- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #113.581
Ya ben de Kero yu sallamadan uyutamıyorumson ses çığlık çığlığa bağırıyor yatağına koyunca,biraz ağlasın bişey olmaz dedim çocuk sinir harbi yaşıyor resmen, bu sefer de sinir hastası etmeyeyim çocuğu diye yine alıp sallıyorum.
Kıymet kesin o dr.un tanıdığı şikayet etti yoksa ceza alınacak bi yazı yazmamışsın,bursa ya taşınacak mısın peki?eşinle nasıl ayrıldınız?aranız nasıl?
ayfer hoşgeldin
biraz ayrı kalma kararı aldınız yaani dimi? BUrsada eşin nerde kalıyo canım?Bence de cezalık bi durumu yok mesajımın ama editörlerimiz öyle uygun görmüşler..
2012Haziran'a kadar Kayseri'deyim. Sonrasını da tekrar konuşucaz eşimle. Tabi o zamana kadar yine ben dellenip boşanmaya kalkışmazsam..Eşimin dönüp dönmeyeceği o zamandan sonra netleşecekmiş çünkü.
Galiba görümcemlerle papaz olduğumuzu duymamış eşim. Halbuki küçük olan gider yetiştirir diyodum ama.. Bu konuyla ilgili hiçbişe söylemedi çünkü ben ordayken. Hiç surat , trip fln yapmadı ki bilse kesin yapardı. Bi de ben şart koşmuştum Bursa'ya yanına gitmeden önce ' Bana orda zart dedin, zurt dedin, anneme şöyle yapmışsın, böyle bakmışsın gibi şeyleri bahane edip de gıdığını sallayıp surat asacaksan hiç Bursa'ya fln gelemem ben' demiştim. Sanırım onun için pek horozlanmadı..
Ayrılırken de normal odun halimizle ayrıldık işte ne bilim...
hoşgeldin ayfercim özledik bea ayline neden hakkında hayırlısı dedin ben anlamadım
evet canım konuştum kocamın kalitesini tasdikledi bana sakin bi konuşmaydı yalnız eserin ailesine sanki ben onu terkediyormuşum gibi yansıttığını öğrendim ve öyle olmadığını anlattım ayrıca annesine benim onu terkedemiyeceğimi düşündüğünü ama babam arak çıkınca arkama bakmadan gittiğimi söylemiş 3 sene bu adamla yaşayıp bide çocuk yaptığıma ve hatta bir zamanlar aşık olduğuma inanamıyorum
AYLİN ben uzun zamandır sallamıyorum yatağa uzanıyoruz beraber sütünü veriyrum içerken bide saçımla oynuyo biberon bitmeden dalmış oluyo dalmadıysa emzik verip biraz sırtını pışpışlıyorum gerçi kero emzik almıyodu dimi
hoşgeldin ayfercim özledik bea ayline neden hakkında hayırlısı dedin ben anlamadım
evet canım konuştum kocamın kalitesini tasdikledi bana sakin bi konuşmaydı yalnız eserin ailesine sanki ben onu terkediyormuşum gibi yansıttığını öğrendim ve öyle olmadığını anlattım ayrıca annesine benim onu terkedemiyeceğimi düşündüğünü ama babam arak çıkınca arkama bakmadan gittiğimi söylemiş 3 sene bu adamla yaşayıp bide çocuk yaptığıma ve hatta bir zamanlar aşık olduğuma inanamıyorum
AYLİN ben uzun zamandır sallamıyorum yatağa uzanıyoruz beraber sütünü veriyrum içerken bide saçımla oynuyo biberon bitmeden dalmış oluyo dalmadıysa emzik verip biraz sırtını pışpışlıyorum gerçi kero emzik almıyodu dimi
cnm telden giryorum cek laptopu cafeye gotrdu. bazen okuyorum ama yazmak zor geliyo senin yorumunuda okumustum. biliyodum geri gelecegini ama iste boyle seyler yipratiyo maalesef zaten bozuk olan iliskiyi.. haklisiz en kisa zamnda konusacagim bu konuyu... sanada gec kalmis bi hosgeldin diorum okudum tatil donusu yazdiklarini ;-)Selam..Bir türlü fırsat bulup yazamadım, iş çok değil ama sabah işe geç geldim, halletmem gereken işler vardı, işe gelir gelmez de müdürün gözüne soka soka pembe sayfalara girmek istemedim, açtım ama yazamadım yani..Hasretcim, seni burda görmek ne güzel, ben okumuştum daha önce yazdıklarını hatta cevapta yazdım diye hatırlıyorum, barışacağınızı biliyordum, çünkü Onu senden başkası