KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kızlar benim 3.gün embriyo dün transfer hariç her 10.gündü.normalde önümüzdeki salı kan vermem gerekiyordu.Dün açık renkli leke gelince doktorum kan ver dedi.Verdim 5,96 çıktı..3 ayrı doktora sordum 2de 4 gün sonra tekrar yaptır dedi.Tüp bebeği yapan doktorum ilaçları bırak adet olunca tekrar görüşelim gebelik yok dedi..Ne yapacağım..Artma ihtimali var mı acaba ya
Üzgünüm ama benimde 6.denemede 9.gun 5.95 idi sonuç Dr gününü bekle ilaçlarına devam et o gün yap dedi 12.gun 0. Lanmiştı değer iki gün sonra yine kan ver ama pek umutlandırici bı sonuç yok maalesef çok üzülerek yazıyorum😔

Dün kontrole gittim rahim kalınlığı uygunmuş. 20kasım çarşamba transfer olacak inş. estrofeme ek olarak progestan eklendi, benimki dondurulmuş embriyo transferi, 5 ya da 6.gün embriyosu transfer olacak

Kızlar benim bugün 8 gün dayanamayıp evde test yaptım negatif çıktı ama pişman oldum test taa ne zamandan ovulasyon testiyle gelenlerdendi ,sabah birden aklıma düştü yapayım çıkmazsa da moral bozmam hem erken hem test güvenilir değil dedim ama moralim bozuldu

Selam arkadaşlar. insallah hayirlisiyla pozitif sonuclar alırsınız. allahim emeklerinizi boşa çıkarmasın diye dua ediyorum sizler içinde ❤ benim 3 embriyom vardı taze. perşembe günü 3. gündü. 2 embriyom kaldığını ama onların kalitesinin de düşük olduğunu aman aman kalitede olmadığını söyledi embriyolog. ikisini de transfer ettiler ama benim hiç ümidim olmadığı için düşünmüyorum bile artık. normal yaşantıma devam ediyorum. test günüm 26sinda. sırf gitmis olmak icin gitcem. Bu 6. denememizdi yine her şey boşa gitti. bana olmadı allahim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Umudumuz Allah’tan kuzum sakın yitirme 🤲🏻Rabbim tez vakitte muradına erdirsin 🤲🏻💖

X