2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm dün aniden çıkmak zorunda kaldım hem serhan uyandı hemde eşim geldi
eşim üstünü değiştirirken serhan bizim yatağa çıktı ve oynamaya başladı oğlum yapma etme derken gitti suratını yatak başlığına vurdu hemde ne vurma dağıldı suratı gitti dedim allahım korudu yine fazla bişey olmadı o vurmaya hafif gözünün altında bi morluk oluştu sadece bunada şükür rabbim beterinden korusun şimdi yine uyuyo bücürüm toplanacak çamaşırlarda beni bekliyo onları toplayıp yerleştireyim vaktim kalıra uğrarım yine sizi seviyorum
:KK54:
ayyy tosunum yaaa...kıyamam..uf olmuş öp annesi benim için :)

maşallah duruya..söz dinliyor akıllı bıdık:))
bir de ben deneyeyim emmeden uyuyacak mı bakalım...
katılıyorum sana herşeyi anlıyor sıpalar:))
dün eşimle aramızda konuştuk denizemi gitsek falan diye..sıpacım kovasını küreğini aldı geldi bizi çağırıyor hadi diye:))e tabi dayanamadık gitiik:))

geçmiş olsun.dişleri skıkıntı veriyordur bence de ..hemen iyileşir melike umarım.
canım en az istikrarlı 3 akşam denemen lazım..ve sabredip ne kadar ağlasanda almaman lazım kural böyle..yoksa kararlı olduğunu görürse ancak direnmekten vazgeçer

Son düzenleme:
Offf yaaa, geçmiş olsun kuzuma, ne isterler o yatak başlığından bilmem ki, aynı benim kızı tarif etmişsin valla, akşama kadar yatağın üstünde zıplayan bir tip düşün, kafa üstü yere çakılacak bir gün diye ödüm kopuyor..

Burcum, kolay gelsin, işleri toparla bakalım, daha sonra buraya da bekleriz :))

geçmiş olsun.sevindim bir şey olmamasına..
tehlikeli işler yapmayı pek sever oldular..daha büyük kazalardan korusun hepsini..

akşam olduuuuu:))
md ün çıkmaya pek niyeti yok gibi ama ben toparlanayım...hoşçakalın:KK3:

sağolun teyzeleri allah koruyo gerçekten
günlerdir yağmur yağıyo burda hemde ne yağmak şimşekler çakıyo gök gürültüsü birden bi bastırıyo gümbür gümbür bugün öğlen yine yağdı ama şimdi güzel bi çıkıp hava alalım diyoruz eşim gelince
buranın pazarı hayal kırıklığına uğrattı beni hiçbişey yok hep aynı şeyler ve pahalı ist ile aynı fiyat neredeyse ve sebze meyveden çok giysi var şaşırdım
:KK53: ve heryer cağ kebabı kokuyo okadar çok lokanta varki sanki kimse evinde yemek yapmıyo adım başı lokanta börekci fırın pastane baklavacı herkes yemeğe vermiş kendini sanırsam ve suyu çok kötü asla içilmez yemek yapılmaz çok fena herkes hayratlardan dolduruyo onlar daha temiz en azından kireçli yada klorlu değil bizde öyle kullanıyoruz sadece serhan için 5lt lik su alıyoruz onun içme suyu yemekleri ve maması için hep şikayet hep şikayet gibi oldu aslında kötülemek için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın sadece alışamadım henüz ondan

sağolun teyzeleri allah koruyo gerçekten
günlerdir yağmur yağıyo burda hemde ne yağmak şimşekler çakıyo gök gürültüsü birden bi bastırıyo gümbür gümbür bugün öğlen yine yağdı ama şimdi güzel bi çıkıp hava alalım diyoruz eşim gelince
buranın pazarı hayal kırıklığına uğrattı beni hiçbişey yok hep aynı şeyler ve pahalı ist ile aynı fiyat neredeyse ve sebze meyveden çok giysi var şaşırdım
:KK53: ve heryer cağ kebabı kokuyo okadar çok lokanta varki sanki kimse evinde yemek yapmıyo adım başı lokanta börekci fırın pastane baklavacı herkes yemeğe vermiş kendini sanırsam ve suyu çok kötü asla içilmez yemek yapılmaz çok fena herkes hayratlardan dolduruyo onlar daha temiz en azından kireçli yada klorlu değil bizde öyle kullanıyoruz sadece serhan için 5lt lik su alıyoruz onun içme suyu yemekleri ve maması için hep şikayet hep şikayet gibi oldu aslında kötülemek için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın sadece alışamadım henüz ondan
anladım canım halbuki oralarda pazarlarda herşey köyden gelir köylüler filan olur dimi şaşırtıcı gerçekten
alışırsın inşallah..yada bakmışın
tamm alışmışken geri dönersiniz

