- 28 Aralık 2009
- 2.980
- 0
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #113.781
Günaydın dün yokluğumdan istifade döktürmüşsünüz
Ben de eksik kalmayayım,rötarlı da olsa yorumlarımı yapayım.
Aynı durum bizde de var,eğer uzanmışsam omuzlarımdan tutup çekiştiriyor ve geeel diyor,kalkıyoruz başka odaya gidiyoruz, niye?bilmiyorum
Evet bi de nağmeli nağmeli konuşuyor Kero, bizim gibi konuştuğunu cümle kurduğunu sanıyor sanırım Evet oğlum öyle mi oğlum diyorum ama kıkır kıkır da gülüyorum, bu aralar aşkım diyebilemeye çalışıyor
Zaten 2. çocuk bence bu sebepten yapılıyor, birinciler büyüyor kendini sevdirmiyor ve sen o kokuyu,o bıcırıklığı özlüyorsun 2. yi yapıyorsun.
Gelelim yemekler konusunaaaa
Kero çok iştahsız bu aralar, hava sıcak olduğundan üstüne düşmüyorum ama bi yandan da üzülüyorum elimde değil, bu aralar yemekten ziyade süte düşkün, biz devam sütünü kestik tamamen inek sütüne geçtik, çorbasını bitirmiyor ama süt konusunda pek hayır demiyor:44:
Şu taşınma olayı bitsin ben de dondurucuyu doldurucam çünkü kışın evde sebze falan kalmayınca çok rahat oluyor.
Fasülyeyi Yasemin in yaptığı gibi yapıyorum, domatesleri rendeleyip buzdolabı poşetlerine dolduruyorum, barbunyayı ayıklayıp b.poşetlerine koyuyorum,bezelyenin bittiğinden haberim yoktu ben de kaçırdım demek ki kırmızı biberi sizden duydum onu da yapayım, bir de yeni bir tarif öğrendim, bol domates ve biberi (acı yapıyorlar ama ben tatlıdan yapıcam) zeytinyağlı yemek gibi pişiriyormuşsun ve b.poşetlerine koyup saklıyormuşsun,hem kahvaltı için hem yemeklerin yanına meze gibi oluyormuş.
Ben de eksik kalmayayım,rötarlı da olsa yorumlarımı yapayım.
kıymeeeeet bende gelmek istiyorum yaaaa
mert artık tv de köpek görünce hav havvv diyo, kedi görüncede pisi pisi diyo ayyy çok mutlu oluyorum yeni bişey öğrenince şuara en gıcık olduğum huyu tam iki seksen koltuğa uzanınca elimizden tutup hadi diye bizi evin içinde alakasız yerlere götürmesi, üstelik bazen hem benim elimden hemde babasının elinden tutup ailece evde gezmeye çıkıyoruz
Aynı durum bizde de var,eğer uzanmışsam omuzlarımdan tutup çekiştiriyor ve geeel diyor,kalkıyoruz başka odaya gidiyoruz, niye?bilmiyorum
Kıymet, tam adamına dedin valla, zaten bu aralar evde oturacam diye aklım gidiyor, Kayseri dediğin bir uçak ve bağ bahçe ortamına deliririm ben, gözüm karardı inan ki :)
Yasemin, ben de çok severim gezmeyi, bi aralar Eko da dediğin gibiydi ama şimdi iyileşti, takılıyor peşime.
Gülşan, aynen, biz de üçümüz elele dolaşıyoruz evde bazen :) Bazen de Ekrem'le ikimizi elele tutuşturup, önümüze düşüp üstümüzden çekerek gezdiriyor sıpa... Epey konuşuyor benim oğlum, ama anlaşılabilen 5-10 kelime var, fakat anlatışı bir görseniz, böyle bir ciddiyet, böyle bir mimik-jest olamaz, meclis tv'den konuşuyor sanki miniş :)))
Evet bi de nağmeli nağmeli konuşuyor Kero, bizim gibi konuştuğunu cümle kurduğunu sanıyor sanırım Evet oğlum öyle mi oğlum diyorum ama kıkır kıkır da gülüyorum, bu aralar aşkım diyebilemeye çalışıyor
Ameliyat edelim seninkini, ilaç tedavisi yeterli olmamış demek ki :)
Bende en çok onan korkuyorum, öpüyorum sarılıyorum kokluyorum, böyle kalbim aydınlanıyor resmen kuzuyu bağrıma basınca, ama yakında adam olur bunlar, sevdirmezler, öptürmezler, napıcaz o zaman bilmiyorum. Bir tane daha yaparım diyecem ama bunu zor yaptık zaten, olur mu bilmem :)
Zaten 2. çocuk bence bu sebepten yapılıyor, birinciler büyüyor kendini sevdirmiyor ve sen o kokuyu,o bıcırıklığı özlüyorsun 2. yi yapıyorsun.
Gelelim yemekler konusunaaaa
Kero çok iştahsız bu aralar, hava sıcak olduğundan üstüne düşmüyorum ama bi yandan da üzülüyorum elimde değil, bu aralar yemekten ziyade süte düşkün, biz devam sütünü kestik tamamen inek sütüne geçtik, çorbasını bitirmiyor ama süt konusunda pek hayır demiyor:44:
Şu taşınma olayı bitsin ben de dondurucuyu doldurucam çünkü kışın evde sebze falan kalmayınca çok rahat oluyor.
Fasülyeyi Yasemin in yaptığı gibi yapıyorum, domatesleri rendeleyip buzdolabı poşetlerine dolduruyorum, barbunyayı ayıklayıp b.poşetlerine koyuyorum,bezelyenin bittiğinden haberim yoktu ben de kaçırdım demek ki kırmızı biberi sizden duydum onu da yapayım, bir de yeni bir tarif öğrendim, bol domates ve biberi (acı yapıyorlar ama ben tatlıdan yapıcam) zeytinyağlı yemek gibi pişiriyormuşsun ve b.poşetlerine koyup saklıyormuşsun,hem kahvaltı için hem yemeklerin yanına meze gibi oluyormuş.