- 7 Ekim 2009
- 2.201
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #113.601
Henüz nereye gittiğimizi, neden gittiğimizi kavrayamadıkları için ağlıyorlar, iklim sokağa çıkan herkesin arkasından ağlar oldu, bilse sabah sabah gezmeye yada parka gitmediği, acır bile bana :))
Sabah sabah ne yaramazlıklar yapmış Özgür öyle, kuzum benim, ama diyorum ya elleri de ağır bu bebelerin kafaları da, vurdukları zaman acıtıyorlar hakkaten, geçmiş olsun sana, İklim de genelde elmacık kemiğime kafa atar benim..
valla oğlum arakmdan ağlamıyo çünkü ben çıkarken ağlamasın diye yenges onu birlikte çıkarıp sitenin parkına götürüyo bana el bile sallıyo o deree yani
günaydınlarrr
dün uyku konusunda en önemli sırrımı söölemeyi unuttum ışığı kapatıyorum bişey göremeyince sütü içerken dlıyo ışık açık olursa dikkatini çekecek bişi buluyo mutlaka
bankalara başvurmaya karar verdim ama nerden nasıl başlıyacağımı hiç bilmiyorum fikri olan var mı ???
birde geçen gün ağzıma mıçan kendisi değilmiş gibi görümcek bana karşı bir iyi bir iyi dengesiz allam yarabbim
Hahahaha, ay çok güldürdün beni Tanya, ergenliğe girdiklerinde bizi yanlarında hiç istemezler değil mi hakkaten, ''üfff bir gitse de işimize baksak'' diye söylenirler yada ''sen çıkmıyor musun anne'' diye kibarca kovarlar bizi :))
Gir bankaların sitelerinin ik bölümlerine.
"Bu akşam kız arkadaşım gelecek,eve gelmeseniz olmaz mı?" diyecekleri gün bile olacak pipililerin
öyle yaptm da beni ilgilendiren işin torpil ksmı hangi kısımda başvurulmalı nasıl kim olmalı mesela bankanın üst düzey bi personeli mi hatırısayılır müşterisi mi
mrb kızlar
melikecik ateşlendi dün akşam üstünden beri neden oldu anlamadım ben terine terleyip soğumamasına çok dikkat ederim ya değiştirrim ya bez koyarım arkasına. annemlerdeyim ya onların sitede park war orda oynuo bütün gün. bende iki sefer fln elini yıkamadım gelince ondan mı mikrop aldı bilemiyorum bide dişleri gelio herşey ağzında sanırım mikrobik oldu. cunku üşütecek biş yer olmadı.
38 lerde syredio dün akşam yatarken bide sbaah 5 te fitil werdim şimdi ölçtüm 38 civarında inş düşer iyileşir. onun harici bişeyi yok mızmız tabi sürekli ciyak ciyak. her gezmeye gelişimde böyle yapıp burnumdan getirio..
başka yapabileceğim bişey yok gibi body le dolaşıo elini yüzünü yıkıyorum sık sık..
mrb kızlar
melikecik ateşlendi dün akşam üstünden beri neden oldu anlamadım ben terine terleyip soğumamasına çok dikkat ederim ya değiştirrim ya bez koyarım arkasına. annemlerdeyim ya onların sitede park war orda oynuo bütün gün. bende iki sefer fln elini yıkamadım gelince ondan mı mikrop aldı bilemiyorum bide dişleri gelio herşey ağzında sanırım mikrobik oldu. cunku üşütecek biş yer olmadı.
38 lerde syredio dün akşam yatarken bide sbaah 5 te fitil werdim şimdi ölçtüm 38 civarında inş düşer iyileşir. onun harici bişeyi yok mızmız tabi sürekli ciyak ciyak. her gezmeye gelişimde böyle yapıp burnumdan getirio..
başka yapabileceğim bişey yok gibi body le dolaşıo elini yüzünü yıkıyorum sık sık..
mrb kızlar
Melikeciğe çok geçmiş olsun, bence de mikrobik birşey olabilir ama bu tip vakalar çok uzun sürmüyor, 1-2 günde atlatır inşallah.
Ateşi için en güzeli ılık duş, hele de bu havada...
Bu el yıkama konusu çok fena, geçen gece dışardan dönerken arabasında uyuyakaldı Doruk, e uyuyan çocuğun ellerini yıkayamadım tabi, ıslak mendille iyice sildim ama çok huzursuz oldum, eli hep ağzında dediğiniz gibi. Şimdilik bir vukuat yok ama, bilmem artık.
