- 28 Aralık 2009
- 2.980
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #113.781
kıymeeeeet bende gelmek istiyorum yaaaa
mert artık tv de köpek görünce hav havvv diyo, kedi görüncede pisi pisi diyo ayyy çok mutlu oluyorum yeni bişey öğreninceşuara en gıcık olduğum huyu tam iki seksen koltuğa uzanınca elimizden tutup hadi diye bizi evin içinde alakasız yerlere götürmesi, üstelik bazen hem benim elimden hemde babasının elinden tutup ailece evde gezmeye çıkıyoruz
Kıymet, tam adamına dedin valla, zaten bu aralar evde oturacam diye aklım gidiyor, Kayseri dediğin bir uçak ve bağ bahçe ortamına deliririm ben, gözüm karardı inan ki :)
Yasemin, ben de çok severim gezmeyi, bi aralar Eko da dediğin gibiydi ama şimdi iyileşti, takılıyor peşime.
Gülşan, aynen, biz de üçümüz elele dolaşıyoruz evde bazen :) Bazen de Ekrem'le ikimizi elele tutuşturup, önümüze düşüp üstümüzden çekerek gezdiriyor sıpa... Epey konuşuyor benim oğlum, ama anlaşılabilen 5-10 kelime var, fakat anlatışı bir görseniz, böyle bir ciddiyet, böyle bir mimik-jest olamaz, meclis tv'den konuşuyor sanki miniş :)))
Ameliyat edelim seninkini, ilaç tedavisi yeterli olmamış demek ki :)
Bende en çok onan korkuyorum, öpüyorum sarılıyorum kokluyorum, böyle kalbim aydınlanıyor resmen kuzuyu bağrıma basınca, ama yakında adam olur bunlar, sevdirmezler, öptürmezler, napıcaz o zaman bilmiyorum. Bir tane daha yaparım diyecem ama bunu zor yaptık zaten, olur mu bilmem :)
Selam..
Kimsecikler yok yine, benim kızım çok yaramaz oldu yaww, sandalyeyi çekip üstüne çıkıp istediği yere ulaşıyor, evdeki zararlı şeyleri tavana asacam sanırım :)) ben ne kadar yükseğe kaldırırsam O da o kadar oralara tırmanma hevesine girdi, engel olamıyoruz, bir anda neler yapıyor neler, hızına yetişemiyorum, sizinkiler de böyle mi..?
Süt içmez oldu, soğuk denedim, ılık denedim, yok içmiyor, iki fırt çekip itekliyor, nazar değdirdim çocuğa heralde, yada diş çıkaracak biberonu emmek mi istemiyor acaba damakları mı ağrıyor, anlam veremedim..
Sokaktan içeri girmek istemiyormuş, dün annemle markete gitmişler dönüşte kendini yere atıp tepinmiş eve girmemek için, annem ne yaptıysa ikna edememiş, o kadar ağlamış ve morarmış ki annemde korkusundan sokağa çıkarmış tekrar, eve gittiğimde hala sokaktalardı, gözlerinin altı mosmordu, ağlamaktan kan oturmuş resmen, ikna edip kucağımda eve çıkardım, evde de uyuma vaktine kadar canımı çıkardı haylaz, geceleri yine dönüp duruyor, uykusunda ağlıyor, haliyle bende uyuyamıyorum, ne sıkıntısı var anlamadım, doktora mı götürsem ki, karar veremedim..
Pelin her sabah 6 da kalkıyor. Bazen gece uyumazsa 7 de... Sabah uykusu 10 gibi yatar en az 1 saat uyur. Öğlen uykusuna da 3:30 gibi yatar 1 saat de o zaman uyur. Artık uykuyu teke düşürmenin yollarını arıyorum ben de...selam günaydınlarrr efenimmm nasılsınız bu sabah serhan bey 6 da kalkınca öğle uykusuna erken yattı neyse benimde işime geliyo sonra ikinci uyku saatini şaşırıyo bazen aklıma gelmişken sorayım sizin bıcırıklar gündüz kaç kez uyuyo ve akşam kaçta yatırıyorsunuz
bu arada şu gece maması işinden kurtulamadık hala istanbuldayken 1'e düşürmüştük ama taşınma yüzünden çok mekan değişikliği olunca yeniden 3 kez içmeye başladı off vermemek için elimden geleni yapıyorum ama yok illa istiyo ne zaman kesintisiz uykuya geçecek bilmiyorum miktarı azaltsammı acaba 150cc veriyorum her uyanışında 100cc ye düşürsemmi yada daha çok hazırlayıp tokluk süresinimi uzatsam bi akıl verin bana teyzelerii
Tanya yı bende merak ediyorum, kimse de numarası yok mu bi arasak..
