2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bence de cezalık bi durumu yok mesajımın ama editörlerimiz öyle uygun görmüşler..

2012Haziran'a kadar Kayseri'deyim. Sonrasını da tekrar konuşucaz eşimle. Tabi o zamana kadar yine ben dellenip boşanmaya kalkışmazsam..Eşimin dönüp dönmeyeceği o zamandan sonra netleşecekmiş çünkü.

Galiba görümcemlerle papaz olduğumuzu duymamış eşim. Halbuki küçük olan gider yetiştirir diyodum ama.. Bu konuyla ilgili hiçbişe söylemedi çünkü ben ordayken. Hiç surat , trip fln yapmadı ki bilse kesin yapardı. Bi de ben şart koşmuştum Bursa'ya yanına gitmeden önce ' Bana orda zart dedin, zurt dedin, anneme şöyle yapmışsın, böyle bakmışsın gibi şeyleri bahane edip de gıdığını sallayıp surat asacaksan hiç Bursa'ya fln gelemem ben' demiştim. Sanırım onun için pek horozlanmadı..

Ayrılırken de normal odun halimizle ayrıldık işte ne bilim...

biraz ayrı kalma kararı aldınız yaani dimi? BUrsada eşin nerde kalıyo canım?

Ben yatağa yanıma aldığım an kaçıp yataktan iniyor, hatta yatak odasının kapısını da açıp sanki dövüyormuşum gibi canhıraş salona kaçıyor,o yüzden kendi yatağına koyuyorum ve ben yatağa yatıp ninni söylüyorum ama benim sesimi bastırıp son ses yine dövüyormuşum gibi ağlıyor yahu.
Bizim de ritüel hep aynı aslında, altını alırım üstünü değiştiririm sütünü içirip babayı öpüp yatak odasına gidiyoruz,hep aynı düzen yani ama yine tek uyumuyor.

ben Esin diyeceğime Aylin demişşim nasılda farketmedim ....Esin canım sözüm sanaydı kafa bir dünya zaten

cnm telden giryorum cek laptopu cafeye gotrdu. bazen okuyorum ama yazmak zor geliyo senin yorumunuda okumustum. biliyodum geri gelecegini ama iste boyle seyler yipratiyo maalesef zaten bozuk olan iliskiyi.. haklisiz en kisa zamnda konusacagim bu konuyu... sanada gec kalmis bi hosgeldin diorum okudum tatil donusu yazdiklarini ;-)

aynen cerende oyle uyuyo kucagimda biberon agzinda elleri suratimda genelde butun biberon muzlu sutu iciyo. eger uyumadiysa ayagimda sallamaya geciyorum takwiye olarak nadiren.

Günaydın,

Yine çok sıcak, gece klima açık yattık, nispeten iyi uyuduk ama bu aralar bir sıkıntısı var sanırım kuzunun, sürekli sağa sola dönüyor, gözleri kapalı ağlıyor, beni bulup sarılmaya çalışıyor, her zamanki gibi derin derin uyumuyor.

Ben çıktıktan sonra uyutma yöntemlerinizden bahsetmişsiniz. Ben de artık sallamadan uyutuyorum Doruk'u, birlikte uzanıyoruz yatağa, kalkıyor, iniyor, yine çıkıyor, oturuyor, anlatıyor derken, 45 dk sonra falan uyuyor, uyku öncesi yatakta benimle tepişmeyi rutin haline getirdi resmen :) Eğer çok yorgunsam, o kadar uzun süre oyun oynayacak halim yoksa, o zaman ayağımda sallıyorum. Bakıcı da ayağında sallıyor, onun yanına uzanmıyormuş sıpa.

Günaydın Canlar..
Güzel bir gün diliyorum hepimize, hafta sonuna az kaldı, bu hafta sonu kv ve kpeder yazlıktan dönüyorlar, planladığım gezmelerin çoğunu yapamadım ama beni kimse durduramaz :)))
İklim dün gece çok huzursuzdu, gece yatakta döndü durdu, mızırdandı sürekli, yeni diş yada dişler geliyor sanırım, elleri sürekli ağzında ve salya akıtıyor, inşallah altından başka bir hastalık çıkmaz.

Günaydın
akşam Kerem in çok uykusu vardı, fırsat bu fırsat yatağında uyutmayı deneyeyim dedim,ama sonuç yine sıfır,çok ağladı,ayağıma koydum 2-3 dk. da uyudu ben öyle ilk gün 45 dk ağlasın ertesi gün 30 dk ağları yapabilecek kapasitede bi anne değilim,içim parçalanıyor pöffff
Burcu,doruk yatağa iniyor çıkıyor sonra uyuyor diyosun ya Kerem yataktan iniyor ve yatak odasının kapısını açıp salona gidiyor koşa koşa,tabi ki geri de dönmüyor
Yasemin diştir ya da sıcaklardandır

Günaydınlar:)
kıymete verilen cezayı çok saçma buldum, benim teklifim hala geçerli kızlar face de alternatif bir grup kurmalıyız bence, bazen çok abartılı buluyorum kk cezalarını. Bahsi geçen dr hanımın bir tanıdığı falan olabilir kk editörleri, ben böyle düşünüyorum, yoksa şikayet edilecek bir hakaret kötü içerik yokki mesajda:26: Bu yazdıklarımdan sonra banada okkalı bir ceza verirler zaten ama çokta umrumda değil yani, zaten artık eskisi gibi sık giremeyeceğim, maalesef dün biraz dalmışım işyerinde resmen gözüm açık uyuyordum ki patron gelmiş ben görmedim telsizde kapalıydı, sonra taaa dibime kadar gelip gülşan hanım çok dalgınsınız dedi Kızmadı ama bu daha kötü, ayrıca bilgisayarlarımızı takip edebilmek için bir program hazırlatmış, binadaki tüm bilgisayarları izleyebiliyor artık,o yüzden o varken giremiycem artık kk ya

BEN MERTİ GECELERİ HİÇ SALLAMADIM ŞİMDİYE KADAR YATAK ODASINA GİDİYORUZ ÖNCE IŞIK AÇIK CEEE OYNUYORUZ SONRA BABASI EVEDYSE O GELİYO YATAKTA ONLA BOĞUŞUYOLAR, SONRA ARAMIZA YATIRIP SIRTINI SIVAZLIYORUM MAYIŞINCA EMZİRİYORUM SONRA DÖNE DÖNE UYUYO, EN AZ 30 DAKİKA SÜRÜYO UYUMAMIZ AMA UYKU DÜZENİMİZ İYİ SAAT 10 DA UYUR MUTLAKA, AMA GÜNDÜZLERİ SALLANARAK UYUYO, SALLANMASINDA Bİ SAKINCA GÖRMÜYORUM BENDE KÜÇÜKKEN SALLANARAK UYUTULMUŞUM
AYFER HOŞGELDİN MERT İYİ hilalde iyidir inşallah.
ben kaçıyorum şimdi birazdan görüşürüz....

Aylincim, bende diş olmasını umuyorum..
Uyutma şekli konusunda ısrarcı olmalısın bence, ilk zamanlar kaçıp gidebilir ama zamanla alışacaktır, yoksa nereye kadar ayağında sallayacaksın, iyice büyüdüğünde, ağırlaştığında çok zor olur senin için.. İklim de ilk başlarda sürekli yataktan kalkıp-kaçma teşebbüsünde bulunuyordu, hergün deneye deneye 45 dk. da uğraşarak uyutuyorsak zamanla süre kısaldı, şimdi kendi diyor ''hadi eee eee'' diye, ''git yatağa yat, geliyorum'' diyorum, gidip yatıp bekliyor, sütünü içerken kulaklarıyla oynar, sonra benim kulağımla oynarkende dalar gider..

