2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese panpişlerim

nasılsınız?biz iyiyiz çokşükür.dün gideceğim konsere gidemedim maalesef.Alp i bırakacak kimsem yoktu,kv misafir çağırmış yemeğe,birde olsun bırak diyor,3 yaşında bir çocuk var gelenlerde,kv servis zart zurt uğraşacak,benim cücüğüm ortada kendi halinde takılacak.olmaz,içimiz elvermedi,gitmedik.

ESİN beaa çokta tınn de geç,bunlar sahte mutluluk oyunları,buldumcuk oldu şimdi kendisi.göreceğim ben onu herşey bitip,sular durulduğunda,ateş gibi düşeceksin aklına.hiçte üzme kendini,aksine sevin,bak nasıl bir adama adayacakmışsın ömrünü.

kıyamam arkadan ağlayamn kuzulara yaa.kızlar ben çalışmayı düşünüyorum ciddi ciddi ama siz böyle deyince tüm düşüncelerim uçup gitti.açıkcası kışa gireyim bir işe azıcık yatırım yapayım diye düşündüm.zaten benim gibi hasta bir insan nasıl olur,nasıl bırakırım diye kılı kırk yarıyordum,şimdi birde bunları okuyunca caydım galiba.

Son düzenleme:

arkadaşım tok açn halinden anlamaz ben gayet iyi anlıyorum seni bende evhamlı takıntılı bi anne değilim ama birlikte geçirebileceğim bikaç saatin 1 dksını bile ayrı geçirmek istemiyorum doğal olarak

Arkadan ağlamalar normal,ayrıca sizi geziyor zannettikleri için onları almıyorsunuz diye ağlıyorlar,yani sizin için değil park için o gözyaşları bücürlerin.
Benim Chucky sabah benden önce evden çıktığı için hiç de ağlamıyor hatta bana el sallıyor, bu kadar zamanda 2 kere falan ağladı onda da muhtemelen uykusunu alamadığından ağlıyordu.
Yazgı çalışmak gibisi yok,bence çalışmalısın,ilerde o Alp bebesi büyüdüğünde annem beni bırakmamak için çalışmadı demeyecek, o arabayı istiyorum bu bisikleti istiyorum almıyosanız sevmiyorum sizi diyecek

ay iyi ki varsınız vallaha soğudum rahatladım hatta cumartesi akşamı için plan bile yaptım kuzuyu uyutup anneme bırakıp alemlere akiciyim tutmayın beniiii

Ağlamayın beaa, ben zaten sabahtan beri ağlıyorum, kendime gelemedim bir türlü, çok üzüldüm..

Burcu, akşam eve gittiğimde kolumu dahi kaldıracak halim kalmıyor, çok yorgun oluyorum ama yine de saatleri sayıyorum, uyumadan önce daha neler yapabilirm acaba çocuğumla diye, benimde çevremdeki bazı arkadaşlarım abarttığımı söyleyip duruyor, oysa benim çocuğumda beni sadece hafta sonları ve hafta içi de akşamları 2-3 saat görüyor, bunun ortası yok sanırım, hem çalışıp hemde çocukla vakit geçirmek diye birşey yok, ya evde olup kene gibi birbirimize yapışacaz, yada çalışıp kısıtlı zamanda yapışacaz, kimseye bişey anlatmaya çalışma bence, ben hı hı deyip geçiyorum, insanlara bişey anlatırken bile yoruluyorum artık...

Yazgı Panpişi, kışa kadar Alpiş büyümüş ve laftan anlıyor olacak, çalışma hayatına atıl bence, bu Alpiş in geleceği içinde iyi olur, şu an mantık kuramadıkları için arkamızdan ağlıyorlar, birde yıllık izinde sürekli birlikteydik, çocuğum şimdi sabahları onu bırakıp nereye gittiğimi kavrayamıyor, önceden hiç yapmıyordu çünkü, el sallardı hep..

Esintoş, arkadaşlarımın yazdıklarının hepsine katılıyorum, bırak şu adamı düşünmeyi ve şaşırmayı, gün gelecek yapayalnız kalacak o, oysa sen o günlerde Cemy ile mutlu mesut bir hayat sürüyor olacaksın...

