2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ne yediğini yazan bundan sonra dikkatli yazsın :))
Hamburger denildi herkes hamburger istedi, patates kızartması denildi herkes kızarma istedi. Yazık bak birbirimizi yodan çıkartmayalım :)

Bunu sonu iyi olmayacak :p
yyaaa bençede hepimiz tombik anneler olup çıkacağız sonra,her yemekte birbirimize eşlik edersek yandık yanii....

ketçap mayonez yemesek iyi olur tabi, bi sürü katkı maddesi var içlerinde.
ama nadiren küçük kaçamaklar yaparız, zehir olsa zehirlemez o kadarı :)

Patates kızartması dediniz de, yaa mayonez ketçap yemeyecekmişiz öyle mi??

ay canım hemen canın mı çekti kaydirigubbakcemile3 oh ye akşama afiyet olsun.sen de şanslı grubundan hemen annesi yapıyor oh ne güzelll

Kızlar ne yediğini yazan bundan sonra dikkatli yazsın :))
Hamburger denildi herkes hamburger istedi, patates kızartması denildi herkes kızarma istedi. Yazık bak birbirimizi yodan çıkartmayalım :)

Bunu sonu iyi olmayacak :p

ketçap sefmem zaten hiç ama mayonezi bol bol yiyorum ben...çiğ yumurta varya belki ondan yasaklamışlardır bilmiyorum...bana patates kızartması yeme demişti doktorum ama haftada bir gün yiyebilirsin dedi...
ezgim evet tatlım yaa annem çok yakın allaha şükür iki bina ötemde...
bencede kimse ne yediğini söylemesin şişicem şişicem patlicam yaa...delikafaduldendelikafadulden

Pembedüşler,
Selkie,
Taburcu,
Ezgim29,
Beknur ve diğer arkadaşlar,
Desteğiniz için teşekkür ederimvereliniortak
Kendimi daha iyi hissediyorum şimdi...buyrunnnnnnnnn

seni bile yerim yani tarbucu :kedi:
sanki sana ben et haşlama dedim hamburger yenmezmii aaa ne ayıpp nee ayıpp duymımm

selkie; geleceğim bayramdan sonra .. tantavi köprüsünü unuttum hatırlamıyorum teyzemlerin sokağının başında bi bakkal var birde cami vardı galiba oralarda birde melek teyze vardı bilirmisin ?
hah cumartesi pazarından az aşada teyzem bloklar varya bilirsin oradaa

dila ; ama annen yapınca öyle olmuyomuş kendin yapacaksın bak ne güzel oluy ömnceen patates kızartmasını yapınca o yagın içine biber salcası koyardım sonra tekrar patatesleri atardım hmmm miss miss
ama bizim bu akşam yemepimiz lezziz değil annem söyledi az önce getircekmiş yemek ama unuttum :) pek dinlemedim acıkcası forumu okuyordum :)

mayonez yasak ama ketcap serbest ama ne yararı var bebege ne zararı bence piynir ile yiyin

senden 1 gün sonra da ben öğreneceğim inşallah cinsiyetini tabii gösterirse ufaklık.bu arada canım ultrasonda az kalmayı kafana takma onlar uzman bizim gördüğümüz gibi bakmıyorlar.benimki açar açmaz başlıyor sıralamaya ben daha kafasını kolunu ayırt edemeden.ikili testte gittiğimde hemen dedi burun kemiği oluşmuş bu da riskin az olduğunu gösteriyor diye yani hemen görüyor onlar.
inşallah canım gösterir.bizim yaramaz gösterir inşallah.benim dr herşybyolunda bak hareketlerine der biraz izletir ama burun kemiğine kadar söylemez
gıcık adam.

Herkese tekrar merhaba, ne kadar okusam da yetisemiyorum yazdiklariniza.
belki benimle ayni problemi olanlar vardir diye sizinle paylasmak istedim;

yaklasik 1 haftadir neredeyse gece uyutmayacak kadar gaz sancilarim vardi. dr.umu aradim, bildigim bir ilaci sordum, icemezsin dedi. baska ilac istedim, hayir dedi. daha da kotulesecek, bagirsaklar tembellesecek, kücük kücük az az ye dedi.
ben dayanamadim internetten arastirdim. bitkisel bir surup buldum. bu surup %100 bitkisel ve dogal icerikli ve 0-yastan itibaren bebekler icin kullanilan bir urun. tekrar dr.u arayip bu olur mu dedim, olur dedi. 2 gecedir cok rahatim. ismi Nurse Harvey's. yemeklerle 1 kapak iciyorsunuz. gaz problemi kalkiyor. ayni problemi yasayanlar varsa..
reklam gibi oldu yerimseniben

yokkk sinpacc bunu kabul edemem bende nick yazmasamda sana destek dolu iki mesaj attım onlar seni kıskanıyolar felan dedimm aşk olsun :1ninca: halbuki benim sana bi sempatim var hıhh

ben ketcapı ekmeğe sürüp yiyodum ve şimdi yine yicem çok kötüsünüz

yemek muhabbettini bırakın yaaa
kızlar kan grublarınızı biliyorsunuz değil mi?
Yani artık benim sorduğum soruya bak
Annenin kan grubu (-) olursa problem olur ona göre
5 aya kadar kan uyuşmazlığınız varsa kan uyuşmazlığı iğnesi vurdurun mutlaka
Benim :O Rh(+)

ya benim bile canım patates kızartması çekti pes yaniii kaydirigubbakcemile3 akşama yapsam mı evde de o kadar sağlıklı ıspanağım dururken.aman onu eşim yesin kaydirigubbakcemile3

