KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

IMG_2387.jpeg
Ne diyorsunuz kızlar bu yedinci gün testi 🤭🤲🏻

Opu olan yada Transfer olan kızlar bir şey sormak istiyorum tüp bebeğe başladığınızda sayılan folikül sayınızla opu işleminizde toplanan yumurta sayısınız arttı mı azaldı mı nasıl oldu 🙏🏻

Opu olan yada Transfer olan kızlar bir şey sormak istiyorum tüp bebeğe başladığınızda sayılan folikül sayınızla opu işleminizde toplanan yumurta sayısınız arttı mı azaldı mı nasıl o

Benim azaldı canım.
İlk Opuda: 5-6 tane gözüküyordu 3 tane topladılar. 2'si gelişti, birini taze transfer yaptılar öbürünü de dondurduk.
2. Opu'da: 3-4 tane gözüküyordu, 2 tane toplandı, 1 tanesi gelişim gösterdi ve donduruldu, 2 ay sonra transfer edildi ve umarım tuttu.

Benim azaldı canım.
İlk Opuda: 5-6 tane gözüküyordu 3 tane topladılar. 2'si gelişti, birini taze transfer yaptılar öbürünü de dondurduk.
2. Opu'da: 3-4 tane gözüküyordu, 2 tane toplandı, 1 tanesi gelişim gösterdi ve donduruldu, 2 ay sonra transfer edildi ve umarım tuttu.
İnşallah tutmuştur dualarım seninle 🙏🏻🎈 bende bugün başlıyorum iğnelere benim de 10 11 tane gördü yumurta Gonalf 150 menopur 150 doz vurucam 🙏🏻

X