YZGICAN ayline sonuna kadar katılıyorum zira benim kuzu da tüpçüye sütçüye giden herkese ağlıyor bizediil o gözyaşları bakan kişi aşağı sokak kapısının önüne indirse anne gidene kadarda takılsalar kesinlikle ağlamıyacakları kanaatindeyim

Esintoş, sana bu yakışır, asıl sen ak alemlere, yüzü gülen, hayatına kaldığı yerden devam eden, ışıldayan sen ol, ona en güzel ceza bu olacak...

Yasemin, haklısın, kimseye dert anlatmaya çalışmamak lazım, ne diye çenemi yorduysam, bilemedim şimdi. Bir de dün akşam oturduğumuz yer denize sıfır, hiç bir koruma yok, çocuk bir adım fazla atsa denizde bulacak kendini, peşinden gidiyorum, bırak diyorlar, hee bırakayım da adalardan çıksın di mi çocuğum !!!

Abooowww, ''sizde fazla rahatsınız anacım'' deseydin o arkadaşlara, o kadar değil yani, tövbe tövbee...

Son düzenleme:
Burcu peki o denize sıfır yerde onlar çocuklarını bırakıyorlar mı? büyük olan hiç denize atlamaya inmeye çalışmıyor mu? bir tek bizimkileri mi deli
geçen akşam biz de sahildeydik,ben ve eşim Kerem peşinde divane olduk, yan masada Kerem kadar biz kız çocuğu vardı, o da hareketliydi ama sadece 2 m2 lik alanda kendi kendine dönüp zıplıyodu

kıyamam iklimime..
diş döneminde yorgun düşüyorlar belki ondan uyumuştur..özgrün de böyle uyku günleri oluyor çok nadir telaşlanma..
bu dönemde ayrılırken ağlamalrı normalmiş.biraz üzülüyoruz ama alışmaları lazım..biz de biraz daha soğukkanlı olsak daha iyi olcak sanırım:) bizden de etkileniyorlar galiba..
ağlama yaa..alışacaklar burcu ne yapalım..bağımlı çocuk haline gelmesinden azcık ağlayıp alışması iyidir..
çok gaddarca geldi birden yazdıklarım ama bir taraftan da kendimi böyle teselli ediyorum:)

çalışmak istiyorsan çalış..güzel bişey çalışmak:)

Yemeğe gidiyorum, karnım doyunca kendime gelirim inşallah.. Öğleden sonrada burdayım, işlerimi hafiflettim epey..

tünaydın canlarım;
Suan diğer odadan ANNE ANNE diyen bağıran kızıma rağmen buraya bakmadan da edemedim sizleri de özledim Hepimiz müzdaribiz şu aralar yapışık ikiz gibi dolaşanlar ve arkamızdan ağlayan çocuklarımız için 2 gündür babamızın arkasından çok kötü şekilde ağlıyor ben işe başlayınca ne yapıcam bilemiyorum herkes çok zorlanacak diyorlar ama sabah erkenden uyku saati olduğundan anlamaz diye ümit ediyorum.....Yatağa babamız gelmeden uyumuyor yoksa bile yanımızda BABA BABA diye öbür odadan çağırıyor....

Melike prensesime geçmiş olsun canım....
Esin gez toz eğlenmene bak hayat artık Cemmy ve senin ...
Yasemin bizde de var taş atmalar attııı diyor
Yazgı canım en başta senin için iş düşünyorsan ekonomik özgürlüğünü ve sosyal güvencen için bence çalış derim yine de sen bilirsin Alp içinde düşünmelisin tabii
Hilalin altını değiştireyim geleyim

Abooowww, ''sizde fazla rahatsınız anacım'' deseydin o arkadaşlara, o kadar değil yani, tövbe tövbee...