çanım hoşgeldin,hayırlı olsun bebeğin...

hoşgeldin çanım sende,hayırlı olsun bebişin...benim buyuk oğlanın doğum gününde bebeğin dünyaya geleek....ne güzel.. :))
tşklr kızlar h.b bnmde bir kızım var.bu ikinci bebeğimiz olucak hayırlısıyla doktor bi çıkıntı var dedi ama hayırlısı inş..eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun bide oğlumuz olsun istiyoruz. hepinize çok tşklr arkdaşlar bu sıcacık karşılamanız için çok tşklr...lütfen dua edin yarın ikili testin sonucu çıkıcak çok tedirginim umarım güzel çıkar.

deniz ve yıldız bana bir kere oldu 7 haftalıktım allah korusun o agrı önde olsa bebeğim giderdi arkadan sanki goril çıkıcak çıkamıyor en sonunda yaptımda rahatladım ama öldüm.. ben dubholocmu ne onu kullandım kana karışmıyor ama zeytinyagıda içebilirsin onun yerinie ikiside aynı içeirk ikiside yag ikiside iğrenc dokorunda zalimmiş yani

Zaten yasak olan şeyler daha tatlı gelir nedense:)) Bu arada kırmızı biberde portakaldakinden daha çok c vitamini varmış ve kalsiyum olarak da çok zengin bir sebzeymiş. Grip filan olmamak için tüketmek lazım kızlar.Bağışıklık sistemimizi güçlendirmemiz lazım. Her yerde satılıyor, alıp yiyin bol bol.

ABD'li Dugger çiftti 19. çocuğuna hamileymiş. Aman Allahım NTV'de az öceki haber buydu. Kadın 19. çocuğuna hamile kaldığı için çok mutluymuş. Allahım bu ne kabus mu? Mormonlar var Amerika'da bir tür mezhep onlar doğum kontrolüne karşılar acep onlardan mı bunlar.

hakkaten kızlar ya her gün böylemisiniz ben de takip edemiyorum öğleden beri 20 sayfa geçmiş bi okuyayım dedim ohooo..
bu arada hoşbulduk..
bir kızartma da benden kaydirigubbakcemile3 karnıbahar kızartması seven varmı aranızda? geçen gün bir canım çekti cokacimcoook marketlere bakıyoruz iş çıkışı yokk en son birinde sararmış solmuş son bi tane kalmış hemen aldım ohh miss gibi kızarttım hepsini kendim yedimm :roflol:

seni bile yerim yani tarbucu :kedi:
sanki sana ben et haşlama dedim hamburger yenmezmii aaa ne ayıpp nee ayıpp duymımm

selkie; geleceğim bayramdan sonra .. tantavi köprüsünü unuttum hatırlamıyorum teyzemlerin sokağının başında bi bakkal var birde cami vardı galiba oralarda birde melek teyze vardı bilirmisin ?
hah cumartesi pazarından az aşada teyzem bloklar varya bilirsin oradaa

dila ; ama annen yapınca öyle olmuyomuş kendin yapacaksın bak ne güzel oluy ömnceen patates kızartmasını yapınca o yagın içine biber salcası koyardım sonra tekrar patatesleri atardım hmmm miss miss
ama bizim bu akşam yemepimiz lezziz değil annem söyledi az önce getircekmiş yemek ama unuttum :) pek dinlemedim acıkcası forumu okuyordum :)

mayonez yasak ama ketcap serbest ama ne yararı var bebege ne zararı bence piynir ile yiyin

bakkalıda camiyide biliorum...caminin karşısında bir kreş vardı geçen sene oğlum oraya gidiyordu ama kapandı bu sene...melek teyze neydi?işte o caminin orda minübüs durakları var ordan aşağıya doğru yürüdüğün zaman bir köprü çıkıyor karşına...o köprüyü geçince sağda benim evim...şimsek bakkal var,ilkokul var orda...

yemek muhabbettini bırakın yaaa
kızlar kan grublarınızı biliyorsunuz değil mi?
Yani artık benim sorduğum soruya bak
Annenin kan grubu (-) olursa problem olur ona göre
5 aya kadar kan uyuşmazlığınız varsa kan uyuşmazlığı iğnesi vurdurun mutlaka
Benim :O Rh(+)

canım zaten doktor hemen istiyor ki kan grubunu zaten şimdiye kadar herkes öğrenmiştir herhalde.

aa bi arkadaşımız bebeğini kaybetmiş okumamışım atlamışım ücüzmüş galiba

X