2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhabalar..ben 2008 mayıs annesiyim şu an yine hamileyim ve aynı zamanda 2010 mart annesi olmaya hazırlanıyorum..herkesin hayırlısıyla bebeğini sağ salim kucağına almasını diliyorum..bu arada herkes bebişlerin cinsiyetlerini öğrenmeye başlamış..ben de bir haftaya kadar öğreneceğim nasip olursa..
muhammed adında bir oğlum var..ikincisinin de erkek olacağı hakkında içimde bir his var ama sağlıklı olması için dualar ediyorum..ve dualarıma bebek bekleyen tüm anneleri ve anne adaylarını da ekliyorum..
ilk annelik heyecanı yaşayan arkadaşlarıma 1 yaş 4 aylık bir anne olarak acizane yardımcı olmak isterim..ne de olsa artık biz de bu konularda tecrübe edindik ve tecrübe edinmeye devam ediyoruz..

Ridacım son adet tarihini yaşını kilonu ve tahmini doğum tarihini yazarsan senide listeye ekler liste müdüresi arkadaşımız
:kedi:

yeni gelenler hoşgeldiniz allah herkese hayırlısı ile bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inş. a.s.

Yeni gelenlere hoşgeldin diyorum
Modesty'cim anlamını bilmiyorum ama küçük çocuğa biraz kaba bir isim değilmi
Yani yinede sen bilirsin tabi ama..sanki biraz daha büyüyünce o ismi kaldırabilir diye düşündüm ben

Aybars ay gıbı guzel pars gıbı guclu demek mıs

ama az once kız ısımlerınde onerılırken gordum ben buz gıbı erkek ısmıdır sanıyordum esımle bu sabah dusunduk hosumuza da gıtmıstı ama sızın algınız nedır ? kız mı erkek ısmı mı?

ben Alya nn anlamını bılmıyorum Ama goktug guzel bır ısım begendım..

Yeni gelenlere hoşgeldin diyorum
Modesty'cim anlamını bilmiyorum ama küçük çocuğa biraz kaba bir isim değilmi
Yani yinede sen bilirsin tabi ama..sanki biraz daha büyüyünce o ismi kaldırabilir diye düşündüm ben

buyuyunce mı koyalım yanı şekerım :) şaka

ben zaten kucuk cocuk ısımlerı can sınancan eyupcan gıbı ısımlerden dusunmuyorum

Aybars hosumuza gıttı ama bır sıte kız ısmı demıs ya kafam karıstı...

Yeni gelenler olmuş aramıza HOŞGELMİŞLER:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:mART ayı ne güzel cıvıl cıvıl oldu...

ben geçmişi okuyamadım ama önemli bisey yoktur umarım iyisiniz değil mi? :CüvCüv::CüvCüv::uhm::nazar:

Taburcu,
Birşey soracağım, inan kafamın hep bir köşesinde... Ablam kimyager dediğin için soruyorum... Dra*** adlı ilaçta B grubu diyor hamilelikte kullanım için ama gerekliyse kullanın diyor... Benim doktorum bana bu ilaçtan 5 kutu içirdi... Ve gerçekten de korkuyorum... Hamilelikte B grubu kullanılmalıdır ne demek? Ya da 5 kutudan sonra ben ufaklıkta ne gibi bir anomali beklemeliyim? Çünkü böyle bir şeye insan hazırlıklı olursa daha rahat olur, kendini kandırmaz...

Sinpac ablam demişki "bebekte hiçbir anomali beklemesin. Bu B grubunda çok sık kullanılan bir ilaç. Doğmamış bebeğe bir etkisi yok, ama emziren annelerde süt yoluyla bebeğe geçiyor işte o zaman tehlikeli."

Bir de dün bir ilaç ismi daha vermiştiniz Met***'adın da ablam buna da demişki "her ne kadar B grubu bir ilaç olsada bu ilaç hakkında veriler diğerlerine göre daha az. Doktorlar tercihlerini daha güvenilir olandan yana kullanırlar. Dra*** mı met**** mi derseniz diğer ilacı tercih ederim ben."

Kızlar ablamın bir endişesi de şu ilaç isimlerini ortalığa yazıyoruz. Hamilelikte midesi bulanan "aa Dra*** bak iyi geliyormuş" deyip de kendi başına bu ilaçları tükemeye kalkabilir. Ne kadar güvenlikte olsa ilaç belli bir rahatsızlığa doktor tarafından verilir. Doktor tavsiyesi olmadan asla ilaç kullanılmaz. Dolayısıyla yanlış bir şeye vesile olmamak için ilaç isimlerini özelden paylaşmamızı rica etti.

Ben de hak veriyorum bu nedenle ilaç isimleri açıktan yazmadım.

Son düzenleme:
Olurmu ya...Aybars bence resmen erkek ismi...
Yani asla bir kizda düsünemem...

Alya yüksek yer, yükseklik, Gök, Sema demek...

arkadaşlar bebeğinizi hissetmeye başladınızmı....benim karnımda damar atması gibi şeyler oluyor bu bebeğin hareketi oluyormuş....sizdede oluyormu?

ben kız olsaydı Zeynep dusunmustum. Zeynep benım ılk arkadasımın ısmı cocukken komusumuzun kızıydı ...
bır de herkesın bır oyuncak bebegı vardır hani benımkının adı da zeynep tı
Alya'nın da anlamı guzelmıs. Alya Zeynep daha guzel ama ıkı ısım ne dersın:)

Aybars ay gıbı guzel pars gıbı guclu demek mıs

ama az once kız ısımlerınde onerılırken gordum ben buz gıbı erkek ısmıdır sanıyordum esımle bu sabah dusunduk hosumuza da gıtmıstı ama sızın algınız nedır ? kız mı erkek ısmı mı?

ben Alya nn anlamını bılmıyorum Ama goktug guzel bır ısım begendım..

Canım ben Aybars ismini erkek ismi olarak biliyorum ve öyle duydumda..eşimin arkadaşının ismi Aybars..

X