anladım canım halbuki oralarda pazarlarda herşey köyden gelir köylüler filan olur dimi şaşırtıcı gerçekten
alışırsın inşallah..yada bakmışın
tamm alışmışken geri dönersiniz

evet bende gelirken öyle ummuştum ama maalesef
elbet alışıcaz başka çare yok tabii önümzdeki yıllarda sağ olursak inşallah asıl ben bidaha istanbulda olamıycamı düşündükce üzülüyorum eşim emekli olunca izmirde bi sahil kasabasına yerleşmeyi planlıyoruz oralarda güzel ama istanbul benim için hep başka
:KK25:

evet bende gelirken öyle ummuştum ama maalesef
elbet alışıcaz başka çare yok tabii önümzdeki yıllarda sağ olursak inşallah asıl ben bidaha istanbulda olamıycamı düşündükce üzülüyorum eşim emekli olunca izmirde bi sahil kasabasına yerleşmeyi planlıyoruz oralarda güzel ama istanbul benim için hep başka
:KK25:
gün doğmadan neler doğar belki de o fikrinizden de cayar istanbul

teşekkür ederim kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için. ben ateşölçerimizi getirmemiştim getirmeyim ki lazım olmasın inş. die. ama maalesef lazım oldu. annemlerin komşusuna gittim ölçtürdüm iki kere onunki 1 sn de ölçenler öyle olunca isteyemedim. epeydir bende istiyordum onlardan almak. gittim aldım 80 tele werdim ama ne rahatlıkmış dı dıt dio ölçüo hemen boşuna aglatmşım kuzumu hep.
neyse magazada bi ölçtüm 38.8 hemen baba hastaneye dedim hastaneye gittik doktorun kapıda bidaa ölçtüm 39.4 . hemen palaspandıras içeri daldım doktor nie bu zamana kadar getirmediniz dedi en son sabah 5 bucukta fitil werdim dedim afferim dedi. neyse boğaz kültürü we çiş istedi. kültürü werdik çişi melike lazımlığa yapıo epeydir hadi annemdiorum yapıo ewde çoğu zaman bez bağlamıyorum artık. bardagada hadi dedim ama annesi bardagı denk getiremeyince olmadı tabi. boğaz temiş çıktı. hemen doktor fitil koydu kolum kadardı:) benim ewde ki ince:) neyse ateşi düştü anında. ped.ifen . bide antibiyoik yazdı yolladı ben antibiyotiğe başlamak istemedim bana hafif gibi gelio yani ateşi yoksek ama enfeksiyonu hafif gibi geldi boğazda temiş cıkınca.. acaba kanda mı war die korktum antibiyotiği werdim artık. inş tekrar yükselmez.. böyle işte kızlar.. bence antibiyotiklik değil kuzum boşuna yiyo ilacı ama olsun..

Günaydın, güzel cumalar,

Merve, ateşi epey yükselmiş Melike'nin, tekrar geçmiş olsun. Sinir oluyorum bu antibiyotik konusuna ben de, ama korkudan doktor verdiyse veriyorum. Gerçi şimdiye kadar sadece 1 defa kullandık çok şükür. Sen de ihmal etme, ateş yüksek çünkü, acil şifalar dilerim kuzuya.

Dün akşam Amerika'dan gelen bir arkadaşımızla buluştuk, doruk'tan 1 ay küçük kızı var. Doruk kızın yüzüne bile bakmadı, yokmuş gibi davrandı, hatta benim ilgilenmemi de istemedi, kıskandı biraz, çok şaşırdım. Sonra 5 aylık bebeği olan bir arkadaşımız daha geldi, ben ufaklıkları sevdikçe Doruk huzursuzlandı. Babasıyla oynarken takılıp kaşını banka çarptı, fena halde şişti. Bütün gece mızmızlandı, o uyumlu çocuğum gitti, yerine suratsızın biri geldi bir anda. Onlardan ayrıldık, arabaya bindik, düzeldi sıpa, hiç bişey anlamadım valla...

