2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayşegül alemsin:) acaba yaptırsan demeden eşin anlar mı...
Kıymt çok şaşrıdım...herkes yazıyor bööle şeyler..senden göründüler heralde...

anlamz bence ama ters etki falan yapar yüzüm gözüm şişerse ondan korkuyorum :)))) ki gelir kimsenin basına gelmez benim basıma gelir ...

slm güzeller nasılsınız herkes iyidir umarım
serhan uyuyor bende işlerimi bitirdim 5dk bakıyım dedim geçmişe bakamıyorum fazla vaktim yok burada çok sık elektrik kesintisi oluyo kısa süreli ama yinede sık oluyo geçen gün geçmişi okudum tam yazıyordum elektrik kesildi serhan fırsat vermediği için sadece o uyurken girebiliyorum nete

biz iyiyiz alışmaya çalışıyoruz zor olacak biraz ama başka çare yok eşim mutsuz işyerinde çok fazla iş var ve kimse ne yaptığını bilmiyor dedi herşey ona bakıyo yine yoruluyo bi düzen oturtana kadar geç gelirim bazen hafta sonu bile çalışabilirim kışa kadar böyle olur dedi buraları da pek sevemedi bende oturduğum evi sevmedim çok eski ve bakımsız bırakmışlar biraz çekidüzen verene kadar çok yorulduk işin kötüsü boyatamadık bile zaman yoktu biz ararken bi tane ev yokken şimdi bi sürü ev var sinir oluyorum gözümde büyüyor çok zor taşınmak öyle olmasa seneye yaza başka eve geçerdim ama 2 yıl için değmez diye düşünüyorum baharda bi boyatır temizleriz tekrar diyorum ama şu var eğer ısınamazsak kesin taşınırız neyse boğdum sizi gelir gelmez

Kurt , kuş, hayvanat bahçesi yaptım valla.. Geçmedi bi türlü sizsiz zaman..

geçmezzzz tabi şekerim.sanırım cocuklar üniye baslayacaklar biz hala buralarda yazışıyor olacagız ... bu kez gelin damat çekiştirmesi yaparız- e ozamana kadar kv ve görümceler ceker ellerini herhalde bizim üstümüzden aminnnnnnnn :)

KIYMET özledik seniiii

NURŞAH çok geçmiş olsun duruya çok şaşırdım yazdıklarını okurken bi an önce uyku düzeni de tamamen oturur bi daha doktorluk hastalğı olmaz inşallah

SEYHAN hoşgeldin özledik senii yeni yere alışamaım demişsin 2 sene göz açıp kapıyana kadar geçer arkadaşlarını çevreni bıraktın üzülüyosun biliyorum ama bak biz burdayız sabit durduk seni bekliyoruz

Seyhancım, hoşgeldin.
Zamanla herşey düzene oturur arkadaşım sıkma canını, eşinle gidemeseydin ve kv-kpeder yanına gitseydin bundan daha mutsuz olurdun heralde, eşinle ve çocuğunla birliktesin ya, boşver fazla takılma, 2 sene çabuk geçer gör bak, Serhan kuzusunu öp benim için, onunla zamanın nasıl geçtiğini bile anlamazsın, bir bakmışsın 2 sene bitmiş..

özlemişim walla burayı ama nerden başlayacağımı bilmiyorum...Havalar çok sıcak ve günde 3 defa duştayız Hilal ile ve çok hoşuna gidiyor şimdi duşunu yaptı ve uyudu vücudu isilik ve dermotoit mantar olmuş krem sürüyoruz kabartılarımız var maalesef bu sıcakta da olması doğal dedi doktor krem sürmeye bayılıyor OHHH diyip kendisine de sürüyor....
Nurşah sende hoşgeldin uzun zamandır yoktun....
Seyhan ile konuşmuştuk o söyledi bana Pınar'ın durumunu umarım kötü bişeyi yoktur....
Yasemin canım İklim kuzumu eve gidince öp çok şeker...
Burcu sabah öylesine baktım sanırım bakıcı ve annen ile yine olaylar olmuş...
Gülşahcım canım MERT paşam iyidir umarım
Aylin hakkınızda hayırlısı olsun canım
Daha yazacaktım ama kim var kim yok bir gezineyim....
Tatilimiz iyi geçti su perisi Hilal denizden çıkmak bilmedi babası ile 2 hafta güzel vakit geçirdiler...Kumlarla haşır neşir herkese abi abla diye bağırıp durdu denizde ....
İş yerinde de yasaklanmış KK giremiyeceğim sanırım bende tlfdan girerim artık