Kıymetcim, benim kızım ilk dişini 14 aylıkken çıkardı, damakları çok sert, diş çıkarırken çok zorlanıyor, onun sıkıntısı mı acaba diye doktora götürsem mi ki dedim, yoksa haylazlığına doktorda bişey yapamaz farkındayım :)))
18 ay boyunca Pelincik benim anlattığım halde ise sana acıdım şimdi, ben susayım en iyisi..
günaydınn sizler için benim içinse akşamdan başlayan bir felaketler silsilesi gecesi önce büyük felaketi sööliyim gece kuzum yanımda uyumak istedi aldım etrafını da yastıklarla kapattım ama gece dönmüş dolaşmş yataktan düşmüş çığlığıyla uyandım önce korkudan ağlıyor sandım sonra kolunu oynatamağını farkettim biliyorsunuz yazlıktayız apar topar şehre hastaneye geldim acilde röntgen çekildi pratisyen doktor kırıktan şüphelendi emin olamadı sabaha bi ortopedist görsün dedi sabah gittik köprücük kemiğinde kırık armış tüm üst bedenini saracak şekilde ve kolu içinde kalacak şekilde bandajladılar bu sıcakta 15 gün kalacakmış 5 günde bir bandaj değişecek ıslak mendille silip tekrar bandajlanacak çok kötüyüm tüm gece uyumadım ama uykum yok sadece kalbim sıkışıyo
gecenin kötü olacağı belliydi akşam eser aradı ev konusunda sen ne düşünüyosun dedi dedim yarısı benim niye ne hakkın var para mı verdin dedi dondum kaldım dedim biz evli değilmiydik ortak değilmiydi hayatımız tmm dedim git babanla babamla çöz yok dedi ben babanla muhatap olmam senle çözecem dedim babamın gelmesini bekle o aman çünkü ben ona sormadan bişi yapmicam sinirlendim ağrısı mideme vurdu 5 dskika sonra bi mesaj geldi aynen yazıyorum ben yalan söylemem rol yapmam senin için değil ama yusuf cemin yokluğuna dayanamıyorum buna rağmen yeniden denemeye ne dersin dedi bende söylediğin onca şeyden ve bu mesjdan sonra sence ne derim dedim o da cevaben haklısın bu iş çoktan bitmişti dedi tabi dünkü bütün poitif enerjimi aldı götürdü gece de kuzunun olayı çıkınca şu an bitmiş durumdayım
Pelin her sabah 6 da kalkıyor. Bazen gece uyumazsa 7 de... Sabah uykusu 10 gibi yatar en az 1 saat uyur. Öğlen uykusuna da 3:30 gibi yatar 1 saat de o zaman uyur. Artık uykuyu teke düşürmenin yollarını arıyorum ben de...
Gece beslenmeleri konusunda hiçbirşey söyleyemeyeceğim. Çünkü Pelin doğduğundan beri biberonu ağzına almadı, kaşıkla olsa bile mama yemedi, ayrıca şimdi de uykudan önce ya da günün herhangi bir saatinde süt kesinlikle içmiyor.. Gece de gündüz de bizde varsa yoksa meme... Özellikle de arabadaysak bluzumu açıp memeleri gelen geçene göstermeye bayılıyor!!!!
Bu anlattıklarından eksiği yok fazlası var Yasemin... Bursa'dan Kayseri'ye gelirken neler yaşadığımı anlatmadım daha...
Seyhancım merhaba, benim kızım gündüz bir kere uyuyor, 3 saat falan uyur öğlen, akşamda 21:00-22:00 arası yatıyor ve deliksiz uyuyor-du, şu sıralar diş çıkardığından mıdır, sıcaklardan mıdır bilmem yine uyuyor ama uyku içinde ağlayarak mızırdanarak..
Mama yerine süt içirsen nasıl olur acaba, uyumadan önce çokça içir, tok tutsun, belki gece istemez böylelikle.. Mamaların %80 i su dan ibaret, o yüzden acıkıyordur..
Dün akşam deprem olmuş. İstanbul'da hissedildi mi? AYLİN sen hissetmişsindir sanırım. Geçmiş olsun..
Amy'nin cenazesi de bugün kalkıyormuş.Bi anne baba için ne kadar zor.Allah bizim yavrularımızı böyle kötü alışkanlıklardan korusun..
,He benimki de aynen böyle. Hem de 18 aydır!!!! Bi hal çaresini bulursan bana da söyle!!!! Doktor moktor çözüm diil onu söyliim...