Biri daha 5 aylık...
Diğeri Doruk'tan ay küçük, kız. Annesi nereye o oraya, uzaklaşmıyor, hanım hanımcık yürüyor, mama sandalyesinde oturup salatalık kemiriyor. Aynı süre içinde Doruk yerden bulduklarını yedi, parkı 3 defa dolaştı, kaşını patlattı, ayakkabılarını ve çoraplarını çıkardı, başka masalara konsomasyon yaptı, daha da hatırlamıyorum. Aylin, evet, bi tek bizimkiler deli galiba

yok yok hakikaten burçlar etkiliyo insanları dün yemekten sonra çıktı karşı komşuya sataştı her evin içine giriyo bahçelerine girip çiekleri yoluyo eline diken batınca bana dönüp bıdı bıdı buna dokunma acıtıyo diyo ama ağlamıyo tüm komşularla selamlaşıyo benim adımı bilmiyolar ama onunkini niliyolar bide sarışın bi ablamız var ki ona aaaaaa diyerek koşuyoruz allm allam dün 1 dk oturmadım fekat iidir 1 kilo daha vermişim

çalışmak istiyorsan çalış..güzel bişey çalışmak:)

çalışmayı istiyorum,herşeyden önce Alp için,ona güzel şeyler verebilmek için.ayrıca ben Alp e hamile kalmadanda çalışıyordum ve hem sosyal çevremin genişlemesi,hem maddi özgürlük açısından çok iyiydi.ben çalışmayıda seviyorum.sadece benim uygun bir iş bulmam lazım,eski işim şu anki durumuma hiç uygun değil,14 saati buluyordu ve yazın çıkışlarımız 11-12 oluyordu.izin,maaş ve saatler yönünden adam akıllı bir iş bulduğumda deneyeceğim.1 haftada olsa deneyeceğim.

ha bide yazlık site burası herkes balkonda yemek yiyo kimden çatal bıçak sesi dusa gidip masalarına çıkıyo ben almaya çalışıyorum ağlıyo e haliyle insanlarda yesin bırakın diyolar ay rezil olduğuma mı yanayım millet yemek yerken kuzunun başını beklediğime mi yanaım ki bu arada o yemekten kalkmış oluyo tok evin aç kedisi

Evet aynen parkta koca koca kadınlar Kereeem diye bağırıyorlar biz de şaşırıyoruz,gelip seviyolar anne seni almaya gelmiş falan diyolar, hiç tanımadığımız insanlarla selamlaşmak ve konuşmak zorunda kalıyoruz.

alt değiştireyim dedim duş aldırdım çıktım banyo demeye başladı OHH OHH diyor bide benim sırtlarım kopuyor artık hele omuzlarımı hiç hissetmiyorum oraya koş bunu alma uff olursun taş atma diyorum ATTIM diyor başkaların çocuklarının yanına gidiyor Erkekse seviyor kızsa beğenmemişse vuruyor DİTTT diyor beğenmişse elinden tutup DELLL DELL diyip götürüyor oynamaya

bunların hepsi delüüüüüüüüü cok şükür tek benimki sanıyodum :))) dün yemege gittik 1 dk oturmadım lokantada park vardı parka gidiyoruz acık alan kosturuyo kaydıraga cıkıyo demir ve yüksek hadi ben de arkasından iniyoruz tırmanma aletine bıraksam yemin ediyorum cıkacak tepelerine zor aldım deli tavuklar gibi kosturduk. beyimin rahatı yerindeydi oturdu pişirdi yedi içti ben en sonunda arabasına baglayım derken egenn elini sıkıstırdım (( yorgunluktan tabiiii içim yandı ama kızdım eşime bak biraz cocuga die ,sigara içmiyodum sigara içtim tek ama o kadar efkar bastı.sabahda cekmeceden sütyenleri almıs kafasına gecirmiş seksi geceligim vardı onuda omuzlarına atmıs babası lennnn cıkar onları diye kovalıyodu :)))

Annem aradı yine, kadın isyanlarda, 1 dk. durmuyormuş, canım çıktı diyor, kv kızıma bakmak için çok hevesli, ona mı baktırsam acaba :)) Annem in pili bitmek üzere, yazık kıyamıyorum anama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…