Gülşancım, bende bizim büyük patron şirkette yokken giremiyorum tam aksine, uzaktan gözetleniyoruz bizde :))

günaydınlarrr

dün uyku konusunda en önemli sırrımı söölemeyi unuttum ışığı kapatıyorum bişey göremeyince sütü içerken dlıyo ışık açık olursa dikkatini çekecek bişi buluyo mutlaka

bankalara başvurmaya karar verdim ama nerden nasıl başlıyacağımı hiç bilmiyorum fikri olan var mı ???

birde geçen gün ağzıma mıçan kendisi değilmiş gibi görümcek bana karşı bir iyi bir iyi dengesiz allam yarabbim

YASEMİN cem de saçımla oynar uyumaya çalışırken bana dokunmadan uyumaz yat ben sütünü getiriyorum diyince tırmanır yatağa başını yastığa koyar sütü görünce emziği çeker şaşkın kuzular büyüdler ya artık biberononu yastığa dayıyor tutmama izin vermiyor kendi kendini uyutuyor

günaydın,
içim parçalanarak çıktım evden bugün..özgr tam kapıdan çıkarken bir sarıldı boynuma ann ann diyerekk :2: zorla aldı annem kucağına sonra da bastı çığlığı..sokağa çıktığımda hala sesi geliyordu :2: içim hala tuhaf aklıma geldikçe(
erkenden kalktık yine 6 da oğluş mutfakta yemek yapmaya çalışıyordu :)) kahve yaparken nes. paketini gördü..verdim arkaı döndüğümde 10 sn lik bir zaman dilimi..heryere saçılmıştı ..kafası bacakları yerler..kaşık kaşık yemeye kalkınca aldım bacaklarını kirli görğnce balkaondaki musluğa gitti yıkayacakmış..neyse onu da yaptım yıkadı bacaklarını..tekrar yere döktükleriyle oynamak istedi olmaz deyince bana bir kafa geçirdi hala kendime gelebilmiş değilim..sağlam kafa atıyor sağolsun ..
düzenimiz bozulana dek(annem ve kv gelene dek) alışmıştı yatak odasına gidiyorduk babasına ii geceler dyip yıldızları sayarak şarkı söyleyerek uyuyorduk bizde..ben evdeysem sadece emerek uyuyor allahtan saatleri düzenli..annemse sallıyor ya da kucağına gezdiriyormuş..eşim asla uyutmayı beceremiyor

Maşallah Cem'e.. Aynı İklim gibi uyuyormuş O da.. Bizim için emzik büyük kolaylık sanırım, gece uykusuna yatarken mutlaka emzik istiyor İklim de, sütünü içerken çıkarıp, bir elinde emziği tutuyor, diğer eliylede biberonu, süt bitince biberonu bana uzatır emziği de ağzına alır tekrar ve bir eli kendi kulağında bir eli benim kulağımda, oynaya oynaya uyur, çok uykusu gelmişse gözü bişey görmez, kendi kendine yatağa yatıp uyur.. En çokta kendi kendine eee eeee diyerek uyumasına hastayım :))

Yalnız ben artık emzik ve biberonu unutturmak istiyorum, biberon için belki erken olabilir ama emziği unutsun istiyorum, gerçi çok düşkün değil ama dişleri çıkmaya başladı ya, etkiler diye düşünüyorum...

Görümceni hiç kaale alma bence, dengesiz insanlardan dost olmaz, güvenme artık Eser in ailesinden kimseye..

Henüz nereye gittiğimizi, neden gittiğimizi kavrayamadıkları için ağlıyorlar, iklim sokağa çıkan herkesin arkasından ağlar oldu, bilse sabah sabah gezmeye yada parka gitmediği, acır bile bana :))

Sabah sabah ne yaramazlıklar yapmış Özgür öyle, kuzum benim, ama diyorum ya elleri de ağır bu bebelerin kafaları da, vurdukları zaman acıtıyorlar hakkaten, geçmiş olsun sana, İklim de genelde elmacık kemiğime kafa atar benim..

valla oğlum arakmdan ağlamıyo çünkü ben çıkarken ağlamasın diye yenges onu birlikte çıkarıp sitenin parkına götürüyo bana el bile sallıyo o deree yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…