2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizde var canım kan uyuşmazlığı ben negatifim tocam pozitif...
doktor takip ediyo sağolsun...
sinpac noldu kim niye destek oldu sana bişimi oldu anlatsana nolluuur geçmişe dönmeyeyim şindiiii.a.s.

Zaten bişey yiyemiyorum açım, patates kızartması deyip durmayııınnn kaydirigubbakcemile3

Pancuben, benim kan grubum A RH (-). Ama eşimin de negatif. Doktorum çok şaşırdı duyunca, sizde kan uyuşmazlığı olmaz dedi, ikimiz de negatif olduğumuz için.

canım ağzını açıp kapatıyordu bizimkide belkide yutuyordu.

benimde a pozitif eşimde 0 pozitif

selkie , hatırladım canım görüşürz geldinde
melek teyze ünlü biir atatürkün hizmetcisiymiş zamanında sonra öldü zaten çok oldu sen daha evli değilsindir o zaman

karnıbahar kızartması hiçç yemedim acıkcası

ya benim bile canım patates kızartması çekti pes yaniii kaydirigubbakcemile3 akşama yapsam mı evde de o kadar sağlıklı ıspanağım dururken.aman onu eşim yesin kaydirigubbakcemile3

ayy öldürdün beni burda gülmekten ha...
kötü yemekleri kocalar yisin...

ayyy ben bayılırım ona en sevdiklerimden biridir ve tek aşerdiğim şey.ya sen bu mevsimde bulmuşsun ne güzel ben bulamadım.

dilaa tembel gördüm senii yaa :)
arkadaşları çok yiyosun çok yiyosun demişler kıza kıskanmışlar onu manyaklar

yok canım melek teyzeden benim haberim,,,

kızlar ben çıkıyorum yemek yapıçam...öfff iyice sıkıldım şu yemek olayından....kokusu mahvediyor beni yemeklerin...kendinize iyi bakın görüşürüz....

Gülencim tavsiye ederim mutlaka, nette var tarifleri bi dene istersen..Un-yumurtanın içine biraz süt koymayı unutma ama sütle daha güsel oluyo hihoyyyt
ezgim29 sen de mi ona aşerdin valla sevindim. zaten eşim şöyle kavurma baklava gibi bişeylere aşersene bu zor bulunuyo diyo :CüvCüv: ama geçen hafta pazara gittik pazara gelmiş artık vardı baya hemen kaptım bitane daha :sm_cool:

güle güleee selkie; bende kayınvalidemi iftara çagırayım haftaya gelsin yapsın yiyelim

ne zaman foruma girsem geçmişi okumaya çalışmaktan muhabbete katılamıorum vallahi.karnıbahar kızartmasını bende çokkk severim bu arada ayşe hemşerimsin bu arada seindim bi konyalı daha gördüğüme:)akşama patates kızartması ve hamburger yicem sayenizde

Özür dilerima.s.

Sandviç yerken seni arada ıskalamışım-tatlicadiarzu-

Beni affedebilecek misin?

karnıbahar şu küçük agac giib olan besin değilmi? denemek lazım bakalımmmm
nickini unututm hamilelerden soru ve sorunlarda gördüm sonra mesajları arattım bize 13.30da mesaj atmış beni listeden çıkarın diye

ayyy ben bayılırım ona en sevdiklerimden biridir ve tek aşerdiğim şey.ya sen bu mevsimde bulmuşsun ne güzel ben bulamadım.

ben de çok severim karnabahar kızartmasını... üstüne sarımsaklı yoğurt ve domates sos olacak.
kızlar bu gidişatımızı normal bulmuyorum ben valla kaydirigubbakcemile3
az önce eşimi aradım, ben gelene kadar patatesleri soyup doğrar mısın, gelince kızartalım diye :))

Ben bu ilacı denerim. Sağolasın.

...
lütfen dua edin yarın ikili testin sonucu çıkıcak çok tedirginim umarım güzel çıkar.

Hadi hayırlısı çok güzel haberler alırsın inşallah.

Hah selkie, senin evi de öğrendik. Yarın sendeyiz

aa bi arkadaşımız bebeğini kaybetmiş okumamışım atlamışım ücüzmüş galiba

Nasıl ya ben de atlamışım o zaman. Kim?

Ben dedim bu iş tehlikeli diye :) yakında hepimiz çölde gezen susuzlar gibi aşerdiğimiz şeyleri sayıklamaya başlayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…