Yeni bir ortama yeni bir şehre alışmak ne zor bilirim Seyhancım. Biliyosun bizim de gündemimizde şu günlerde.
Eşinle birbirinize destek olduğunuz sürece sorunların hiç biri aşılamayacak kadar büyük kalmayacaktır bence. En azından birliktesiniz, birlikte olduğunuz sürece de her sorunun üstesinden gelirsiniz.
Eğer evi boyatamadık diye dert ediyosanız şimdi havalar da sıcakken boyatabilirsiniz belki..

Heeee:)) Gözümde bi canlandırdım o zamanki halimizi.. Elimizde baston, gözlerimizde yakın gözlüklerimiz..ama kucaklarımızda laptop..Dedikoduya taM Gaz devam ediyoruz:)))O zamana da Pelin'in erkek arkadaşlarından dert yanarım heralde:))

canımcınız zaten burada kimsem yok komşum falan olacak bi durumda da değilim apartmandaki tek kadın 75 yaşında eşimin işyerindeki arkadaşlarının eşleride bazısı çalışıyo kalanıda ya yeni doğum yapmış yada yapacak herzaman olduğu gibi siz varsınız ya bana yeter hepinizi çok seviyorummmm

nurşahcım geçmiş oldun duru ya ama gelişmeler sevindirici ben de denedim serhanı aynı şekilde uyutmayı ama başarılı olamadım henüz ara sıra denemelerim devam ediyo o mucize günü sabırsızlıkla bekliyorum

yine bir sürü iş çıktı, bakamadım size.
şimdi de çıkmam lazım, öpüyorum, iyi akşamlar...

Evet KK ya girmenin türlü yolları var,ayrıca da demokraside çareler tükenmez di mi:))))
Hilal'in OHHH deyişi geldi gözümün önüne yaaa:)))))

KVciğimin günahını almışsınız:))))[/QUOTE]
Kıymetçiğim dur dışarı çıkmadan paylaşayım hemen ayrıntılı bi program aslında...ve Tracy nin bendede kitabı var okudum ama olabileceğine inanmadım..bu yüzden uygulayamadım..Bu psikoloğu bana kendisi ve eşi çocuk doktoru olan bi tanıdık tavsiye etti...o tanıdık kişinin kızı öyleymiş ve kadının durumu daha vahim doktorum ama elimden bişi gelmedi diyor..bize anlattığında çok ütopik geldi ama şimdi bende değişimi görünce inandım yani kadın bize şöle dedi...ilk gün ilk önce uyku ritüelini yaptık (bizimki şöyle ilk önce bez değiştirme ve pijama giyme, sonra vitamin şurubu, sonra masal, 1 biberon süt ve yataaaakk :))yanında durdum beşiğinin yanına sandalye çektim ve otursum onunla konuştum anne burada sen uyuyana kadar gitmiycek dedim...korkuluklara tırmanmak yok dedi...o kalktıkça ben yatırdım ama bayağı savaştı benle sonunda yoruldu ve 45 dk sonra uyudu...bende odasına yer yatağı yaptım...sabah 5 te kalktı hiç zorlamadım yatırmak için (doktor öle dedi hava aydınlanınca kalkarsa hiç zorlama yatırmaya dedi)2. gün de aynı şekilde ritüelini yaptık sırasıyla...ben yine oturdum sandalyeye onunla konuştum sakinleştirmek için ninni söyledim...2.günde 45 dk uyudu...yanına yatak yaptım orada yattım gece 1 kez kalktı ve sonra kendisi yine uykuya dalıp 7,5 ta kalktı..3.günden bu yana Duruyu 25-30 dakkada uyutabiliyorum doktor 15 dakkada uyutabildiğin günleri 9 gün üstüste say dedi konuşalım sonra dedi daha 15 e düşemedik maalesef..2 gecedir de 2-3 kez uyanır oldu ama Allahtan kalkmıyo inleyip söylenip o yana bu yana dönüp uyumaya çalışıyo...doktor yer yatağı demedi ama ben hemen ağlayınca beni yanında görsün hemen müdahale edeyimde yataktan atlamasın diye yanında yatıyorum şimdilik...
Baştan bize ağlatma yöntemini söyledi...(duymuşundur 1 dakka ağlat 20 sn yanına gir filan)biz bunu denedik ama başarılı olamadık çünkü Duru hem kendi kendine uyumayı bilmiyor hemde yataktan tırmanabiliyordu (bunu o akşam öğrendim)Duru koca beşiğin yatağının korkuluklarından tırmanıp aşağı düştü...bunu uygulayamadan bıraktık...doktor üstteki programı önerdi...şimdilik bunu bitirince ne önerecek bilmiyorum daha...tabi düşünce birkaç gün yatağını hiç istemedi oadsına bile bensiz girmiyordu canım yavrum ama şimdi benim yanında olduğumu anladı...İnanılır gibi değil KIsmet ama Duru akşamları uykusu gelince odasına gidip ee diyip yatır beni diyo beşiğinin yanına gelip :)

