- 16 Haziran 2009
- 4.014
- 8
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #10.421
herkese merhabalar..ben 2008 mayıs annesiyim şu an yine hamileyim ve aynı zamanda 2010 mart annesi olmaya hazırlanıyorum..herkesin hayırlısıyla bebeğini sağ salim kucağına almasını diliyorum..bu arada herkes bebişlerin cinsiyetlerini öğrenmeye başlamış..ben de bir haftaya kadar öğreneceğim nasip olursa..
muhammed adında bir oğlum var..ikincisinin de erkek olacağı hakkında içimde bir his var ama sağlıklı olması için dualar ediyorum..ve dualarıma bebek bekleyen tüm anneleri ve anne adaylarını da ekliyorum..
ilk annelik heyecanı yaşayan arkadaşlarıma 1 yaş 4 aylık bir anne olarak acizane yardımcı olmak isterim..ne de olsa artık biz de bu konularda tecrübe edindik ve tecrübe edinmeye devam ediyoruz..
OLSUN CANIM ONEMLI DEGIL:1hug:SENIN BEBIS NASIL OPUYORUZ SIZIopuyorumnanaktan
yeni gelenler hoşgeldiniz allah herkese hayırlısı ile bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inş. a.s.
Merhaba kızlar bir sey danıscam
AYBARS nasıl bır ısım sızce???
Yeni gelenlere hoşgeldin diyorum
Modesty'cim anlamını bilmiyorum ama küçük çocuğa biraz kaba bir isim değilmi
Yani yinede sen bilirsin tabi ama..sanki biraz daha büyüyünce o ismi kaldırabilir diye düşündüm ben
Taburcu,
Birşey soracağım, inan kafamın hep bir köşesinde... Ablam kimyager dediğin için soruyorum... Dra*** adlı ilaçta B grubu diyor hamilelikte kullanım için ama gerekliyse kullanın diyor... Benim doktorum bana bu ilaçtan 5 kutu içirdi... Ve gerçekten de korkuyorum... Hamilelikte B grubu kullanılmalıdır ne demek? Ya da 5 kutudan sonra ben ufaklıkta ne gibi bir anomali beklemeliyim? Çünkü böyle bir şeye insan hazırlıklı olursa daha rahat olur, kendini kandırmaz...
Aybars ay gıbı guzel pars gıbı guclu demek mıs
ama az once kız ısımlerınde onerılırken gordum ben buz gıbı erkek ısmıdır sanıyordum esımle bu sabah dusunduk hosumuza da gıtmıstı ama sızın algınız nedır ? kız mı erkek ısmı mı?
ben Alya nn anlamını bılmıyorum Ama goktug guzel bır ısım begendım..