- 30 Haziran 2009
- 217
- 5
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #10.441
Canım bebeğin hareketleri en erken 16. haftada hissedilirmiş, hatta ilk gebelikse 22. haftaya kadar hissedilmeyebilirmiş de. Kelebeğin kanat çırpması gibi bir şey hissediliyormuş.arkadaşlar bebeğinizi hissetmeye başladınızmı....benim karnımda damar atması gibi şeyler oluyor bu bebeğin hareketi oluyormuş....sizdede oluyormu?
merhaba hanımlar size bi sorum olacak.ense kalınlığı ölçümü yapıldı 1,33 çıktı kan sonuçlarımı henüz almadım.Normal mı acaba bu değerler aranızda yaptıran varmı ?kızlar bi yardımcı olun.
Canım bebeğin hareketleri en erken 16. haftada hissedilirmiş, hatta ilk gebelikse 22. haftaya kadar hissedilmeyebilirmiş de. Kelebeğin kanat çırpması gibi bir şey hissediliyormuş.
Ben henüz bir şey hissetmiyorum, normal bağırsak harketleri filan oluyor.
O sıte yanlıs bılıyor o zaman kız ısmı dıye vermıs. ben de erkek ısmı olduguna cok emındım..
Bosnacım bugun aklımıza geldı saat 15 ıtıbarıyle hala begenıyoruz esım telefonda az once de deddı benım cok hpsuma gıttı dıye... sıkca konusup duruma bakıcaz.. Anlamıda guzel ve guclu
daha ne olsun canım:)
benım mıdemı kokular rahatlatıyordu bosnacım lımon kolonyası lavanta neyım denedın mı?
:) Teşekküre hiç gerek yok. Belki de seninkisi bebişin hareketleridir, herkeste aynı olmayabilir de..evet onu bende okudum ama bağırsak hareketleri öyle olmazki......bu resmen damar atması gibi....bu arada cevap verdiğin için teşekkür ederim..alkisalkisalkis
Modesty;
Aybars kesinlikle erkek ismi canım, tdk'nın kişi adları sözlüğünden de bakabilirsin istersen ama senin için anlamını yazayım buraya:
Aybars(erkek):
1.Ay gibi güzel ve temiz pars.
2.Hun İmparatoru Attila'nın amcası.
erkek ismi seçmek çok zor geliyor bana, hepimize kolay gelsin ( benimki kesinleşirse tabi :))
canım aksine, her türlü koku beni mahvediyor. kolonya, bitki çayı, deterjan, parfüm, yemek... eşim parfüm falan süremiyor, evde yemek pişmiyor, temizlik ben yokken yapılıyor, ne olacak bilmem bu gidişin sonu... az önce bir arkadaş adaçayı iç, iyi gelir midene dedi, o da kokuyor yaa senağlama
o dedıgın seyırme olabılır mı zeynep?
ılk cocukta anne gec anlayabılır mıs . Bende hıc bırsey hıssetmıyorum...
modesty eskişehirde doktorun kim ?
arkadaşlar bebeğinizi hissetmeye başladınızmı....benim karnımda damar atması gibi şeyler oluyor bu bebeğin hareketi oluyormuş....sizdede oluyormu?
:) Teşekküre hiç gerek yok. Belki de seninkisi bebişin hareketleridir, herkeste aynı olmayabilir de..