çekmez, bunu çok iyi biliyor eşin, arada saçmalıyor ama dönüp dolaşıp sana geliyor yine, ve kesinlikle Esin ve Burcu ya katılıyorum, Esin in eşi ile senin eşin çok farklılar, boşanma lafının sık sık tekrarlanmasına izin verme sakın, bunu eşine de anlat, eşin seni seviyor ama en çok ta seni hırpalıyor, face de yazmıştım ''en çok en sevdiklerimizi incitiriz.'' diye, sizde böylesiniz işte..Esintoş, içindeki o kocaman boşluk zamanla dolacak, yerini güzel şeylere bırakacak arkadaşım, hatta geçen haftaya göre bu hafta daha güçlü olduğunu hissediyorum ben senin..Burcu, annene bende bayıldım ama gülmekten, çok sinirlendirmiş seni belli ki ama okurken çok komik geldi inan, kızma bana ne olur :))) Annen farkında olmadan sana çok zarar veriyor hakkaten, daha dikkatli olabilseydi keşke, bakıcı açısından iyi olmamış yaptığı...Tanya, bizim süt içme sorunumuz yok biliyorsun, daha sütün kutusunu görünce tepinmeye ağlamaya başlıyor ''ver'' diye, ama aklıma gelen fikirleri yazayım hemen, pipetle içirmeyi dene, pipetle içmezse eğer biberona yada bardağa v.s. koy sütü sende karşısında iç bir bardakla, İklim benim elimde gördüğü her yiyeceğe saldırır, ben bişey yiyorsam o da aynından yer, ben yemeyi bıraktığım an o da bırakır mesela, bazen bu yöntemi kullanıyorum ben..Başka ne yazacaktım unuttum :)))
aynen cerende oyle uyuyo kucagimda biberon agzinda elleri suratimda genelde butun biberon muzlu sutu iciyo. eger uyumadiysa ayagimda sallamaya geciyorum takwiye olarak nadiren.hoşgeldin ayfercim özledik bea ayline neden hakkında hayırlısı dedin ben anlamadım evet canım konuştum kocamın kalitesini tasdikledi bana sakin bi konuşmaydı yalnız eserin ailesine sanki ben onu terkediyormuşum gibi yansıttığını öğrendim ve öyle olmadığını anlattım ayrıca annesine benim onu terkedemiyeceğimi düşündüğünü ama babam arak çıkınca arkama bakmadan gittiğimi söylemiş 3 sene bu adamla yaşayıp bide çocuk yaptığıma ve hatta bir zamanlar aşık olduğuma inanamıyorumAYLİN ben uzun zamandır sallamıyorum yatağa uzanıyoruz beraber sütünü veriyrum içerken bide saçımla oynuyo biberon bitmeden dalmış oluyo dalmadıysa emzik verip biraz sırtını pışpışlıyorum gerçi kero emzik almıyodu dimi
YASEMİN cem de saçımla oynar uyumaya çalışırken bana dokunmadan uyumaz yat ben sütünü getiriyorum diyince tırmanır yatağa başını yastığa koyar sütü görünce emziği çeker şaşkın kuzular büyüdler ya artık biberononu yastığa dayıyor tutmama izin vermiyor kendi kendini uyutuyor
günaydın,
içim parçalanarak çıktım evden bugün..özgr tam kapıdan çıkarken bir sarıldı boynuma ann ann diyerekk :2: zorla aldı annem kucağına sonra da bastı çığlığı..sokağa çıktığımda hala sesi geliyordu :2: içim hala tuhaf aklıma geldikçe(
erkenden kalktık yine 6 da oğluş mutfakta yemek yapmaya çalışıyordu :)) kahve yaparken nes. paketini gördü..verdim arkaı döndüğümde 10 sn lik bir zaman dilimi..heryere saçılmıştı ..kafası bacakları yerler..kaşık kaşık yemeye kalkınca aldım bacaklarını kirli görğnce balkaondaki musluğa gitti yıkayacakmış..neyse onu da yaptım yıkadı bacaklarını..tekrar yere döktükleriyle oynamak istedi olmaz deyince bana bir kafa geçirdihala kendime gelebilmiş değilim..sağlam kafa atıyor sağolsun ..
düzenimiz bozulana dek(annem ve kv gelene dek) alışmıştı yatak odasına gidiyorduk babasına ii geceler dyip yıldızları sayarak şarkı söyleyerek uyuyorduk bizde..ben evdeysem sadece emerek uyuyorallahtan saatleri düzenli..annemse sallıyor ya da kucağına gezdiriyormuş..eşim asla uyutmayı beceremiyor