KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

İnşallah tutmuştur dualarım seninle 🙏🏻🎈 bende bugün başlıyorum iğnelere benim de 10 11 tane gördü yumurta Gonalf 150 menopur 150 doz vurucam 🙏🏻
Şuanda 10-11 gördüyse çok iyi rakam 🙏

Benim normalde yaşıma göre 9-10 tane olması gerekirken 3-4 tane gözüküyordu hep 😅 amh düşüklüğü vardı yani. İğnelerle de çoğalmadılar ama büyüdüler.

Teşekkürler canım benim ama ben 7.denemede ikizlerime kavuştum darısı hepinizin başına rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah 🤲 arkadaş bu durumu yaşayan var mı demiş bende yaşadığımı yazdım ama asla pes etmedim rabbim herkesin kucağını sağ salim doldursun inşallah ☺️🥰🤲🤲♥️
Yaaa canimm senin adina o kadarr mutlu oldum kiii cook şükür muradina ermissin rabbim inşallah bana ve tüm isteyen herkese verir😍🥰🌼🌹cok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için allah razi olsun canim benim🌹🌺🌼

Sayımız artmasin 🤲 kimse bu kadar cabalamasin gebe kalmak için Allah bu süreci herkese kolaylıkla atlatmayı nasip etsin 🤲
Yani sayımız artsın derken gebe sayımız artsın Tabikide diğer türlü düşünmedim 😊inşallah dileğim hepimiz pkolular diğer bacımlar iğnesiz acısız sancısız kavuşalım bebişlerimize 😍🤲🏻🤲🏻

Kızlar bide bişey diyecek benim ayaklarımın altı çok yanıyor geceleri transfer öncesi böyle bişey yoktu bu normalmi sizdede varmı ?
Neredeyse buz koyacak devreye geldim🤣🤣🤣

X