Ben de sizi özledim Esincim...
Noldu sizin boşanma meselesi?Geçenlerde bi okudum kv ile konuşmak istediğini yazmışsın. Konuştun mu?

Ya ben de Kero yu sallamadan uyutamıyorum son ses çığlık çığlığa bağırıyor yatağına koyunca,biraz ağlasın bişey olmaz dedim çocuk sinir harbi yaşıyor resmen, bu sefer de sinir hastası etmeyeyim çocuğu diye yine alıp sallıyorum.
Kıymet kesin o dr.un tanıdığı şikayet etti yoksa ceza alınacak bi yazı yazmamışsın,bursa ya taşınacak mısın peki?eşinle nasıl ayrıldınız?aranız nasıl?
ayfer hoşgeldin

hoşbulduk canım...

kızlar bu arada Hilal aşırı Memeci oldu ha bire meme otururken meme oyun oynarken uyurken yolda bile otobüste gelirken nasıl vazgeçircem bilmiyorum....Süt deseniz damla damla elimle sıktığımda baya bir geliyor....

hoşgeldin ayfercim özledik bea ayline neden hakkında hayırlısı dedin ben anlamadım
Ben de sizi özledim Esincim...
Noldu sizin boşanma meselesi?Geçenlerde bi okudum kv ile konuşmak istediğini yazmışsın. Konuştun mu?

evet canım konuştum kocamın kalitesini tasdikledi bana sakin bi konuşmaydı yalnız eserin ailesine sanki ben onu terkediyormuşum gibi yansıttığını öğrendim ve öyle olmadığını anlattım ayrıca annesine benim onu terkedemiyeceğimi düşündüğünü ama babam arak çıkınca arkama bakmadan gittiğimi söylemiş 3 sene bu adamla yaşayıp bide çocuk yaptığıma ve hatta bir zamanlar aşık olduğuma inanamıyorum

AYLİN ben uzun zamandır sallamıyorum yatağa uzanıyoruz beraber sütünü veriyrum içerken bide saçımla oynuyo biberon bitmeden dalmış oluyo dalmadıysa emzik verip biraz sırtını pışpışlıyorum gerçi kero emzik almıyodu dimi

inşallah canım şimdi bile kendimi çok daha iyi hissediyorum :) o yüzden sanırım Duru'da iyi..Kısır döngüye girdik resmen....

saol canımcım...bizim burada bi fotocu var yakınlarda oraya giderim uygundu da fiyatı...hemen hemen hergün fotoğrafı var Duru'nun onları kronolojik sıraya göre dizip tarih yazıcam :)

inşallah canım bende babasınında buna çook ihtiyacı var :)

Hoşbulduk canım sende hoşgeldinn..evet yoktum durumu anlattım işte yukarıda :)

Seyhan yaa sen gittin mi inan çok üzüldüm..çünkü görüşmek kısmet olmadı buarada bir türlü yaaa buluşup çocukları parka götürcektik dahaaa 2 sene sonraya mı kaldııı :)
canım serhanda başarılı olmak istiyorsan hem sabır hemde istikrar önemli..geçen 2 akşam önce kalktı yatmak istemedi 1 saat uğraştım almadı sonra kendi kendine uyudu alsaydım eğer şimdi Duru kesin onu belleyip yine isteyecek...taviz vermemek lazım

Duruda öyleydi sallayıp yatırırdım uyanır uyuyamazdı ve tekrar başa bu sefer yine sallardım ter içinde kalırdı dizlerimde yatırırdım yine uyanırdı...çocuklara kendi kendine uyumayı öğrettiklerinde daha derin ve sağlıklı uyurlarmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…