sen kadın diye kükreyesim geliyor, daha cümle kurmayı bile beceremiyor.. Hakkaten ruh ikizleri haaa...

Bugün müdürümün yokluğunu fazlasıyla kullandım, yarın benden aynı performansı beklemeyin.
Son kozumu da oynayıp biraz erken çıkayım hazır arabalı birini bulmuşken, kuzunun park saatine katkı olsun :)
Öpüyorum hepinizi, iyi akşamlar :)

Burcu, çok şeker Yazgı evet, hatta burdaki herkes çok şeker ve doğal, o yüzden seviyorum ya sizleri..
Gaz veriyorum şimdi de, haftaya tekrar konuşalım kışa hazırlık yapma konusunu, bakalım kimler pazara gitmiş, neler yapmış, bugün pazar olsa giderdim kesin, çok hoşlanıyorum böyle şeylerle uğraşmaktan..

Senin kv de de bizimkilerden aşağı kalmıyor hani, ne var ki bunda tabi, alt tarafı hayal kuruyorlar babanneleri çocukların :)))

Son düzenleme:
Aaaa şunlara bak,gülüyorlar birde bana.Ne bileyim ben,daha önce domates mi attım buzluğa,siz deyince Alp için atayım dedim.Yapmayın böyle panpişlerim :)
Ayrıca bir şekerlikte kocama yaptım veee akşam yemek yapma derdinden kurtuldum.hamburger ısmarlayacak ciciş bana :)

Yawww buraya yine yağmur yağıyor, sabahta yağmurluydu, Allah verede şirkette mahsur kalmayalım yine, e hani yaz geldiydi, bu kadar mı..? ((

Ay nasıl güldüm, haftaya sınav var demek :)))
Ben de çok sever(d)im, ama artık sadece Doruk'la olmak istiyorum, kör olası vicdan azabı. Mutfakta olmak iyi geliyor ama kuzu gelip de paçama yapışınca gerçek görev yerime dönüyorum işte :)

Tabi canım, benimki gizli manyak... Sessiz ve derinden gidiyor. Jimnastik konusuna taktığında Doruk daha 40 günlük bile olmamıştı, hala söylüyor, düşün artık...

Panpişim, yaşın yetmiyor senin haklısın, kendinden 10 yaş büyük kadınlarla takılırsan böyle olur napalım

Seviyoz dedik, uzatma

Hepinizi seviyorum ben de tabi, ve kaçıyorum, lafa tutmayın beni ulennn :)

Aaaa şunlara bak,gülüyorlar birde bana.Ne bileyim ben,daha önce domates mi attım buzluğa,siz deyince Alp için atayım dedim.Yapmayın böyle panpişlerim :)
Ayrıca bir şekerlikte kocama yaptım veee akşam yemek yapma derdinden kurtuldum.hamburger ısmarlayacak ciciş bana :)

Hoşumuza gitti ayol napalım, neyse daha küçüksün öğrenirsin zamanla, bak bugün ablalarından neler öğrendin mesela :))
Ben uzun zamandır yemek yapmıyorum valla, ya kv de yiyoruz yada annemde, hafta sonu yapıyorum bir tek, sadece İkoş un yemeklerinden sorumluyum, gerisini saldım gitti..
Ne pişirsem derdinden nefret ediyorum, dön dolaş aynı şeyleri pişir, bu konu sıkıcı hakkaten..

Günaydın,
Dün ben çıktıktan sonra pek bir şey yazılmamış, söyleyecek sözüm yok o yüzden :)
Hava korkunç, oksijen bitmiş gibi, nefes alamıyorum. Allah sıcakta çalışanların yardımcısı olsun.
Bugün beni fazla göremezsiniz, özleyin e mi anacım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…