- 18 Aralık 2008
- 2.120
- 1
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #9.461
yemek muhabbettini bırakın yaaa
kızlar kan grublarınızı biliyorsunuz değil mi?
Yani artık benim sorduğum soruya bak
Annenin kan grubu (-) olursa problem olur ona göre
5 aya kadar kan uyuşmazlığınız varsa kan uyuşmazlığı iğnesi vurdurun mutlaka
Benim :O Rh(+)
canım ağzını açıp kapatıyordu bizimkide belkide yutuyordu.Pembedüşler, ben de o anda yuttuğunu bilmiyordum ama doktor dedi, ağzını açıp kapatırken. Bu haftalarda o sıvıyı yutmaya başlıyorlarmış :) Bi de normalde 10 dk filan bakıyor ultrasonda ama bugün biraz daha uzun sürdü, çok fazla hastası olmayınca beni uzun tuttu.
Gülencim, bebiş kapatmadı sadece cinsel organının oluşumu 100'de 100 bitmedikçe söylemek istemedi sanırım doktorum. Kesin olsun istedi.
ya benim bile canım patates kızartması çekti pes yaniii kaydirigubbakcemile3 akşama yapsam mı evde de o kadar sağlıklı ıspanağım dururken.aman onu eşim yesin kaydirigubbakcemile3
hakkaten kızlar ya her gün böylemisiniz ben de takip edemiyorum öğleden beri 20 sayfa geçmiş bi okuyayım dedim ohooo..
bu arada hoşbulduk..
bir kızartma da benden kaydirigubbakcemile3 karnıbahar kızartması seven varmı aranızda? geçen gün bir canım çekti cokacimcoook marketlere bakıyoruz iş çıkışı yokk en son birinde sararmış solmuş son bi tane kalmış hemen aldım ohh miss gibi kızarttım hepsini kendim yedimm :roflol:
Olabilir tabii tatlım, 11. 12. haftadan sonra o suyu yutuyorlarmış ve hatta çişlerini bile yapıyorlarmış yaramazlar:))canım ağzını açıp kapatıyordu bizimkide belkide yutuyordu.
benimde a pozitif eşimde 0 pozitif
selkie , hatırladım canım görüşürz geldinde
melek teyze ünlü biir atatürkün hizmetcisiymiş zamanında sonra öldü zaten çok oldu sen daha evli değilsindir o zaman
karnıbahar kızartması hiçç yemedim acıkcası
canım hoşgeldin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini.
canım sonuçları göstermeye gittiğimde almıycaktı rica ettik yoksa alır.ama evet ultr sevmiyor.aaa istemeen almıyormu ultrasona ilginç,zararlı diye uzun tutmuyordur belki...
yokkk sinpacc bunu kabul edemem bende nick yazmasamda sana destek dolu iki mesaj attım onlar seni kıskanıyolar felan dedimm aşk olsun :1ninca: halbuki benim sana bi sempatim var hıhh
ben ketcapı ekmeğe sürüp yiyodum ve şimdi yine yicem çok kötüsünüz
ayyy ben bayılırım ona en sevdiklerimden biridir ve tek aşerdiğim şey.ya sen bu mevsimde bulmuşsun ne güzel ben bulamadım.
...
yaklasik 1 haftadir neredeyse gece uyutmayacak kadar gaz sancilarim vardi. dr.umu aradim, bildigim bir ilaci sordum, icemezsin dedi. baska ilac istedim, hayir dedi. daha da kotulesecek, bagirsaklar tembellesecek, kücük kücük az az ye dedi.
ben dayanamadim internetten arastirdim. bitkisel bir surup buldum. bu surup %100 bitkisel ve dogal icerikli ve 0-yastan itibaren bebekler icin kullanilan bir urun. tekrar dr.u arayip bu olur mu dedim, olur dedi. 2 gecedir cok rahatim. ismi Nurse Harvey's. yemeklerle 1 kapak iciyorsunuz. gaz problemi kalkiyor. ayni problemi yasayanlar varsa..
reklam gibi oldu yerimseniben
...
lütfen dua edin yarın ikili testin sonucu çıkıcak çok tedirginim umarım güzel çıkar.
bakkalıda camiyide biliorum...caminin karşısında bir kreş vardı geçen sene oğlum oraya gidiyordu ama kapandı bu sene...melek teyze neydi?işte o caminin orda minübüs durakları var ordan aşağıya doğru yürüdüğün zaman bir köprü çıkıyor karşına...o köprüyü geçince sağda benim evim...şimsek bakkal var,ilkokul var orda...
aa bi arkadaşımız bebeğini kaybetmiş okumamışım atlamışım ücüzmüş galiba
ayyy ben bayılırım ona en sevdiklerimden biridir ve tek aşerdiğim şey.ya sen bu mevsimde bulmuşsun ne güzel ben bulamadım.