2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

uyku problemim akşam olunca yok ama benim sabah ve öğleden sonra düşüyor kafam iş yerinde uyucam nerdeyse o kadar kötü oluyorum yani

yoğurtlu biber kavurması ah süper bende onun kurusunu soğan salçayla kavurup sarımsaklı yoğurtla yedim eşimde sen ağzının tadını biliyorsun dedi

Hımm bak buda değişik bir fikir...
hiç denemedim ama deniyebilirim..yeniliklere açığım herzaman kaydirigubbakcemile3

ohhh bee oku oku ancak bitirdim drdan guzel haberlerle donen bebegini merak eden bebisinin cinsiyetini ogrenen hale bulantisi olan aserenler tisinenler mutlu olan lar heyecanlilar hepinize kocamaaaaannn ve sicacik bir merhaba opuyorum hepiniziopuyorumnanaktan

merhaba canım hoşgeldin sende güzel haberlerle gelmişsin dün yazamadım kusura bakma işler yoğundu biraz Şeniz

merhaba kızlar ya ben dün 22:30 civarı formdaydım kimse yoktu benden başka bi güzel 2 gün boyunca yaşadıklarımı yazdım benim msj yok ortalarda sinir oldumya okadarda yazdım

doktora gidenler güzel haberlerle gelmiş darısı hepimizin başına.
Dilacımında kızı olucakmış demiştim ona kızın olacak diye doğru çıkmış tahmimlerim bir kişiye daha dedim ama sincap mı simenaymı hatılamıyorum.
EEEE annişler bugün nasılsınız bakalım 2 gündür falan forma girmiyorum özledim sizi valla

Selam kızlar. Ben 2 gündür rahatsızdım. Dün öğlen dr.a gittim. Kasığımdan itibaren acayip ağrı böbreğime kadar uzanıyodu. Tuvalete dahi oturamıyordum. Bugün biraz daha hafif. Bişey yok dedi dr ama yatakta dahi bir yandan öte yana dönemiyorum. ama gitmişken bebişimin pipisini de görmüş olduk. Allahım yardımcımız olsun.

günaydın kızlar nasılsınız...?anım ben normal siyah beyaz ultrasonda öğrendim.

HOŞGELDİN canım:1hug:
hepinize selamlar kızlaropuyorumnanaktan nasılsınız bugün bakalım ?
selamlar canımcım:1hug:

elitu,senindemi erkekkkkkkk:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

hoşgeldiniz kızlar :)

anaaam 1 erkek haberi daha :ecrin_bebek: maşallah elitucum bu arada şimdi iyisindir inşallah

herkese merhabalar..ben 2008 mayıs annesiyim şu an yine hamileyim ve aynı zamanda 2010 mart annesi olmaya hazırlanıyorum..herkesin hayırlısıyla bebeğini sağ salim kucağına almasını diliyorum..bu arada herkes bebişlerin cinsiyetlerini öğrenmeye başlamış..ben de bir haftaya kadar öğreneceğim nasip olursa..
muhammed adında bir oğlum var..ikincisinin de erkek olacağı hakkında içimde bir his var ama sağlıklı olması için dualar ediyorum..ve dualarıma bebek bekleyen tüm anneleri ve anne adaylarını da ekliyorum..
ilk annelik heyecanı yaşayan arkadaşlarıma 1 yaş 4 aylık bir anne olarak acizane yardımcı olmak isterim..ne de olsa artık biz de bu konularda tecrübe edindik ve tecrübe edinmeye devam ediyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…