Aylin'e özel: Ağzına taş, yosun, çekirdek kabuğu attı, hepsini çıkardım, ortalıkta böcük yoktu, olsa onu da atacaktı sanırım. Kerem'e çok mu güldüm nedir :KK1:

Son düzenleme:
Melikeciğe çok geçmiş olsun, ateş olursa ben de korkarım dr.un dediklerini harfiyen uygularım,sen de ver ilacını Merve.
Burcu,kesin kıskanmıştır,ben eşime sarılıyorum Kero dönüp bize bakıp gülüp oyununa devam ediyor,zerre kıskanmıyor,hatta öyle bi sırıtıp önüne dönüyor ki,"manyak lan bunlar,bayram değil seyran değil bunlar şimdi niye sarıldı,akılları sıra beni kıskandıracaklarını sanıyorlar,yer mi anadolu çocuğu bu numaraları" der gibi :KK37: ama bakıcısı oğluna sarıldığında hemen gidip aralarına oturuyormuş :KK53:
Ben dışarı çıkarmak istemiyorum o ağzına attıkları yüzünden, bi de elimi koparacak gibi ısırmasa yine bi derece.

günaydın herkese:KK16:
hasta bebişlerimiz varmış geçmiş olsun:KK71:
bugün burası çok yoğun okumakla yetinebilirim hepinizi öptüm:KK16:

Aylin, biz Eko'yla sarılınca Doruk çok seviniyor, ayrıldığımızda yanımıza gelip bizi birbirimize doğru ittiriyor. Ama benim dayıma babama sarılmama falan izin vermiyor, kızıyor, babasını elinden tutup yanıma getiriyor, öp diyor , sanki ben mecburum onun babasını sürekli öpmeye :KK1:

Bugünlerde şirket krizden geçilmiyor, bayılacam valla stresten.
Az önce yine küçük çaplı bir kriz çıktı, çabuk çözdük ama hala kalbim çarpıyor.
Şimdilik veda ediyorum size, ara ara gelirim yine.

Uykusuz ve sinirleri tavan yapmış bir anneden günaydın, cumanız hayır olsun..
Dün gece yine yatakta savaş verdi İklim, döndü durdu, mızmız ki nasıl hemde, hafif ateşi vardı, ılık duş aldırıp yatırdım, sütünü de içmez oldu, damakları mosmor olmuş, anlaşıldı diş geliyor, üzüm,karpuz, soğuk yoğurt gibi yiyecekleri tercih ediyor, ve bol bol su içiyor, iştahda gitti anlayacağınız..

Melike ye tekrar geçmiş olsun, doktor verdiyse bence de kullan antibiyotiği Mervecim, yüksek ateşten ben hep korkarım..

NOT: Ağzına çer-çöp ne bulursa atan bir kudurukta bende var, dün akşam parka götürdüm, yerde ne bulduysa ağzına attı, almaya çalışınca da kendini yere atıp, yerdeki taşları bana fırlattı, toz-toprak içinde kaldık, eve zor getirdim..

İşlerimi biraz toparlayım, uykumda açılır inşallah bu arada, sonra yine gelirim..

Günaydınlarrrr

Mervecim melikeye çok geçmiş olsun antibiyotik konusunda bende vermemeye çalıanlardanım ama ateş yükseldiyse telaşlanıyorum önemli olan dikkatli kullanmak iyleşti diye 5 güden önce kesmemek annem iyleştim diye kesermil antibiyotikleri şu an antibiyotiğe bağışklığım var aman diyim bu konuda dikkatli olalım iyleşmem çok zor oluyor

BURCU kıskanmıştır cemy de kimsenin beni öpmesine izin vermiyo herhangi bi çocuğu kucağıma aldım mı hatta bırak almayı uzaktan konuştum mu hemen yaptığı işi bırakıp kucağıma tırmanıyo

ayyy tesellli edin beni eser odunu her akşam gezmelerde alemlere akıyo anacım nsan hiç mi üzülüp yas tutmaz boşanıyoruz lann öküzdü biliyodum ama bu kadarını beklemiyodum sinir sistemim zıplyo allam sen kapımda köpek olduğu günleri göster zira hoşt demeden rahatlamicam ühühühühü

günaydın,
sabah sevinerek geldim işe oğlum ağlamadı el salladı diye..meğer anlık bişeymiş evden çıktıktan sonra yine yaygara:KK43:
sabah ütülediğim tişörtünü ve bezini eline alıp anneme ıhh anne demiş ve yarım saat sokak kapısında beklemiş:KK43:(ağlamış kuzum..anneme de kızdım üzüldüğümü bile bile anlatıyor bana....

Günaydın, güzel cumalar,

Merve, ateşi epey yükselmiş Melike'nin, tekrar geçmiş olsun. Sinir oluyorum bu antibiyotik konusuna ben de, ama korkudan doktor verdiyse veriyorum. Gerçi şimdiye kadar sadece 1 defa kullandık çok şükür. Sen de ihmal etme, ateş yüksek çünkü, acil şifalar dilerim kuzuya.

