- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #113.581
Ya ben de Kero yu sallamadan uyutamıyorum son ses çığlık çığlığa bağırıyor yatağına koyunca,biraz ağlasın bişey olmaz dedim çocuk sinir harbi yaşıyor resmen, bu sefer de sinir hastası etmeyeyim çocuğu diye yine alıp sallıyorum.
Kıymet kesin o dr.un tanıdığı şikayet etti yoksa ceza alınacak bi yazı yazmamışsın,bursa ya taşınacak mısın peki?eşinle nasıl ayrıldınız?aranız nasıl?
ayfer hoşgeldin
Bence de cezalık bi durumu yok mesajımın ama editörlerimiz öyle uygun görmüşler..
2012Haziran'a kadar Kayseri'deyim. Sonrasını da tekrar konuşucaz eşimle. Tabi o zamana kadar yine ben dellenip boşanmaya kalkışmazsam..Eşimin dönüp dönmeyeceği o zamandan sonra netleşecekmiş çünkü.
Galiba görümcemlerle papaz olduğumuzu duymamış eşim. Halbuki küçük olan gider yetiştirir diyodum ama.. Bu konuyla ilgili hiçbişe söylemedi çünkü ben ordayken. Hiç surat , trip fln yapmadı ki bilse kesin yapardı. Bi de ben şart koşmuştum Bursa'ya yanına gitmeden önce ' Bana orda zart dedin, zurt dedin, anneme şöyle yapmışsın, böyle bakmışsın gibi şeyleri bahane edip de gıdığını sallayıp surat asacaksan hiç Bursa'ya fln gelemem ben' demiştim. Sanırım onun için pek horozlanmadı..
Ayrılırken de normal odun halimizle ayrıldık işte ne bilim...