Canım onu bende yapamadım Duru korkuluktan tırmanıp parkeye düştü kafası yere çarptı bişi olmadı çok şükür ama çok korktu ondan şimdi oadsında kendi yatağında yatıyo ama odasına bırakıp çıkmıyorum bende yanında bekliyorum...ve gerekirse uyuyana kadar onunla konuşup ninni söleyip sakinleştiriyorum..Keremi bilmiyorum ama Duru komutlara uyan bir çocuk..Yani ne dersem yapmaya çalışıyo...Hadi ayakta durma otur diyorum oturuyo..koy kafanı yastığa diyorum koyuyo yinr kaldırıyo koy diyorum koyuyo tekrar :) sonra ayağı kalkıyo ben pes etmiyorum otur diyorum tırmanmaya çalışıyo tırmanmak yok diyorum oda bana başını ve parmağını sallıyo sonra çekiyo ayağını korkuluklardan oturuyo yat diyorum poposunu havaya dikip yatıyo..artık pes ediyo ama beni sık sık sınıyo acaba bu sefer kandırıpta yatmasam olmaz mı der gibi :)))Günaydın
akşam Kerem in çok uykusu vardı, fırsat bu fırsat yatağında uyutmayı deneyeyim dedim,ama sonuç yine sıfır,çok ağladı,ayağıma koydum 2-3 dk. da uyuduben öyle ilk gün 45 dk ağlasın ertesi gün 30 dk ağları yapabilecek kapasitede bi anne değilim,içim parçalanıyor pöffff
Burcu,doruk yatağa iniyor çıkıyor sonra uyuyor diyosun ya Kerem yataktan iniyor ve yatak odasının kapısını açıp salona gidiyor koşa koşa,tabi ki geri de dönmüyor
Yasemin diştir ya da sıcaklardandır
maşallah duruya..söz dinliyor akıllı bıdık:))Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Duru uyurken bende giriyim bi bakıyım dedim napıyosunuz diye...
el yıkama konusunu sölemişsiniz Duru her banyoya girdiğinde ellerini yıkamak istiyo birde yıkayıp havluya sildiriyo...
Daha 1 yaşında yokken hep benim diş fırçama saldırır benim gibi diş fırçalamak isterdi bende ona diş fırçası aldım şimdi her seferinde birlikte diş fırçalıyoruz onun diş fırçasını sadece ıslatıyorum..şimdilik macun yok ama öyle güzel fırçalıyo ki büyük insan gibi...
Duru anne sütünü çok isteksiz içti..biberona çook zor alıştı ama çok şükür inek sütüne hiç yabancılık çekmedi...onu mutlaka uykudan önce içiyo...ama kuzum heralde benim kucağımı istiyo..yerine yatırıp eline veriyorum istemiyo bineronu bana uzatıp kucağıma zıplıyo hemen sonra ben veriyorum :)
Canım onu bende yapamadım Duru korkuluktan tırmanıp parkeye düştü kafası yere çarptı bişi olmadı çok şükür ama çok korktu ondan şimdi oadsında kendi yatağında yatıyo ama odasına bırakıp çıkmıyorum bende yanında bekliyorum...ve gerekirse uyuyana kadar onunla konuşup ninni söleyip sakinleştiriyorum..Keremi bilmiyorum ama Duru komutlara uyan bir çocuk..Yani ne dersem yapmaya çalışıyo...Hadi ayakta durma otur diyorum oturuyo..koy kafanı yastığa diyorum koyuyo yinr kaldırıyo koy diyorum koyuyo tekrar :) sonra ayağı kalkıyo ben pes etmiyorum otur diyorum tırmanmaya çalışıyo tırmanmak yok diyorum oda bana başını ve parmağını sallıyo sonra çekiyo ayağını korkuluklardan oturuyo yat diyorum poposunu havaya dikip yatıyo..artık pes ediyo ama beni sık sık sınıyo acaba bu sefer kandırıpta yatmasam olmaz mı der gibi :)))
Ben şu şekilde yatağına alıştım o benim en büyük avantajım sanırım..(bu arada konuştuğumuz herşeyi anlıyolar sakın anlamadıklarını düşünme)..Ben hep yatmadan önce yada yatağına yatırdığımda dedim ki sen kocaman kız oldun abla oldun artık kendi kendine uyuyabilirsin..annen bunu görünce çok mutlu olur..onun oyuncak peluşu da var eline veriyorum diyorum ki bak fok ta uyudu sende uyu anne burda senin yanında sen uyuyana kadar bekliycek ve seni asla bırakmıycak dedim..bunları defalarca gün içinde bile tekrarladım artık kendin uyuyabilirsin dedm..hep bunları gün içinde bile söylediğimde anlayıp ağlıyordu..bu şekilde alıştı..şimdi hiç konuşmama gerek kalmıyo kendi odasına gidiyo eee diyo beşiğe çıkmak istiyo çıkarıyorum...
mrb kızlar
slm dün aniden çıkmak zorunda kaldım hem serhan uyandı hemde eşim geldi
eşim üstünü değiştirirken serhan bizim yatağa çıktı ve oynamaya başladı oğlum yapma etme derken gitti suratını yatak başlığına vurdu hemde ne vurma dağıldı suratı gitti dedim allahım korudu yine fazla bişey olmadı o vurmaya hafif gözünün altında bi morluk oluştu sadece bunada şükür rabbim beterinden korusun şimdi yine uyuyo bücürüm toplanacak çamaşırlarda beni bekliyo onları toplayıp yerleştireyim vaktim kalıra uğrarım yine sizi seviyorum
slm dün aniden çıkmak zorunda kaldım hem serhan uyandı hemde eşim geldi
eşim üstünü değiştirirken serhan bizim yatağa çıktı ve oynamaya başladı oğlum yapma etme derken gitti suratını yatak başlığına vurdu hemde ne vurma dağıldı suratı gitti dedim allahım korudu yine fazla bişey olmadı o vurmaya hafif gözünün altında bi morluk oluştu sadece bunada şükür rabbim beterinden korusun şimdi yine uyuyo bücürüm toplanacak çamaşırlarda beni bekliyo onları toplayıp yerleştireyim vaktim kalıra uğrarım yine sizi seviyorum