Dün akşam Amerika'dan gelen bir arkadaşımızla buluştuk, doruk'tan 1 ay küçük kızı var. Doruk kızın yüzüne bile bakmadı, yokmuş gibi davrandı, hatta benim ilgilenmemi de istemedi, kıskandı biraz, çok şaşırdım. Sonra 5 aylık bebeği olan bir arkadaşımız daha geldi, ben ufaklıkları sevdikçe Doruk huzursuzlandı. Babasıyla oynarken takılıp kaşını banka çarptı, fena halde şişti. Bütün gece mızmızlandı, o uyumlu çocuğum gitti, yerine suratsızın biri geldi bir anda. Onlardan ayrıldık, arabaya bindik, düzeldi sıpa, hiç bişey anlamadım valla...

Aylin'e özel: Ağzına taş, yosun, çekirdek kabuğu attı, hepsini çıkardım, ortalıkta böcük yoktu, olsa onu da atacaktı sanırım. Kerem'e çok mu güldüm nedir :KK1:
burcu illaki tepki veriyorlar sanırım..
özgr de ço mızmız oluyor..bir bebeği kucaklasam gözlerini öyle bir dikiyor kii yüzüme hemen bırakıyorum.. :)
babasını da ananesini de kıskanmaz ama..
Uykusuz ve sinirleri tavan yapmış bir anneden günaydın, cumanız hayır olsun..
Dün gece yine yatakta savaş verdi İklim, döndü durdu, mızmız ki nasıl hemde, hafif ateşi vardı, ılık duş aldırıp yatırdım, sütünü de içmez oldu, damakları mosmor olmuş, anlaşıldı diş geliyor, üzüm,karpuz, soğuk yoğurt gibi yiyecekleri tercih ediyor, ve bol bol su içiyor, iştahda gitti anlayacağınız..

Melike ye tekrar geçmiş olsun, doktor verdiyse bence de kullan antibiyotiği Mervecim, yüksek ateşten ben hep korkarım..

NOT: Ağzına çer-çöp ne bulursa atan bir kudurukta bende var, dün akşam parka götürdüm, yerde ne bulduysa ağzına attı, almaya çalışınca da kendini yere atıp, yerdeki taşları bana fırlattı, toz-toprak içinde kaldık, eve zor getirdim..

İşlerimi biraz toparlayım, uykumda açılır inşallah bu arada, sonra yine gelirim..
umarım hemen düzelir iklim..biliyorsun özgr de çok zor diş çıkarıyor bu ara yine açlık grevinde:KK43:(
nasıl bir ağrıysa tüm düzenlerini ozuyor çocukların..sıcaklara dekgelmesi de ayrı bir zorluk..
Günaydınlarrrr

Mervecim melikeye çok geçmiş olsun antibiyotik konusunda bende vermemeye çalıanlardanım ama ateş yükseldiyse telaşlanıyorum önemli olan dikkatli kullanmak iyleşti diye 5 güden önce kesmemek annem iyleştim diye kesermil antibiyotikleri şu an antibiyotiğe bağışklığım var aman diyim bu konuda dikkatli olalım iyleşmem çok zor oluyor

BURCU kıskanmıştır cemy de kimsenin beni öpmesine izin vermiyo herhangi bi çocuğu kucağıma aldım mı hatta bırak almayı uzaktan konuştum mu hemen yaptığı işi bırakıp kucağıma tırmanıyo

ayyy tesellli edin beni eser odunu her akşam gezmelerde alemlere akıyo anacım nsan hiç mi üzülüp yas tutmaz boşanıyoruz lann öküzdü biliyodum ama bu kadarını beklemiyodum sinir sistemim zıplyo allam sen kapımda köpek olduğu günleri göster zira hoşt demeden rahatlamicam ühühühühü

esincim bence erkekler sevinçlerini de üzüntülerini de bizim gibi yaşamıyorlar..belki üzülüyordur böyle avunuyordur..
hem üzülmeyip hayatını yaşasa ne olacak..senden bitmedi mi? alemlerde sabahlasa gününü gün etse bile senin oğlunla başbaşa geçirdiğin güzel dakikalarının yarısı kadar bile zevk alamaz..o da hayat mı beaa ..

antibiyotik konusundaki fikirlerinize katılıyorum..gerekliyse kullanılmalı..

