-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #9.421
benimde 29 eylülde 3 testim var.inşallah gösterir bu sfer.hiç o pozisyonda bile değildi.yan yatmıştı.dedimya bizim dr ultr.çok az tuttu.sinir oldum ya şimdi.
ya kızlar normaldir dimi herşey az baktıya gözden birşey kaçırmamıştır dimi.
geçen sonuç göstermeye gittiğimizde baktı rica ettik yoksa sık almıyor ultr.az baktı.eşime gösterdi bak kalbi,kolları bacakları diye.ya kuzum benim 1 saat baksa yetmez sanıırm bana.
benimde 29 eylülde 3 testim var.inşallah gösterir bu sfer.hiç o pozisyonda bile değildi.yan yatmıştı.dedimya bizim dr ultr.çok az tuttu.sinir oldum ya şimdi.
ya kızlar normaldir dimi herşey az baktıya gözden birşey kaçırmamıştır dimi.
ayy sorma görüyosun dimi ne haldeyim.evham sürekli.sağol canım ya içimi ferahlattın.allahım korusun cümlemizin bebişini.yoktur canımcım bişey bana diyene bek sende benim gibisin hakkatenkaydirigubbakcemile5.benimkide az tutuyor ama onlar anlıyor o sürede işte iyi mi kötü mü?ahh ahhh şu evhamakannehir
kalp atışı uzun dinletilmez ama usg gösterilebilri bence daha fazla hasta alınsın diye yapıyolar :)
ben sana nişantaşında seslenirim sen beni duyarsın bencee.. off hamburger yerik sonrada tatlı yerizz off offf sonrada hafif uzanırız mesela bi hamak olsa hemen uyuruz ohaa ben ciddi ciddi istiyorum hamburger
aaa benim cocuklum orada gecti benim teyzemde ümraniyede çaşıda oturuyordu hani tanzim varya tam orada.. tantavi parkında az oynamadık küçükken şimdi teyzem iğdaş varya balıkcılar felan onun aşasında oturuyorr
kalp atışı uzun dinletilmez ama usg gösterilebilri bence daha fazla hasta alınsın diye yapıyolar :)
ben sana nişantaşında seslenirim sen beni duyarsın bencee.. off hamburger yerik sonrada tatlı yerizz off offf sonrada hafif uzanırız mesela bi hamak olsa hemen uyuruz ohaa ben ciddi ciddi istiyorum hamburger
Bisi sorucam, Dr.larin erken tahminlerinin hepsi simdiye kadar 'erkek' diye oldu dimi kizlar? yanilma payi cikacakmi merak ediyorum... fisfisfis
kızlar ben takip edemiyorum sizi yaa geçmişede üşeniyorum açıkçası...
biraz önce bi patates kızartması muhabbeti okudum annemi aradım kızartıcak bana...
evet canım, şimdiye kadar hep erkek tahminleri geldi.
hatta birkaç arkadaşın kesin...
ben de merak ediyorum yanılma çıkacak mı?
benim doktorum söyledi zaten, sadece tahmin bu, havaya girmeyin diye :))
biz de girmedik, hala bilmiyormuş gibi davranıyoruz...
Patates kızartması dediniz de, yaa mayonez ketçap yemeyecekmişiz öyle mi??
Patates kızartması dediniz de, yaa mayonez ketçap yemeyecekmişiz öyle mi??