- 24 Şubat 2024
- 66
- 17
- 28
Hayırlı olsun öncelikle baya belirgin duruyor
erken gebelik testi mi yapıyorsunuz normal gebelik testi mi acaba, ben hiç cesaret edemiyorum bunlara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun öncelikle baya belirgin duruyor
Erken gebelik testi tutmuşmudur acabaHayırlı olsun öncelikle baya belirgin duruyor
erken gebelik testi mi yapıyorsunuz normal gebelik testi mi acaba, ben hiç cesaret edemiyorum bunlara
Baya belli ikinci çizgi bence var gibi kan ile netleşir sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahErken gebelik testi tutmuşmudur acaba
Hayırlı olsun tutmuş bence ama yarın gidin kan testi verin tam emin olun 1 gün bile 1 yıl gibi geçiyor bu süreçteEki Görüntüle 3505123 Ne diyorsunuz kızlar bu yedinci gün testi
Girerek belirginleşmiş hadi bakalım yarın kan verin isterseniz
Yarın kan testi aynenGirerek belirginleşmiş hadi bakalım yarın kan verin isterseniz
Evet 11 kasımdan bu yana sanki 1 yıl gibi geçmiyorHayırlı olsun tutmuş bence ama yarın gidin kan testi verin tam emin olun 1 gün bile 1 yıl gibi geçiyor bu süreçte
Ayy inşallah Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah isteyenlere tez vakitte muradına erdirsinBaya belli ikinci çizgi bence var gibi kan ile netleşir sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Kızlar buraya nasıl ekliyoruz ben yapamadım
Hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosu
Onu bende yapamadım neden acaba inşallah artar sayımızCanim transfer tarihi ve bekleme yılını yaz ekleyeyim
5.gün embriyosuHayırlı olsun kaçıncı gün embriyosu
Siz bilgileri yazın ben ekliyorumOnu bende yapamadım neden acaba inşallah artar sayımız
Onu bende yapamadım neden acaba inşallah artar sayımız
Yazdıktan sonra yapabildim sanırım, kontrol eder misiniz?Siz bilgileri yazın ben ekliyorum
Opu olan yada Transfer olan kızlar bir şey sormak istiyorum tüp bebeğe başladığınızda sayılan folikül sayınızla opu işleminizde toplanan yumurta sayısınız arttı mı azaldı mı nasıl o
İnşallah tutmuştur dualarım seninle bende bugün başlıyorum iğnelere benim de 10 11 tane gördü yumurta Gonalf 150 menopur 150 doz vurucamBenim azaldı canım.
İlk Opuda: 5-6 tane gözüküyordu 3 tane topladılar. 2'si gelişti, birini taze transfer yaptılar öbürünü de dondurduk.
2. Opu'da: 3-4 tane gözüküyordu, 2 tane toplandı, 1 tanesi gelişim gösterdi ve donduruldu, 2 ay sonra transfer edildi ve umarım tuttu.