Esincim, adamın umurunda değil belli ki hatta istediği buymuş, özgür olup, sorumluluk olmadan her istediğini yapmak istiyormuş demek ki, sende kendini paralayıp durma, gör işte nasıl bir adam için çabaladığını, çabalamana değmeyecek bir adam olduğunu anla.. Sırtında kocaman bir yüktü o, şimdi hafiflemiş olarak dümdüz önüne bak ve ileriyi düşün.

Ayyy, biri de bana teselli versin, sabah evden çok agresif vaziyette çıktım uykusuzluktan, kahvaltı da yapamadım, dün akşam da bişey yiyememiştim, sinirlerim bozuk, yorgunluğum ne zaman geçecek bilmiyorum, ben tam kapıdan çıkarken küçük kenem geldi bende gidecem gibisinden ayakkabılarını falan aldı, bende o arada kapıyı kapatıp çıktım evden, arkamdan çok ağladı, asansöre binip gidemedim bir türlü, onun sesini dinledim bir süre, annem kucağına aldı teselli ediyordu, içim içimi yiyerek geldim işe..
Az evvel annem aradı, tam bir saattir uyuyormuş, bu saatte hiç uyumaz, arkamdan içini çeke çeke ağlamış ve annemin boynuna sarılıp ''anneanne'' diye diye gözyaşı dökmüş, gidip gidip kapıyı yumruklamış ''anne gel'' diye, sonrada uyumuş, çok kötü oldum, içim bir tuhaf, sesi hala kulaklarımda..

Ayyy nerden taktım anacım kafayı size, aklım burda kalıyor, iş yapamıyorum yaaa :KK1:

Yasemin, kolay gelsin arkadaşım, bugün çabucak geçer inşallah senin için.

Esin, bırak aksın ne cehenneme akacaksa, o şimdi ipini koparmanın coşkusunu yaşıyor, hevesini alıp da sakinleşmek istediğinde nerde nefes alacak çok merak ediyorum ve kendisine kafa göz demeyip dalmak istiyorum. Hiç bir bar-pavyon ya da günü birlik ilişki huzurlu bir evin, insanın evladıyla geçireceği 3-5 saatin yerinin tutamaz, bazı beyinsizler kendilerini kandırabilirler ama gerçek bu. Eser gibiler hayat boyu ordan oraya savrulur, hem bir türlü düzgün bir hayat kuramaz hem de etraflarını mutsuz ederler. Köpek olmasını istemekte çok haklısın, o günleri de görürüz inşallah, ama nolur bunu bekleme şu adamdan, ay Allah'ından bulsun yaw, yine sinirim geldi...

Bakıyorum yine sinek avlıyor topic:KK47:
Esin sen de çık anacım,dert ettiğin şeye bak,buluş arkadaşlarınla şööle sabahlar olmasın türünden bi gece düzenle,bak yarın c.tesi,boş geçirme.
Eser seni neden hala şaşırtıyor onu da anlamıyorum,şahsen beni şaşırtmıyor:KK19: adamın türü tarzı belli,istediğine de kavuştu,ondan mutlusu yok ki, herhalde gezip tozup bu medeni halini kutlayacak,ava çıkacak,hayal kırıklığı yaşarsa adli tatil bitişi aramaya, mesaj atmaya, kapında beklemeye,"çocuğumuz için bir kez daha denemeliyiz" tavırlarına başlayacak, avı başarılı geçer de oltasına takılan balık bulursa da "ayrılmamız gerektiğini neden kabullenmiyorsun,ben buyum" diyecek. Bu sırada bu koskoca yazı sen de ühü ühü ühü modunda geçrimeye devam edeceksin.
Çık gez dolaş mutlu ol,istersen ve inanırsan hayatına birini bile sokabilirsin.

Tanya ve Yasemin, bi güzel ağlattınız beni, içim yandı valla, aferin bea...
Kıyamam o kuzuların bir damla gözyaşına, Allah başka türlü ayrılık göstermesin.

Dün akşam buluştuğum arkadaşlarımın ikisi de çalışmıyor, kendileri bakıyorlar bebeklerine, büyük olan annesinin paçasından hiç ayrılmıyor, küçük bişeyin farkında değil. Doruk da devamlı benimle oynamak istiyor, ikisi de diyorlar ki biraz kendi haline bırak, üstüne düşme çocuğun. Ben Doruk'un üstüne hiç düşmem, sırtına tülbent bile koymam, düştüğü yerden kaldırmam, mümkün olduğu kadar kendi kendine bırakırım. E iyi de, bu çocuk tam 12 saattir annesini bekliyor gelsin de oynayalım diye, biliyor ki görüp göreceği 3 saat, o kadar da dolaşsın yani peşimde, izah etmeye çalışıyorum anlamıyorlar, çok bozuldum.

X