- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #113.621
ayyy tosunum yaaa...kıyamam..uf olmuş öp annesi benim için :)slm dün aniden çıkmak zorunda kaldım hem serhan uyandı hemde eşim geldi
eşim üstünü değiştirirken serhan bizim yatağa çıktı ve oynamaya başladı oğlum yapma etme derken gitti suratını yatak başlığına vurdu hemde ne vurma dağıldı suratı gitti dedim allahım korudu yine fazla bişey olmadı o vurmaya hafif gözünün altında bi morluk oluştu sadece bunada şükür rabbim beterinden korusun şimdi yine uyuyo bücürüm toplanacak çamaşırlarda beni bekliyo onları toplayıp yerleştireyim vaktim kalıra uğrarım yine sizi seviyorum
canım en az istikrarlı 3 akşam denemen lazım..ve sabredip ne kadar ağlasanda almaman lazım kural böyle..yoksa kararlı olduğunu görürse ancak direnmekten vazgeçermaşallah duruya..söz dinliyor akıllı bıdık:))
bir de ben deneyeyim emmeden uyuyacak mı bakalım...
katılıyorum sana herşeyi anlıyor sıpalar:))
dün eşimle aramızda konuştuk denizemi gitsek falan diye..sıpacım kovasını küreğini aldı geldi bizi çağırıyor hadi diye:))e tabi dayanamadık gitiik:))
geçmiş olsun.dişleri skıkıntı veriyordur bence de ..hemen iyileşir melike umarım.
Son düzenleme: