-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #113.801
Rahatladım valla, yalnız olmadığıma sevindim desem :))
Çevremdekiler 3 yaşına kadar böyle sürecek dedikçe içim daralıyor, az evvel annem aradı, yatakla dolabın arasında bir boşluk var, küçük kene yatağın üzerine çıkıp oradan da dolaba tırmanmaya çalışırken o boşluğa düşmüş ve yüzü morarmış, uzun süre ağladı diyor annem, sonra ağlaya ağlaya uyumuş, kadın hergün isyanlarda artık..
Dün neler yaptığını hiç anlatmayım, kaşla göz arasında dökmediği kırmadığı şey kalmadı, bir iple bağlayasım bir yerlere sabitleyesim geliyor, sokağa çıkmak işkence resmen, alıp başını gidiyor, bırak kendim yürüyecem elimi tutma diye diretmeleri deli ediyor beni, kendini yerlere atıp sürümesi de cabası, aynen sokakta-markette-bankada heryerde rezil oluyorum bende..
arkadaşlarım şikayet etmeyin yaramazlar diye Allah korusun onları keşfetme dönemindeler biraz fazla kaşifler :)) dün benimki 38.9 derece ateşle hiç kalkmadan yatınca nasıl agladım kalk yaramazlık yap razıyım dedim yani(( gece 2 de zor düşürdüm ateşini calplün ateş düşürmede hiçççç faydası yok dolvn kullandım 1 saat içinde düştü aklınızda olsun .
calpol artık bizimkilerde işe yaramaz ki zaten ayşegül,o daha küçük bebekler için.dolven,ıbufen etkili bizim bebeklerde artık.
tekrar geçmiş olsun.
şekerler şimdiden belirteyim,yarından itibaren temizlik,boya-badana işlerine girişiyoruz.2-3 gün giremeyebilirim.
YASEMİN CİK haftaya sınav yapacakmış dünkü buzluğa sebze atma konusunda,ben muafım şekerim haberin ola.çünkü yarın pazar var ve ben hepsini hallediyorum yarın.
kudurukluk konusuna gelince yapacak bişey yok,günde kaç kez düşüyor kalkıyor,biraz önce bal kasesiyle kendini sıvadı.kıpırcan çocuk ne yapayım kibirde bu ara kızdığımda ellerini iki yana açıp "ama" diyor,öyle ağlıyor .
Offff Allahım yaa, sabır diliyorum hepimize ve bebelerimize bakan bakıcı-anne-babaanne-ablalara..
Benim size bir sorum var, sizin bebelerde ellerine her geçeni saçına-kafasına sürüyor mu, benim kızım 2 haftadır yemekten tutunda yerde bulduğu çer-çöp, pis su, kum-taş, ne bulursa saçına sürüyor, kafasının pisliğine baş gelemiyoruz, günde kaç defa yıkandığını sayamıyorum artık, yemek yerken birden elini yemeğe sokup sonrada doğru kafasına ve dikkat ettim mahsus yapıyor, kafasını yağlı elleriyle bir kaşıyışı var ki sormayın, bitlenecek diye korkuyorum, annem psikolojik olduğunu söylemeye başladı hatta kadın bıktı bunu pedagoga götür diyor, bu sabahta balkondali yer süzgeçinin içindeki pis suyu içerken ve kafasına sürerken yakalamış annem, ayyy delirecem hiç derdim bitmiyor yaa..
Yasemin eymen de aynı pis olan ne varsa ağzında dün parka götürdüm kel kafasına bi dünya kum döktü sıcaktan kumlar yapıştı çıkmıyor eve gelince banyoda ovala ovala ancak çıktı
parkta odun parçasından tut aklına gelebilecek ne varsa ağzına sokuyor ben psikolojik olduğunu düşünmüyorum sürekli pis e falan diyorum
bebekler her dönem bir şeye takıyor malesef şimdiki takıntıları da bu Allah sağlık versin onlara ne diyelim
Allahım çok bunaltıcı bi sıcak var,yanıyorum...
Ben de Pınar la aynı şekilde düşünüyorum, bişeye taktı mı takıyorlar,seninki de kafasına sürmeye takmıştır,psikolojik falan değildir.
Ben de hep Kero nun ağzına sürdüklerini ben alsam mikroptan geberirim diye düşünüyorum.